- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.841
HahahahaBen de bayılıyorumNe yiyeceğimizi şaşırdık artık
Benim 3 gundur sertlik var, oyle arada sertlesip arada yumusamiyor. Ogleden sonra basiyor sertlesme yatana kadar sert. Ayaktayken zor duruyorum. Doktorum
Elle muayene etti rahimde sertlik yok dedi. Usg de bakti bebekte hersey iyi dedi. Gaz olabilir dedi ama ben gaz felan da hissetmiyorum. Anlamadimki bu ne
İyi ki yaza denk gelmedi hamileliğimiz. Yoksa dondurma yemekten tekerlek gibi olurdum benHahahaha
Çılgın hamileler çatlak serumu aseriyordu
sağlık personeliyim , memuriyet sebebiyle detay yazmıyorum, Nasrettin hocanın damdan düşünce bana damdan düşeni getirin dediği gibi kendimde gebe ve sağlık personeli olarak yorumlar yapıyorum annelere :) kasılmalar 30. haftadan sonra artar, bebeğin ağırlığının artması ligamentleri yani bağları zorladığı için ani bıçak batar tarzı kasılmalar olabileceği gibi, artık rahim yavaş yavaş kendini doğuma hazırlamaya başlar ve yalancı kasılmalar (braxton hicks kasılmaları) başlar, yalancı kasılmalar aralığı düzensiz olan , şiddeti benzer olmayan ve dinlenmekle ya da hareketle geçen kasılmalardır. Gereçk doğum kasılmaları araları düzenli ve gittikçe sıklaşan, her defasında daha şiddetlenen ve dinlenmekle hareketle geçmeyen kasılmalardır. yalancı kasılmaları hafifletmek için magnezyum desteği alabilirsiniz, doktorunuz sizi yönlendirecektir.
Benim de tüp bebek doktorum sata göre hesaplıyordu. Şimdili doktorum da öyle ama ayrıntılı ultrasonda bakan doktor bir hafta sonrasını sat kabul etmem gerektiğini söyledi . Kafam karıştı. Transferden 15 gün geriye gidiyorum ama 5. Gün embriyosu. Yine kafam karışıyor.canım bnmde tüp. tüp bebek dr'ma gdiorm sata göre hesaplıo. usgde önde çkıo. bazı internet sitelernde transfer tarihine göre farklılıl gösterir ona göre hesaplayın dio ama karmaşık gbi.
Ben kış olmasına rağmen yedim birkaç tane, yazı düşünemiyorumİyi ki yaza denk gelmedi hamileliğimiz. Yoksa dondurma yemekten tekerlek gibi olurdum ben
Benim minnos hala bas gelis, pozisyonu 10gundur sabit. Bugun kontrole gittimde bi bakti doktor kisaca kizimiza. Hala basi asagida, suyu iyi kalp atimida guzel dedi. İnsalllah bidaha donmez minnosum kasin boyleBenimki tersti, normale dönmüştü, 1 hafta sonra tekrar terse dönmüş :) Az beklesin de son zaman dönsünler bari, boşa umutlandırmasınlar böyle :)
Benim doktor eliyle karnima bastirdi, sertlik yok dedi. Rahimde sertlik yoksa kasilma degildir dedi. Rahmin yerini gosterdi burda sertlik olursa endiseleniyoruz dedi. Seninki gaz olabilir dedi. Bolca dinlen cok ayakta kalma, gecmezse tekrar gel bakalim dedi. Ultrasondada bebise bakti, hersey guzel dedi.ben de geçen hafta kasılmalar için gittim dra. Sıklığını,sordu. Buraya gelirken yarım saatte 3 kez oldu dedim. Son iki gündür karnım çok sertti ama. Hep sertti yani. Progestan ilaç verdi. Şimdi rahatım. 1 hafta daha kullanıcam. Çoğu kişi kasılmalar içşn magnezyum kullanıyor ama benimki niye direkt ilaç verdi bilmiyorum. Bir de idrarda yanma koku vs var mı diye sordu. Enfeksiyon da erken doğuma sebep oluyor diye biliyorum ondan sordu sanırım. Ya erken doğum yaparsam diye çok korkuyorum, rahatlayabilmeyi çok isterdim. Sonuçta nasipte ne varsa o olacak.
Benim hastanede epiduralli sezeryane 2000 dedi. Çok geldi bana. 3 yıl önce 1250 idi. Çıkarken ekstra masraflar da oluyor zaten. Biz ektra kalmıştık mesela sarılık için fototerapi falan aldı kızım.
O kadar dedik cocugun gunahini alma annesiBen bekliyorum pasadan oyle performanslar nede olsa senn oglun hahah :))))) bizim.minnak dogum.kanalina girdi gireli cok rahatim sukur. Kuyruk sokumu bobrek agrisi gtti. Artk sagimada yatabiliyorum. Senn pasa hep hareketliydi masaallah kuzuma. Gecen bi arkadas var biz bizim.kiza tembel diyorduk 21 haftalk ama gunlukm1 kere zor hissediuomus. Yavrumn gunahini aldm kararindayms benm kizim canm :)))))
Cok güzel olmus ellerine saglik becerikli anne, güzel günlerde kullanin, bol bol altin takilsin insallah :))Eki Görüntüle 1964444 Eki Görüntüle 1964445
Teyzeleri oğlumun süs yastığını yaptım nasıl olmuş biraz daha rütüş atacağım ama heyecan yaptım nasıl olmuş
Ay kendimi pamuklara sarıp sarmalayacağım ona rağmen kaç kere hasta oldum, dondurma yesem ciğerlerim filan iflas eder diye yemiyorum. Yoksa bir oturuşta bir kutu algida maraş usulü bitirebilme kapasitem var.Ben kış olmasına rağmen yedim birkaç tane, yazı düşünemiyorum
İnşallah öyle kalır annesi. Benimki dönüp duruyor. Gerçi sezaryende çok önemli mi bilmiyorum ama baş aşağıyken tekmeleri daha iyi hissediyorum. Tersken içime içime vuruyor sanki, çok farklı.Benim minnos hala bas gelis, pozisyonu 10gundur sabit. Bugun kontrole gittimde bi bakti doktor kisaca kizimiza. Hala basi asagida, suyu iyi kalp atimida guzel dedi. İnsalllah bidaha donmez minnosum kasin boyle
Çatlak serumu al hemen sürmeye başla. Mustela çatlak serumu. Benim de göğsümde oldu biraz, her gün sürüyorum...kızlar yardımmmm
karnım çatlamaya başladı minik minik
üstelik hergün bella B tummy honey butter krem kullanıyorum
sabahları da bebe yağı
banyodan sonra farkettim 2tane kılcal şeklinde mor bişiler çıkmış
teşekkür ederim canım çok sağol bakalım altın Tr de pahalı amaCok güzel olmus ellerine saglik becerikli anne, güzel günlerde kullanin, bol bol altin takilsin insallah :))
amin cnmİnşsllah canım ama artık korkma. Allah korusun erken doğum olsa bile artık 1500 gr olmuş annesi. Tabi zamanında gelsin inşallah. Ben geçen hafta suyum geldi sandığımda dr korkma 1300 gr olmuş doğsa da yaşar, ha küvözde kalır o da senin için yıpratıcı olur dedi. İyi düşün iyi olsun unutma hissediyorYorulma sakın yürüyüş filan yapma bir de yemek yiyince yat enerji harcama direk bebeğe yarar yediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?