2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yanlis hatirlamiyorsam babasi rahatsizdı hastaneye gidip geliyordu.
Onemli birsey yoktur insaAllah
bende başladım kılo almaya
Yanliz degilim yani.aclik krizine giriyorum resmen ve gozum hic birsey gormuyor.bugun muayenede tartildim 79 dedi hayir dedim hemsireye kabul etmiyorum olamaz feracem kiyafetlerimle tartiliyorum en az bir bucuk kilo farkeder dedim nasi guluyolar

Arkadaşlar kilo alımınıza çok dikkat etmenizi öneririm hele ilk 4 ay kilo veriliyor.zaten 7.aydan sonra yemek yeme istegi aşırı derecede artıyor. Benim ilk hamileligimde ilk 4 ay 5 kg verdim sonra 7.ayda istahım bir açıldı doğuma 29kg alarak girdim.ve 6 ayda 33kg olarak geri verdim ama dikkat ettim doğumdan sonra bol.sıvı tükettim tatlı yemedim ve bebegim cok huysuzdu .sonrasında sıkıntı yaşamamak için kilo almamak en iyisi

Slm kizlar. Bende bugün gittim doktora tekrar. Pazartesi keseyi görememistik. Bu sefer alttan bakti biraz arandi sonra kesemizi gördük :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atisi icin. Ultrasona göre 4+3 benim hesaplama göre 5+1 hayirlisi olsun insallah. Bir yigin ilac aldim eczaneden. Hergün clexane, bitane baska igne haftada bir olucam. Coraspirin ve bir hap daha sabah aksam. Mobil eczane oldum resmen :)

Merhabalar. Siteyi takip ediyordum ama yeni üye oldum. Bende inşallah mayıs annesi olacağım. 19 mayıs görünüyor . 6+5 haftalık. Tedavi sonrası geldi bebis. İnşallah sağlıkla kalır. Bir sorum var size benim bel ve karnım ısınıyor ateşi var gibi oluyor. Sizlerde de var mı.

Ben henüz tartılmadım ama pantolonlardan anlıyorum göbek çıkmaya başladı hafiften

bende 79 um.napcaz bilmem.benımde göbek çıkmaya başladı.erken deilmi

2 kesen varsa ,ins kalp atisi da gorunur .

Ben de 1.65 boyundayim. 67 kiloyum .bu gidisle 90 kilo ile kapatirim
Dikkat etmek lazim ya en fazla 10 kilo almak lazim inş becerebilirim

Slm mayıs anneleri nasılsınız
A.slm canım iyiyim allaha şükür dün birazcık yoruldum hemen belim ağrıdı sabaha kalktığımda iyiydim bulantı oluyor 6.haftadan beri kusmuyorum ama migdem cok kotu bastirmak için yiyorum hep. Hergun ama korkuyla geçiyor ya bebeğime bisey olduysa diye inşallah iyidir dun yemekten sonra karnima biseyler batti arada agri oluyr geçiyor sen nasilsin tarihler ayni nerdeyse aslinda 2.mayis ama doktoruma gore 4 mayis çıkmıştı sali gunu randevum var heyecanla bekliyorum

Canim seninle satlarimiz ayni bendd pazartesi gittim doktora gorememisti keseyj dun lekelenmem olunca baska doktora gittjm karindan ultrasonla gordu keseyi.neden okadar ilac kullaniyorsun ben sadece progesteron kullaniyorum. Lekelenmem oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…