2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok canım tırsılacak bir durum değil kardeşimin özellikle yaz aylarında çok kanar KBB uzmanı uyguladı o işlemi kardeşim dayandı ise sen hayli dayanırsin ve uzun bir müddet de kanama olmadı burnunda
Benimki hamilelikten kaynaklı normal bir kanama sanıyorum ki. Normalde hiç kanamaz. ama rahatsız edecek dereceye gelirse yaptırırızz yapcak bi şey yok

Anladım canım, aynen doktor gerekli görürse yazıyor, gerekli görmediyse neden ben kullanmıyorum denmemeli
Haklısın ama benim doktor değerlere bakmadan geçen kontrol hafta olarak artık kemiklerini guclendirmemiz lazım dedi o bakımdan dedi

Anladım canım, aynen doktor gerekli görürse yazıyor, gerekli görmediyse neden ben kullanmıyorum denmemeli Vitamin de olsa ilaç bu
Haklısın ama benim doktor değerlere bakmadan geçen kontrol hafta olarak artık kemiklerini guclendirmemiz lazım dedi o bakımdan dedi

Doktoruna danış ama genelde lansinoh a doğumdan 1-1,5 ay önce başlatıyorlar.

Yazdığını yeniden okuyunca anladım değerlerine bakmadı mı, Allah allah ezbere vermesine şaşırdım.

Bende bacak ağrısı oluyor ya :/ bildiğin acıyo kemiklerim
Kocam artık sarılamıyor bana kolu çok ağır
Ben yapışıyorum ama
Kov yataktan öyle kötü yatıyorsa ceza ona

evet epidural/spinal anestezi ile yapılan normal doğumlarda doğum süresi 1 saat kadar uzayabilir, itme hareketleri yavaşlar

Aynen 5 li gordum bende almak mantikli geldi sen hazirladin mi cantani ben duzgun lohusa pijama ve geceligini bile bulamadim asiri dantelliler var
Benim de hazırlığım hemen hemen bitmek üzere canım, dediğin gibi pijama, atlet,sütyen falan kaldı. Pijamaya kapalı çarşıya bakıcam bende öyle abartı dantelli bir şeyler istemiyorum, bulurum inşallah Çantam henüz hazır değil

Benim daha hazir diyecegim bisey yok herkeste diyo hazirla belli olmaz zaten dogum korkum basladi canta hazir olunca dogurcam saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…