2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Özel degilse anne karninda yapilan testlerde belli oldu mu? Tam olarak neyi var? Rabbim size bir melek göndermiş. Allah karninindaki bbeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.
olmadı malesef anne karnında gen mutasyonu olmuş bizden geçmemiş sadece çocukta oluşan bir durum bu bebekte o testler yapılacak amniyosentez yada kordonundan kan alınacak bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin o sığındık inşallah iyi haberler alırız kızımın ismi öykü o bizim hikayemiz oldu rabbim bize cennetten bir melek gönderdi 4 sene önce

Bu gun doktora gittimk albi atiyormus minigimin duyabilir miyim dedm 2 hafta sonra falan dedi. Bende gidince duyarim diye dusunmustum

Gozun aydin canim :)
Tesekkur ederim canim
Canım bugün mü gittin kontrole, gözünaydın darısı bizlere
Evet canim bugun gittim insallah darisi duymayan gormeyenlere

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim mayıs annesi olmaya adayım
Katilabilirmiyim ne demek katildin bile hosgeldin canim
merhaba bende 2 gün önce kan verdim mayıs annesi olacağım inşallah henüz doktora gitmedim ama acelecilikten adetim 1 geçice kan testi yaptım birde son adet tarihim 22 agustostu beta-hcg 192,4 çıktı sizce normali
Gayet normal ama cok degisiklik oluyo kisiden kisiye
kızlar kilo alma durumunuz nasıl
Super 3 kilo aldim
Kalp atisini duyan arkadaşlar dr.unuz bir sonraki randevu icin ne kadar sure verdi ? Benimki 2 hafta sonra goruselim tekrar dedi
Bugun sata gore 6+1 de gittim bir ay sonra gel dedi doktorum
Kizlar malumunuz p.tesi dra gitmistim sadece keseyi gormustuk. Dr iki hafta sonra çağırmıştı. Yarin baska dra gitsem bebegi görebilir mıyım? 6+2 olcam yarin. Ne diyorsunuz?
Ben cok supheliydim muhakkak gorursun canm karindan goruldu benimki
teşekkür ederim benim 4 yaşında engelli bir kızım var ve bu bebekte çok kontroller yapılacak üniversitede ve zor süreçler bizi bekliyor bizden duanızı eksik etmeyin
Allah yar ve yardimciniz olsun korktugunuzdan emin kilsin insallah saglikla kavusursunuz
ayhhhh ben nerelere gidem. Bebek doğdu kadınlar klübü eyvallah demiştim. ahanda yine geldim. eylül 2015 annesiydim. mayıs 2017 annesi olucam şimdi.
Ohh masallah ne guzel olmus iki arkadss gibi buyurler insallah

bende başladım kılo almaya

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende bi mayıs annesi olucam.kalp atışımızı henüz duyamadık bizde.
Benim göğüslerim zaten normale göre iriydi şimdi çok fena oldular.Daha şimdeden sütyenlerimden taşıyor.Birde çok acıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…