- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.501
Yok kiz kabus oldu bana sanki gidince azar isitcem gibi esim diyo abartyorsun ye iste nasil olsa durmycak cocuk cikcakGenelde doktorlar aynı şeyi söylüyorlar galiba, benimki de ilk 4 ay kilo almayacağız demişti . İyi yapıyorlar fazla kilo almadık işte bizde dikkat ettik, ne güzel
Ay kesinlikle. En guzel.zamanlar bu zamanlarms. O icerde fikir fikir. Ben kendimi cok hazr hissediyorum. Ozledikde hayrlisiyla gelsin kuzularimizHadi bakalım hepimiz son hazırlıkları yapıyoruz az kaldı ya heyecan dorukta
Ev odevi gibi sabah aksam 1 saat yuruycekmisim yuruyom mu haftada 3 :)))Yapma yaa, hiçbi şey yemeyim mi aç mı kalayım deseydin
İnşallah canım sağlıklı olsunlar diğerleri de bonus olur :)Senn oglusda sana asik asik bakar oyy yerm ballari. Insaallah o guzel gunleride gorelm:))
hmmm tmm anladim canlar :) dogru sirt cantasina bise sigmaz ben biraz yanlis anladim basta :)))Canım hastane çantanı zaten valiz yap bence. Küçük valize koyacağım ben. Sırt çantasına bi şey sığmaz ki zaten havlun doldurur sırt çantasını
Tamam canim, bekliyorumBen bugun verdim siparis geldiginde memnun kalirsam paylasirim canim.
Bende serbetten nefret ederim, icenide sevenide pek gormedim. Zaten servet degilde meyve suyu dahitmayi dusunuyorum, serbeti ben icmemli misafirime vereyimBenim nişanımda da şerbet yapıldı şekerli olunca kimse içmiyor.
Yeğenimin doğduğundada şerbet yapıldı 2 şer yudum alınıp bırakılıyor.Sizde seviliyor sanırım.
Bizde kimse sevmez .Eşimin tarafıda sevmez.Kimse su gibi şerbet içmez bizde her iki tarafta yani.bende seven görmemiştim.
Benim genelde renksiz ya da beyaz renk oluyor akintim. Bazende acik sari oluyor. Koyu sari olmadiginsurece sikinti yok, koyu sari ya da yesil olursa muhtemelen vajinal mantar oluyor. Yine doktoruna danis canim.güzel annelerrr akıntınız ne durumda ve rengi ne ? geçen aylarda akıntım olduğunu doktoruma söyledim tahlil yaptırdık bişey çıkmadı ama bu haftalar arttı ve rengi sarı cuma doktor randevum var soracağım inşallah bişey yoktur
daha iyiyim dün gece bitti ilac bol su iciyorum simdi bakalim bir kac güne nasıl olacak :)Evet dönmüş tey zesi cok şükür ❤ senn cati agrin nasl olduq canim daha iyi misin. Benm cati agrm olmaymca dedm heralde donmedi.minnakm. ama dönmüş
Artık ayağını, poposunu çıkarıyor görüyorum önceden sadece tekme atıyordu :) ne güzel bir duyguymuş değil mi? Bir de tepki veriyor artık annecim deyince tekme atıyor susunca duruyor :) İçimde ama karnımı kalbime sokasım geliyorAy kesinlikle. En guzel.zamanlar bu zamanlarms. O icerde fikir fikir. Ben kendimi cok hazr hissediyorum. Ozledikde hayrlisiyla gelsin kuzularimiz
güzel annelerrr akıntınız ne durumda ve rengi ne ? geçen aylarda akıntım olduğunu doktoruma söyledim tahlil yaptırdık bişey çıkmadı ama bu haftalar arttı ve rengi sarı cuma doktor randevum var soracağım inşallah bişey yoktur
En fazla yarım saat yürümeyi öneriyorlar ama 1 saat fazla ki... Hatta günde yarım saat yani seninki çok fazla yorar seniEv odevi gibi sabah aksam 1 saat yuruycekmisim yuruyom mu haftada 3 :)))
Bide sabah aksam sanki yarislara hazirlancamEn fazla yarım saat yürümeyi öneriyorlar ama 1 saat fazla ki... Hatta günde yarım saat yani seninki çok fazla yorar seni
Ohh maşallah cnm ne güzel. sen biraz daha detaylı yapmışsın kek filan.ama içinde kalmasın tabiki.iyi düşünmüşsün. ben paket halinde vereceğim lokumla gül suyunu masada da sadece içeçk şerbet olacak. Allah nasip ederse.İnşallah o günleri görmek nasip olsun. doğumdan snra bugünleri hatrlarız bu telaşlarıTamam canim, bekliyorum
Bende serbetten nefret ederim, icenide sevenide pek gormedim. Zaten servet degilde meyve suyu dahitmayi dusunuyorum, serbeti ben icmemli misafirime vereyimbence en guzeli visne suyu, sevmeyen cok nadir. Birde kek standim olacak, kek ve visne suyu iyi gider senin soyledigin sitede strafor kek satndi vardi onlardan aldim, hem kek koyacagim hemde cunuklara marsmelow batirip koyacagim. Gelen giden ayak ustu atistirir guzel olur. Ayrica o siteden pecete, lokumluk vs. De siparis verdm. 70liralik siparis olusturdum birde aynali harflerden aldim, bikac suslemeyi dusundugum sey var bebisin odasinda, orda kullanacagim
Aynen yaa seninki de fazla mükemmelliyetçiymişBide sabah aksam sanki yarislara hazirlancam
doğru soylüyosun canım hem bebişe hem bana bir sürü ihtiyaç var bu ay halletmem gerekiyo çoğunu en iyisi araba beklesin bebiş daha önemli şuan :)Canım arabayı erteleyin ya da alın diyemem ama bebişin eşyalarını yavaş yavaş hazırlasan iyi olurDediğin gibi ilerleyen zamanlarda iyice paniklersin...
Canım maşallah ona :) bizimki 1 hafta geriden mi geliyor ki? Dündü kontrolümüz 28+6da 1200 gram 37 cm. Doktor haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi gerçi ama Ayy bu minnak da annesi gibi minyon çıtı pıtı olcak galibaSlm mayıs annisleri biz bugün 28 haftamizi doldurduk kontrolumuz vardı oğluşum 1280 Gr 38 cm olmuş bir sonraki kontrolumuz 32 de nst ye gircez bı de çalışabilir raporumuzu alicaz
Ben 2 saat yürüyorum haftasonu iseEn fazla yarım saat yürümeyi öneriyorlar ama 1 saat fazla ki... Hatta günde yarım saat yani seninki çok fazla yorar seni
Aynen öyle kendi ihtiyaçların da var dediğin gibi.. Araba beklesin şimdilik bebek beklemez amadoğru soylüyosun canım hem bebişe hem bana bir sürü ihtiyaç var bu ay halletmem gerekiyo çoğunu en iyisi araba beklesin bebiş daha önemli şuan :)
Canım valla doktor böyle dedi, aile hakimi ebesi öyle dedi, internetten açtım okudum orda da kendimizi çok yormamamız gerektiği yarım saati geçmemesi gerektiği yazıyor. Yine bir araştır istersen.Ben 2 saat yürüyorum haftasonu isehatta geçen pazar 3 saat yürüdüm. hafta içi 45 dk. Çok mu kii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?