2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gozun aydin canim. Ben de 7+0im benim minigimde tam 1 cm :) ayni gidiyoruz

Kızlar varmı bu hafta doktora gidecek olanlar . Benim cumartesi randevum var çok heycanliyim .
Rüyamda bebek görüyorum devamlı .
İnşallah duyarim kalp atışlarını .
Cumartesi 5+4 oluyorum acaba transvajinal ultrason ile duyabilirmiyiz kalp atislarini

kızlar dün doktora gittim.idrarımda çok miktarda lökosit çıktı.tek içimlik bir toz verdi.sizlerde bu şekilde bı sıkıntı oldumu hiç.sanırım idrar yolu iltihabı olmuşum
Benimde kanımda çıkıyo yükseliyo sürekli senin sadece idrardamı yoksa kandadamı çıkıyo ikisinin değerini yazarmısın bende toz ilaç içtim geçmedi

Bu tez bence yanlış benim kuzenlerim mide bulantısı yüzünden 4 ay hastanede kaldılar ama çocukları erkek :)

Geçen hafta cuma gün duyduk canım çok şükür . Hayırlı haberlerle dönersin inşallah. İnsan duyana kadar stres yapıyor ister istemez ama gönlünü ferah tutmaya çalış

ben kızımda 9 ay kustum. ama iki arkadaşımda 9 ay kustu ve onların erkekti:) genel olarak böyle bir söylenti var doğru ama tutmayabiliyor
Aslinda esine soylesen? Malum ozel birseyler geçecek aranizda daha temkinli olur erkekler ayni canim sen hic uzulme. Bende söylemesem aklina gelmez asla
aynen söyleyeceğim. cnm istemiyor zaten isteksizlik var.
Benim canım en çok börek istiyo başka birsey istemiyo
aynen yaaaaaaaa. tam yazacaktım senin yazdığını gördüm. 2-3 gündür börekk istiyorum. benim daha çok erken aşerme falan için ama bebişin değil benim canım istiyor herhalde:) ilk hamileliğimde enginar aşermiştim:)

Hadi ya çok sevindim cnm bnm sat a göre bi hafta geriden geliyomuş ona göre sat belirledik doktorum bi sorun olmıcagnı geç döllenme olabiliceğini söyledi sende oldu mu böyle bi durum
Ben 1-2 gun erken yumurtladigimi hissetmistim zaten suan Sata gore 7+0 ama ultrasonda 7+1 gozuktu canim

Kanamam lekem hiç bişi olmadı hamile kalalı beri ama grç.duyulcak galiba.arkadaşlar 6+5 de falan duydular o yüzden biraz takıldım galiba canım
Canım benim dur bakalım.. hemen endiseye kapılma, sonucta hersey yolunda gitsin de varsin 1 hafta sonra duyulsun kalp atısı No Stres !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…