- Konu Sahibi endless love
-
- #4.361
teşekkürler ay sizin ki pek güzelmiş 3 yaş gayet güzel bir ara. Benim psikolojim daha yeni düzeliyordu kendime gelmeye başlamıştım. İnşallaj-h hayırlı bir süreç olur.Bende kasim 2013 annesiydim :)))) kismet :) hoşgeldin
olmadı malesef anne karnında gen mutasyonu olmuş bizden geçmemiş sadece çocukta oluşan bir durum bu bebekte o testler yapılacak amniyosentez yada kordonundan kan alınacak bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin o sığındık inşallah iyi haberler alırız kızımın ismi öykü o bizim hikayemiz oldu rabbim bize cennetten bir melek gönderdi 4 sene önceÖzel degilse anne karninda yapilan testlerde belli oldu mu? Tam olarak neyi var? Rabbim size bir melek göndermiş. Allah karninindaki bbeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahteşekkür ederim benim 4 yaşında engelli bir kızım var ve bu bebekte çok kontroller yapılacak üniversitede ve zor süreçler bizi bekliyor bizden duanızı eksik etmeyin
amin cümlemizin inşallahRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Benn 6+6 da öğrendim. Değişiyor demekki. Yani senin derin bebeğin durdğu yer hepsi etki ediyorben 7+6da duydum canım. İnşallah sağlıkla doğum yaptığımız günler gelir
Endişelenme bence geç olsun güç olmasın
Tesekkur ederim canimGozun aydin canim :)
Evet canim bugun gittim insallah darisi duymayan gormeyenlereCanım bugün mü gittin kontrole, gözünaydın darısı bizlere
Maşallah
Katilabilirmiyim ne demek katildin bile hosgeldin canimMerhabalar ben de aranıza katılabilir miyim mayıs annesi olmaya adayım
Gayet normal ama cok degisiklik oluyo kisiden kisiyemerhaba bende 2 gün önce kan verdim mayıs annesi olacağım inşallah henüz doktora gitmedim ama acelecilikten adetim 1 geçice kan testi yaptım birde son adet tarihim 22 agustostu beta-hcg 192,4 çıktı sizce normali
Super 3 kilo aldimkızlar kilo alma durumunuz nasıl
Bugun sata gore 6+1 de gittim bir ay sonra gel dedi doktorumKalp atisini duyan arkadaşlar dr.unuz bir sonraki randevu icin ne kadar sure verdi ? Benimki 2 hafta sonra goruselim tekrar dedi
Ben cok supheliydim muhakkak gorursun canm karindan goruldu benimkiKizlar malumunuz p.tesi dra gitmistim sadece keseyi gormustuk. Dr iki hafta sonra çağırmıştı. Yarin baska dra gitsem bebegi görebilir mıyım? 6+2 olcam yarin. Ne diyorsunuz?
Allah yar ve yardimciniz olsun korktugunuzdan emin kilsin insallah saglikla kavusursunuzteşekkür ederim benim 4 yaşında engelli bir kızım var ve bu bebekte çok kontroller yapılacak üniversitede ve zor süreçler bizi bekliyor bizden duanızı eksik etmeyin
Ohh masallah ne guzel olmus iki arkadss gibi buyurler insallahayhhhh ben nerelere gidem. Bebek doğdu kadınlar klübü eyvallah demiştim. ahanda yine geldim. eylül 2015 annesiydim. mayıs 2017 annesi olucam şimdi.
Benimki önümüzdeki ay dedi nasıl beklicem bi ay bilmiyorum arada yine giderm herlde çok uzun geldi banaKalp atisini duyan arkadaşlar dr.unuz bir sonraki randevu icin ne kadar sure verdi ? Benimki 2 hafta sonra goruselim tekrar dedi
Doktor kalbi atiyor dedi ama ben duymadim ayni sey miiBenn 6+6 da öğrendim. Değişiyor demekki. Yani senin derin bebeğin durdğu yer hepsi etki ediyor
Banada bir ay dedi bi sorun gormezlerse normali bir ay zaten icin rahat etsin canimBenimki önümüzdeki ay dedi nasıl beklicem bi ay bilmiyorum arada yine giderm herlde çok uzun geldi bana
Annenin nabziyla karisiyomus ses cnm o yuzden sen anlayamamis olabilrsin.Doktor kalbi atiyor dedi ama ben duymadim ayni sey mii
İçimi rahatlattın cnm sagolBanada bir ay dedi bi sorun gormezlerse normali bir ay zaten icin rahat etsin canim
Yanlis hatirlamiyorsam babasi rahatsizdı hastaneye gidip geliyordu.endless love nerelerdesin
Tesekkur ederim canim
Evet canim bugun gittim insallah darisi duymayan gormeyenlere
Katilabilirmiyim ne demek katildin bile hosgeldin canim
Gayet normal ama cok degisiklik oluyo kisiden kisiye
Super 3 kilo aldim
Bugun sata gore 6+1 de gittim bir ay sonra gel dedi doktorum
Ben cok supheliydim muhakkak gorursun canm karindan goruldu benimki
Allah yar ve yardimciniz olsun korktugunuzdan emin kilsin insallah saglikla kavusursunuz
Ohh masallah ne guzel olmus iki arkadss gibi buyurler insallah
Hic ses bile duyulmadiki doktor kalbi atiyo dedi ben duyamaz.miyim dedim.ilerleyen haftalarda dedi :)Annenin nabziyla karisiyomus ses cnm o yuzden sen anlayamamis olabilrsin.
50 kilo.ile caanimKaç kilo ile hamile kaldınız kızlar :) konuyu değiştirdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?