2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
eşime diyorum ki bak doğsun nasıl istediğim ismi koyuyorum gör. o da diyor ki nüfus cüzdanı çıktığında sen hastanede yatıyor olacangebertecem o olacak
Benim de esim bana oyle dedi. Kendim karar verecm herseyini ben cektm diyinece ben nufusta istedgmi koyarm dedi:)) dedim herlde ewe donmeyi dusunmuosn

Asumnur waLLee @witchyangel14

kızlar çantam geldi. alt açma parçası var, biberon gözü, ıslak mendil gözü var. elde taşıma, omuzda taşıma ve sırtta taşıma özelliği var. kumaş kalitesini de sevdim. bi de baya büyükmüş, resimlerde küçük görünüyor. ben çok sevdim, ama zevk meselesi tabi. boyutunu anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum :)

yanlış başlığa göndermişim az önce, bi de kimler sormuştu tam hatırlayamadım, etiketlemeyi biraz rastgele yaptım.

Eklentiler

• IMG_20170309_154625.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20170309_154728.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20170309_154604.webp
    15 KB · Görüntüleme: 60
Insallah herkesinki. Kapi komsum dogurdu hatta 3 kilo alip sadece normal yapti. 2.cocugu bide gorsen dogumu bi kolay anlatiyo sanki markete gitti bebek aldi geldi
Hadi yaa maşallah yani ona da Bazılarının böyle kolay geçiyor işte kişiden kişiye değişiyor. Seni cesaretlendirmedi mi bu durum

Gerek yok o halde Korkunç...
Beni uyusturmadan yaptilar belkide o yuzden benimki cok acimistir ama dedigim gibi daha sonra gittigim dr cok zorunlu bisey deil cok acil olmadikca yaptirilmayabilir dedi benimki acildi o yuzden mecbur kaldim iyice arastirilmali hamilelikte kanama zaten oluomus ama olurda ilerde baska nedenlerden olursa hemen gozu kapali kabul etmeyin bence bide omur boyu hangi burnunun yakildigini unutmaman gerekio cunku bi burun ikinci kez yakilamiomus ben unuttum mesela

Aaa gerçekten mii ? Peki kesin çözüm müymüş? Yani bir daha kanama olmuyor öyle mi?

Bende de çok agrı oluyor. Açılma olmasın mı Yürürken değil de daha çok aynı pozisyon da uzanıp otururken oluyor ?
Salı günü randevum var.
Canim benimki belli zamanlar deil her saniye acio hic gecmio acisi.ben cok yurudum agir kaldirdim cok yordum bu yuzden acilmam oldu sanirim.ben edemedim sen dikkat et

Bugun annemle sarmalar sardik derindondurucuya attik. Dogum sonrasi misafir geldikce cikarip pisiririm,vtatliyla servis ederimm diye, cook hamaratiz cooookkkkk bebisin mobilyalarda geldi ama henuz silemedik, zaman kairsa silicez bakalim. Haftasonu da hali perde isine bakicam. Ben agirlasmaya basladim bile, biranonce bitirip rahat etmek istiyorum. Sus magnetlerimizde geldi bugun, sizede fikir olsun tanesin2tl. Hem gold hem gumus yaptirdim. Biz cok sevdik. Yanina gul kolonyasi sisesinsusleyip ekleyecegim. Cikolata ve lokumda ekler cici posetlere koyar dagitirip gelen gidene. Simdilik bizden bu kadaaaar

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 102
Aaa gerçekten mii ? Peki kesin çözüm müymüş? Yani bir daha kanama olmuyor öyle mi?
Yok canim oluo kanama ama benim dedigimgibi ameliyat gecirdigim icin hassaszaten burnum o zamanda dikislerim patlamis o yuzden yakmislardi.ama anneminkinide yakmislar onunki nedensiz kaniomus onunki gecmis bi daha kanamamis.

Yok canim oluo kanama ama benim dedigimgibi ameliyat gecirdigim icin hassaszaten burnum o zamanda dikislerim patlamis o yuzden yakmislardi.ama anneminkinide yakmislar onunki nedensiz kaniomus onunki gecmis bi daha kanamamis.
Anladım canım inş öyle bir şeye gerek kalmaz...

ÇOOK GÜZELMİŞ CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…