2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
merhaba bende 2 gün önce kan verdim mayıs annesi olacağım inşallah henüz doktora gitmedim ama acelecilikten adetim 1 geçice kan testi yaptım birde son adet tarihim 22 agustostu beta-hcg 192,4 çıktı sizce normali
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Değerler kişiye göre değişiyor bence güzel Bi değer

Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum. Ben hamile oldugumu gogus acimdan anlamistim sizlamalardan falan. Ama dunde kesemizi gorduk cok sukur ama gogus hassasiyet yok denecek kadar azaldi normalmi bu.
Ben de aksam cok korktum baya azaldi göğüs acısı. Bugun kontrolum vardi kalp atisini duyduk bebegi gorduk :) aklina kotu sey getirme vucut hamilelige alisiyomus sanirim ondan belirtiler azaliyomus

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim mayıs annesi olmaya adayım
Hosgeldinnnnn
merhaba bende 2 gün önce kan verdim mayıs annesi olacağım inşallah henüz doktora gitmedim ama acelecilikten adetim 1 geçice kan testi yaptım birde son adet tarihim 22 agustostu beta-hcg 192,4 çıktı sizce normali
Normaldir. Kiside kisiye degisir degerler 30 da cikan var 60 da 100 de. Dollenme zamanına bagli daha cok. Hoşgeldin aramiza sende :)

Kizlar malumunuz p.tesi dra gitmistim sadece keseyi gormustuk. Dr iki hafta sonra çağırmıştı. Yarin baska dra gitsem bebegi görebilir mıyım? 6+2 olcam yarin. Ne diyorsunuz?

Merhabalar ben ayin 20sinde 1 gun gecikmeyle test yaptım. Simdi de kan tahlili icin doktoraa gidiyorum bakalım nasıl olucak hepimize hayirli olsun bu mukemmel duygular icin cok dua ettim Allah hepimize hayirli hamilelik donemi nasip etsin.

Normaldir canim. Benim ilk degerim 34 du :)

Hosgeldinnnnn

Normaldir. Kiside kisiye degisir degerler 30 da cikan var 60 da 100 de. Dollenme zamanına bagli daha cok. Hoşgeldin aramiza sende :)
teşekkür ederim benim 4 yaşında engelli bir kızım var ve bu bebekte çok kontroller yapılacak üniversitede ve zor süreçler bizi bekliyor bizden duanızı eksik etmeyin

teşekkür ederim benim 4 yaşında engelli bir kızım var ve bu bebekte çok kontroller yapılacak üniversitede ve zor süreçler bizi bekliyor bizden duanızı eksik etmeyin

Özel degilse anne karninda yapilan testlerde belli oldu mu? Tam olarak neyi var? Rabbim size bir melek göndermiş. Allah karninindaki bbeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…