2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim ben de gecen sene senle ayni duygular icerisindeydim. O duygular anlatilamaz. Cevrendeki herkesin bebek duyunca hem sevinip hem de icinin acimasini anlatacak kelimem yok. Akrabalarin aaaa biz ilk ay hamile kalmistik hala sende bir sey yok mu demeleri insanin kalbine bir hicak gibi saplaniyor. Ama merak etme geciyor zor da olsa geciyor. Ben bir yila yakin transferimin olmasi icin ugrastim rabbime sukur ilk transferde tuttu. Dua et rabbime. Tez zamanda hayirli olacak sekilde bebisini kucagina alacagin gunlerde gelir insallah.

kızlar ben de her gece en az bi kez tuvalate kalkıyorum. çok sık tuvalete çıkıyorum. bi de 3 gündür falan kasıklarımdan bacak arasına doğru ağrım oluyor. döndü de başı mı yerleşti acaba?
kasik agrini muhakkak doktoruna soyle canim.yururkende oluyormu.ben biraz fazla yurudugumde alt kasigimi yani gobegimi tutarak yuruyorum refleks olarak

Canım maşallah size. Magnetler nerden?
Çok güzel olmuş.

evet cnm kadin tutucam ev icin.simdiki onceligimi bebegin odasina ve hastane cantasina verdim bakalim bu 3 hafta onlarla ugrasicam eksiklerini tamamlicam.annemde gelip utuleri falan yapicak :) acikcasi erken gelir diye endiselendim cunku daha hastane cikisi bile yok kizimin hallederiz acelemis yok diye diye bu gune geldim

cnm hic belli olmuyor aslinda dogm sekli.bir tanidigim var sirf normal dogurmak icin 25 kat apartmani cikti indi ama catisi dar oldugu icin sezeryana aldilar

Güzelmiş canım güzel günlerde kullanın :) nerden ne kadara almıştın bu arada?

Sağol tatlım baya bi buyukmüş desene bende alayım bari :)

Kizlar bu gün bende asimi oldum hemsireye dedim tek bi defami trde iki kez yapiyolar dedi olabilir bizimki bitane ikisi beraber yapiliyo demekki burda böyleymis :) bu arada sislik icin falan varis corabi yazdi doktor kullanan varmi aranizda? Ebeyi ayarladinmi dedi ben sok tabi niye dedim ayarlamammi lazimdi haberim yok dogum yapacagim hastaneden bi eve geliyomus haftada bi gun benim doktoruma dedi kurs falanda yapmadiysan ondan randevu alalim sana kurs versin, nefes alisverisini falan göstersin, sorularini sorarsin sana yardimci olur dogumdan sonrada eve gelir dedim cok iyi ozaman benimde isime gelir istiyodum zaten kendi halletmis oldu bakalim bundan sonra bi dogurmak kaldi geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…