2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım karından görülmedi alttan bakıldı öylede görülmedi kalp atışı
Korkma tatlım kalp atışının 1-2 hafta geç duyulduğu da oluyo strese girme Allah korusun stres kötü etkilemesin bebişini. Diğer kontrolde hayırlısıyla duyarsın kuzum dualarım seninle, sen de gönlünü ferah tut

Benimde kanımda çıkıyo yükseliyo sürekli senin sadece idrardamı yoksa kandadamı çıkıyo ikisinin değerini yazarmısın bende toz ilaç içtim geçmedi

canım kanımda bişi yok.crp falan normal şükür.fakat idrarda çok miktarda lökosit çıktı.mo.... diye bir ilaçmı kullandın.mor kutulu.tek kullanımlık.geçmiş olsun canım

Çok sagol canım ❤❤yok stresim valla biraz buruldu içim duyulmayınca ama Allah büyük sağlıklı bişekilde kavuşalım yavrularımıza İnşallah ❤❤

Canım karından görülmedi alttan bakıldı öylede görülmedi kalp atışı
Cnm gec dollenme oldugunda en net 10.11. Haftalarda duyulurmus.hic endise etme.bi arkadas yazmisti isvicrede 8.haftaya kadar kanda bile bakmiyolarmis.biz cok aceleci davraniyoruz.

Çok sagol canım ❤❤yok stresim valla biraz buruldu içim duyulmayınca ama Allah büyük sağlıklı bişekilde kavuşalım yavrularımıza İnşallah ❤❤
Anlıyorum seni kuzum çok haklısın ama işte bazen bebişlerimizin nazlanası geliyo demek ki :) Amiiin inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri de görürüz

Kanamam lekem hiç bişi olmadı hamile kalalı beri ama grç.duyulcak galiba.arkadaşlar 6+5 de falan duydular o yüzden biraz takıldım galiba canım
Canım ben de bu hafta kan tahlili yapmak icin gitmistim ( 7 + 3'te) , doktor gel bi bakalim dedi karından ama duyulmadı benim de demekki bizimkisi biraz daha zaman gerektiriyor, ne yapalim sabirla bekleyecegiz.

Anladim benimde simdilik 3 kat artiyor da merak ettim:)
Artması cok güzel tabiki ama şu da bir gercek beta HCG degeri ikiz olup olmadiginin bir göstergesi degilmis. En garantisi ultrasonda görülen kese ve tabiki kalp atısları. O yüzden ben bile hala tam olarak ikizdir diyemedim cunku kalp atısı icin haftaya kontrolum var

Bende de aynı şeyler var sinirlilik isteksizlik halsizlik. Ne söylense ters geliyo bana. Kimse olmasın istiyorum sessiz sakin.

Hamileligimin basindaydi canim. O tozun zarari olacagi sanmiyorum. Su an yanimda oturan is arkadasim ilk 3 ay enfeksiyondan dolayi antibiyotik kullandi. Su an 4 yasinda dunya tatlisi bir kizi var cin gibi.

Maşallah.Allah bizlerinde sağlıkla sıhhatle elimize almamızı nasıp etsin inş.senin ilk çocukmu canım

Merhaba kizlar bisey sormak istiyorum. Ben hamile oldugumu gogus acimdan anlamistim sizlamalardan falan. Ama dunde kesemizi gorduk cok sukur ama gogus hassasiyet yok denecek kadar azaldi normalmi bu.

Sabah kusmalariniz varmı acımsı bi tadla öldürücü miide kıramplari ter basmaları kusarken mevcut olanlar bende :)

Meyr_a canimmm hic stres yapma kanaman yok bisey yok hersey normal oyle dusun kalp atimi 10-11 haftaya kadar yolu varmis..aklına kötü seyler getirme stres olma yeter...hersey cok guzel olucak oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…