2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayrıca lahusa pijaması ben bi tane elbise gibi olanı aldım, bri de normal pijama takımı şeklinde 50 TL
Çok iyi almişsin yeri fln nasil peki?ben de duydum burayi ama ne zaman eminönü duysam kalbim sıkışıyor çok kalabalik dedigin gibi hafta içi gitmek lazim ..

Ben de bu tarz bir canta istiyorum normal giyindiğimde bebek cantasi oldugu belli olmasin her şeyle de gider bu

Kizlar cok yiyen biri degilim.2 ogun yiyorum arada yogurt.meyve tatli falan. Ama.karnm buyudugunden beri catlayacak gibi oluyorum. Birde yemek yiyince kizcem 4 kose ❤acma germe hareketlerine basliyor. Merk ettgm.sizde de oyle mi

hem normal dogum hem sezeryan ayni fiyat 1650 lira.. gittigimiz hastane cok temiz memoriale gidiyoruz..
Hangi sehirdesin canım? Memorial'a göre baya uygunmus fiyatı, burada 6000'lerde
Kızlar kasılmalarınız ne durumda?dünden beri çok kasılmam var oglumdada böyle olmuştu
Benim de cok olmaya başladı
Ben ögle yemeginden sonra kalsiyum, magnezyum takviyesi alıyorum meger o cok iyi geliyormus onu fark ettim. Bugun yanımdaki ilac bitmis ögleyin icemedim aksam eve geldigimde o kadar sertti ki karnım hemen ictim. Ama sanırım artık o destegin bile yetersiz geldigi zamanlar olacak iyice ilerliyor haftalarımız.
Dünden beri artık az da olsa gündüz uykusuna ihtiyaç duymaya başladım. Baya halsizlik başladı ilk aylardaki gibi. Sizde durumlar nasıl anneler?
Ben akşamları sızıp kalıyorum yorgunluktan. Evden calısabildigim günlerde evde kalmaya calısıyorum ama bu ara okulda islerim cok fazla o yüzden cok yorgun dönüyorum eve. Uyudugumda da sanki cok mu rahatım? Tabi ki hayır, maksimum 2 saatte bir uyanıyorum :)

Bu nasil anneler fikri olan

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-08-21-03-20.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2017-03-08-21-03-14.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
Ba yıl dım.. fiyatlarını soyleyebilir misin? Hazirlikli gidelim bizde

Buda cok.mantikliyms.hem cantasini veriyor hemde ürünleri

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-08-21-12-10.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2017-03-08-21-11-49.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…