2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayni gun dogurucaz cNmcantanin fuyati gayet iyi bence ama ici genismidir acaba. Ben sirt cantami kullanicam
Yazin ayri canta almicam cok bolmeli biberon filan koymaya yer var

Kizlaaar bugün kontrolüm vardi benimde cok sasirdim bebisim 4 hafta önce 1000 gramdi, bugün 1800 gram olmus masallah haftasina göre biraz kilolu :) inanmak istemedim sanki. 30+3 deyim ve boyu da 42 cm.. kafasi dönmüs ama yinede normal dogum pozisyonunda deyil dedi, kanalda deyilmis daha ama 36 ya kadar daha normale deyisirmis. niye bilmiyorum doktordan cikinca bi aglamak tuttu beni korktum bebis biraz kilolu olunca.. cünkü ben cok zayifim tek 9 kilo aldim.. nst ye baktilar bide. Insan ürküyor biraz yaa insallah kolay dogumlarimiz olur

Bizim de 1700gamcanim korkma
Gayet yolunda hersey uzulme
Bebislerimiz tpmbis olsun sever herkes :) ben de 7 kilo aldm almadim ama
Bebek kilolu oldu bis almadik onlara yaradi yediklerimiz dhaa iyi . allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Masaallah annesi minnakina. Doguma yakin kilo alimi durur belli olmaz. Hc takma. Bizimkide 30. Haftasnda 1470 çıktı. Hep haftasna gore fazlaydi kilosu bnde boyle olunca sasrdm:) dogum kanalina grms dedi ama biliyorsun pozisyonları cok degisiyor

Bende tekden hastanesinde yapıcam 1250 fiyatı bazı hastaneler uçmuş onların yanında bizim hastaneler baya baya ucuz 10binlerde fiyatlardan bahsediliyo.
gercekten mi 10 bini kim ödeye bilir. 1650 lira bana cok cok pahali geldi ama mecbur yapcak bisey yok senin fiyat yine cok iyi bizim burda cosmuslar

Evet aynen hijyen cok önemli. Önceki gittigim özelde temizligi yine bu hastane gibi degil. Ve paraya karsi ilginide aliyorsun. Ha iyi mi cok iyi ama keske bu tür seyler parasizda olsaydi. Artik bir güler yüz bile paraya bakiyor ya ona cok üzülüyom

İstanbuldamısınız bilmiyorum ama ben göztepe medical parka gidiyorum 2 yıldır tam teşekküllü bir hastane ama biraz paracı diyebilirim doğumum kısmetse orada olacak sipinal sezeryan indirimli fiyat sgk lı 6400. Tl doktorumdanda çok memnunum özellikle riskli bir gebelik yaşanıyor ise tek geçerim.

Insallah canim yaa.. tabi herseyin hayirlisi, son anda bile dönebiliyormus bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…