2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bana doktor söyledi bebegin ters duruyor dedi ama zamani varmiş donebilir dedi dönemzse sezeryan olursun dedi .zaten en cok hareketleri kasiklarima dogru hissediyorum ayaklari aşagida oldğu çok belli

Senin belli mi dogum sekli ben nirmal istiyorum ama tirsiyorum
Canım daha doktorla konuşmadık bu konuyu sadece bana yürüyüş yapmamı önermişti normal doğum için yararı olur dedi. Normal istiyorum, korkmuyorum da, bakalım o gün sancılar gelince nasıl olucak, ne hissedicem, hiçbi fikrim yok

Ayy o nasıl bir işlem öyle Yok yok kanamıyor artık gerek yok yaktırmaya falan
Canim kanayan damari leyim aletine benzer biseyle yakiolar dumanlar falan cikio et yanigi kokusu gelio igrenc bisey zorunlu oldukca yaktirilmamali bence benim ameliyat dolayisiyla kanamam durmamisti mecbur yaktilar ama belki yapilabilcek baska alternatifler vardir hemen kabul etmemek lazim cok zorunlu bisey deilmis cunku

Bende bacak ağrısı oluyor ya :/ bildiğin acıyo kemiklerim
Kocam artık sarılamıyor bana kolu çok ağır
Ben yapışıyorum ama
Kov yataktan öyle kötü yatıyorsa ceza ona

aynen ya o kol oyle nasıl agır olur kı dıyorum bende:) nefesım falan daralıyor hahaha

Bende normal istiyorum dedim neyime guveniyorsam zaten derken sesim icime kacti aynrn bende yuruycekmisim

Aynen 5 li gordum bende almak mantikli geldi sen hazirladin mi cantani ben duzgun lohusa pijama ve geceligini bile bulamadim asiri dantelliler var
benim alışverişim bitti cok sükür herseyi aldık sadece yıkayıp ütüleme bide dogum cantasını hazırlama kaldı onlarıda haftaya yaparım buara yagmurlu hava diye bekledim

Gerek yok o halde Korkunç...

Ben hemde cok feci agridan yuruyemiorum.gerci benim zaten yurumem yasak acilmam oldugu icin.ama otururken bile agrio sanki alt tarafim curumus gibi agrio

Bende de çok agrı oluyor. Açılma olmasın mı Yürürken değil de daha çok aynı pozisyon da uzanıp otururken oluyor ?
Salı günü randevum var.

Korku filmi gibin

Canim dogum pozisyonumu almis kanalami girmis? Okudugum kadariyla doguma yakin kanala giriyo cikmak icin :) gidicem bende bu gun bakalim ne olacak :)
Sanki oyle dedi canm. Yanls mi hatrliyorumki. Bu hafta yne gdicem dikkat edeym bi :) ama dedi dogum pozisyonunu alma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…