2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Teskr ederiz kuzu yaa oule baktm durup durup dertleniuorum cok kucuk benm kuzum.skisacak falan :))) halbuki onuda 4 yasina kadar kullanabilir dedi. Bu daha iyi geldi icim rahatladi :)
Kiyamam size ben icine bu sindiyse daha iyi senin icin kuzum benim evim ufak bende 60-120 aldim yatagi idare etsin beni iki sene sonra bakarim ikinciyede kullandikmi tamam iste :) doktoru aradim bu gun sekreterle konustum oda doktora söylemis kadin demis persembe hemen acil gelsin normalde randevum diger saliydi. Ama tek bisey diyorum burdaki doktorlar aptal bakacak kesin erken dogum varmi diye raporu vermesin bak ben onu ne yapiyom orda.

Hakikaten cekecegi var pasaninn:))) ay boyle bazen poposuni falan dayiyo karnima yada ayagi azck.seveym.diyorum bi kacisi var sanki ne yaptimm:)))
Yazik ogluma yaaa :) yerim onun nazino ben sanki benimki farklimi bunlar durmadan küser elimi koyunca kaciyo yoksa icerde savasiyo resmen sagli sollu masallah

Aynen canim bende nerdeyse herseyi yedim

Bizim evde cok kucuk kuzu 2 cocuk dusunursem belki 4 yasina kadar bile kullanabilir Ondan. yoksa 60 a 120 de 4 e kadar idare ediyo. Sifonyeride var skis tepis olmayack en azindan. Haberlere cikmada sonra hamile bayandan saglikciya siddet diye. Versin ins. Sunun şurasında ne kaldi

Hangi kizz degilki. Bide babamz nazla oynamayida sever ben oyle degilimdr. Iyice baglanr bende kıskançlıktan catlarm artik :)))
Haklısın hepimiz aşığız babamıza Kıskanma annesi büyüyünce seninle çok başka bir ilişkisi olacak ama ne güzel

Ben enfeksiyon icin antibiyotik kullantim, yarinda idrar kulturu bakicaz insalllah gecmistir. Bende cok dikkate tmeme ragmen enfeksiyon oluyor surekli gebeligin basindan beri. İnsalllah senin tekrarlamaz benim gibi canim, bol bol su ic. Ayyyyy ne guzel valla gir cik hayaller kur odasinda bend egirip cikiyorum arada, beisigine bakiyorumhayirlisiyla bende tamamlayamda icim rahat etsin insalllaah tum bebislerimiz saglikla dunyaya gelsin, ana kuzucuklarimiz hayirli evlatlar olsun insallllah

Yazik ogluma yaaa :) yerim onun nazino ben sanki benimki farklimi bunlar durmadan küser elimi koyunca kaciyo yoksa icerde savasiyo resmen sagli sollu masallah
Iyi artik karsilikli nazlassinlar. ay esim.duysa vurur beni haha. Bi tuhaf oldu adam dogmadan kiskaniyor. Arkadasinin esi hamile. Arkadasina diyormus ki bizim kiz senn oglanin ablasi. Aralarinda da 2 ay var . esi bana diyo simdiden önümüzü kesti. Nasil fena :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…