2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
arkadaslar bende gıttım bugun dr kontrolune :) kızım 1506 gram olmus,saglıklıda ama yuzunu gostermedı ayaklarıyla yuzunu kapatmıstı.bırde sutlu kahverengı akıntım ve agrılarım ıcın ıstırahat bırde progestan ılacımın dozunu arttırdı.erken dogumu engellemek acısından.bakalım bu onumuzde uc hafta onemlı allahım saglıkla kucagıma almayı nasıp eder inş kızımı..

Kizlar azonce nette gezerken suda dogumu gördüm arastirdim acaba nasilki

Anlamadimki canim, son haftalar olsa dogum belirtisi diyecem ama daha cok var. Umarim doguma kadar devam etmez.

Canim sen 2 bebegininde ayri ayri hareketlerini anlayabiliyor musun? Sizin kontroller 1 haftaya indi mi?
Kontroller bir haftaya indi canım. Aşağıdakini çok net hissediyorum üsttekinin suyu fazla onu ara sıra hissediyorum. Bebekler başaşağı dönmüş birde inşallah erken doğum belirtisi degildir.

Ben de geceleri sürekli uyanıyorum. Sağa sola dönerken, wc ye, tekmelerden, mide yanmasından, kalça ağrısından... Defalarca uyanıyorum. Sabah da şapşal şapşal geziyorum işte uykumu alamadığım için
Kizlar azonce nette gezerken suda dogumu gördüm arastirdim acaba nasilki
Türkiye'de yaygınlaşmamış işlemler riskli olabiliyor. Suyu steril etmeleri sıkıntılı, ilerleyen yıllarda belki yaygınlaşınca düşünülebilir. Kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok hiç...

Nasıl da heyecanlı yaa :) Giderek yaklaşıyoruz mutlu sona dönmesine çok sevindim inşallah bizimkiler de döner

Canım öyle Büyükşehirde değilim küçük bi Anadolu şehri 3 tane özel hastanesi var ama 6400 de vermem bir doğuma yani çok abartı bir fiyat değil mi yada bana mı öyle geldi bilemedim tabi maddiyata ve kazanç durumuna da bağlı böyle şeyler

Aynen gece ben de o moddayim ama sabahlari hep aynı saatte kalkmaktan mıdır nedir enerjik uyanıyorum. Tabi o enerji ogleye kalmadan bitiyor

Ba yıl dım.. fiyatlarını soyleyebilir misin? Hazirlikli gidelim bizde
Teşekkürler canım. Hediye anahtarlıkları tanesi 3 liradan aldım. Lohusa tacı ve terlik takımı 40 lira. Morlu anne tacı 15, bebek tacını hediye verdi. Kapı süsü, takı yastığı, sebil süsü, kurdelalar, tüller ( masa, kapı, bebek beşiği) ve kadehler de 310 lira tuttu.

Benimki tersti, normale dönmüştü, 1 hafta sonra tekrar terse dönmüş :) Az beklesin de son zaman dönsünler bari, boşa umutlandırmasınlar böyle :)
Haklısın artık iş çıkışı eve yürümeye başladım ben elimden geleni yapıyorum küçük beye de durumu anlatıyorum bak yapma etme dön diye tabi son dakikaya kadar hamilelik sürprizlerle dolu ama insan merak ediyo işte ama karnımda şişlikler hissedince bak dönmemiş kafası burda diyorum kendimce

İnşsllah canım ama artık korkma. Allah korusun erken doğum olsa bile artık 1500 gr olmuş annesi. Tabi zamanında gelsin inşallah. Ben geçen hafta suyum geldi sandığımda dr korkma 1300 gr olmuş doğsa da yaşar, ha küvözde kalır o da senin için yıpratıcı olur dedi. İyi düşün iyi olsun unutma hissediyor Yorulma sakın yürüyüş filan yapma bir de yemek yiyince yat enerji harcama direk bebeğe yarar yediklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…