- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.101
Cesaretlendiremedi hala cok korkuyorumHadi yaa maşallah yani ona daBazılarının böyle kolay geçiyor işte kişiden kişiye değişiyor. Seni cesaretlendirmedi mi bu durum
Canim ben de gecen sene senle ayni duygular icerisindeydim. O duygular anlatilamaz. Cevrendeki herkesin bebek duyunca hem sevinip hem de icinin acimasini anlatacak kelimem yok. Akrabalarin aaaa biz ilk ay hamile kalmistik hala sende bir sey yok mu demeleri insanin kalbine bir hicak gibi saplaniyor. Ama merak etme geciyor zor da olsa geciyor. Ben bir yila yakin transferimin olmasi icin ugrastim rabbime sukur ilk transferde tuttu. Dua et rabbime. Tez zamanda hayirli olacak sekilde bebisini kucagina alacagin gunlerde gelir insallah.Kızlar merhaba nasılsın ? Yaşadığım şeylerden dolayı daha temkinli yaklaşıyorum kendimi doldurup ümitlendirmiyorum sabır diyorum Allah duyucak bir gün sesimizi dileyen herkes gibi zaman diyorum . Ama bende bu ay diğer aylara göre daha sakinim , değerlendirlendim günlerimi bu ay sanki olmazsa bile doğru gidiyorum diye düşünüyorum demem o ki kızlar artık sadece bebek odaklı demedik rahattım dedğim gibi hatta yumurtlama günüm de iki kere denediğimiz bile oldu . 10 gün kala da dednedik şuan 8 gün kaldı adete kızlar benim sanki hiç öyle olmadı sıvı sulu akıntı akışkan geliyor ara ara agrılar giriyor kasıklarıma hatta bi kaç gündrlü sol diz kapağımda inanılmaz bi sancı anlatamam hiç oturma dercesine agrı . gögüler her adet öncesi şiş ve agrı var zaten ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum . Sadece paylaşmak istedim inşallah bu ay bu mutlu haberi alır sizlerle paylaşırım kızlar .. Hamiş annelerden dua istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim kızlarr
kasik agrini muhakkak doktoruna soyle canim.yururkende oluyormu.ben biraz fazla yurudugumde alt kasigimi yani gobegimi tutarak yuruyorum refleks olarakkızlar ben de her gece en az bi kez tuvalate kalkıyorum. çok sık tuvalete çıkıyorum. bi de 3 gündür falan kasıklarımdan bacak arasına doğru ağrım oluyor. döndü de başı mı yerleşti acaba?
Canım maşallah size. Magnetler nerden?Bugun annemle sarmalar sardik derindondurucuya attik. Dogum sonrasi misafir geldikce cikarip pisiririm,vtatliyla servis ederimm diye, cook hamaratiz cooookkkkkbebisin mobilyalarda geldi ama henuz silemedik, zaman kairsa silicez bakalim. Haftasonu da hali perde isine bakicam. Ben agirlasmaya basladim bile, biranonce bitirip rahat etmek istiyorum. Sus magnetlerimizde geldi bugun, sizede fikir olsun tanesin2tl. Hem gold hem gumus yaptirdim. Biz cok sevdik. Yanina gul kolonyasi sisesinsusleyip ekleyecegim. Cikolata ve lokumda ekler cici posetlere koyar dagitirip gelen gidene. Simdilik bizden bu kadaaaar
benimkinin uzun suredir basi asagida.dr uma sordum dun dogum seklini normal dogum dedi :) hem istiyorum normal dogum hemde korkuyorumBenimkide dönmemiş başi yukarida:)dönerler heralde vakit var daha
evet cnm kadin tutucam ev icin.simdiki onceligimi bebegin odasina ve hastane cantasina verdim bakalim bu 3 hafta onlarla ugrasicam eksiklerini tamamlicam.annemde gelip utuleri falan yapicak :) acikcasi erken gelir diye endiselendim cunku daha hastane cikisi bile yok kiziminEvi pislik götürsün boşver ev işi filan yapma gerekirse bi kadın tutarsın doğuma yakın. Zorunlu işlerde de yavaş yavaş yap canım. Dr un bana söylediği uzanma, eğilme, ani hareket yapma vs. idi. Yemek yiyince sola uzan yat dedi bir de bebek daha iyi besleniyormuş. Bu arada ben erken doğmuşum 47 cm boyum varmış :) Küvözde de kalmışım bebeklik fotolarımı bi gör ama çok hızlı büyümüşüm :) Şu an boyum 1.71 :) çok şükür hiç sağlık sorunu yaşamadım solunum vs ile ilgili de... Bal da tavsiye ederim canım akciğerler için çok iyiymişŞu 35 haftayı bi atlatalım zamanında gelsinler ama tabi :) öperim bebişi
cnm hic belli olmuyor aslinda dogm sekli.bir tanidigim var sirf normal dogurmak icin 25 kat apartmani cikti indi ama catisi dar oldugu icin sezeryana aldilarCanım daha doktorla konuşmadık bu konuyu sadece bana yürüyüş yapmamı önermişti normal doğum için yararı olur dedi. Normal istiyorum, korkmuyorum da, bakalım o gün sancılar gelince nasıl olucak, ne hissedicem, hiçbi fikrim yok
birde e bebekte yeni cikmis bir ped var lohusa pedi onu da temin etmek gerekir mi acaba ilk gunler icinben mothercareden large beden aldım sanırım kiloya göre yazıyo üstünde 75 80 kiloya kadar large oluyo
Orası öyle canım, şans işi diyorum ben, hayırlısı olsuncnm hic belli olmuyor aslinda dogm sekli.bir tanidigim var sirf normal dogurmak icin 25 kat apartmani cikti indi ama catisi dar oldugu icin sezeryana aldilar
Güzelmiş canım güzel günlerde kullanın :) nerden ne kadara almıştın bu arada?@AsumnurwaLLee @witchyangel14
kızlar çantam geldi. alt açma parçası var, biberon gözü, ıslak mendil gözü var. elde taşıma, omuzda taşıma ve sırtta taşıma özelliği var. kumaş kalitesini de sevdim. bi de baya büyükmüş, resimlerde küçük görünüyor. ben çok sevdim, ama zevk meselesi tabi. boyutunu anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum :)
yanlış başlığa göndermişim az önce, bi de kimler sormuştu tam hatırlayamadım, etiketlemeyi biraz rastgele yaptım.
Canim özelden yazcam sana cok uzun oldu randevuyuda anlattimda butun sayfa dolacak nerdeyse :)Sanki oyle dedi canm. Yanls mi hatrliyorumki. Bu hafta yne gdicem dikkat edeym bi :) ama dedi dogum pozisyonunu alma diye
Sağol tatlım baya bi buyukmüş desene bende alayım bari :)@AsumnurwaLLee @witchyangel14
kızlar çantam geldi. alt açma parçası var, biberon gözü, ıslak mendil gözü var. elde taşıma, omuzda taşıma ve sırtta taşıma özelliği var. kumaş kalitesini de sevdim. bi de baya büyükmüş, resimlerde küçük görünüyor. ben çok sevdim, ama zevk meselesi tabi. boyutunu anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum :)
yanlış başlığa göndermişim az önce, bi de kimler sormuştu tam hatırlayamadım, etiketlemeyi biraz rastgele yaptım.
hepsiburada' dan 75 TL cnm teşekkür ederim.Güzelmiş canım güzel günlerde kullanın :) nerden ne kadara almıştın bu arada?
ped gıbı mıcocukların bezlerı olur ya gıyılen onlardan mı cnm ınternetten mı aldınBen dün aldım, 5tane vardı içinde yeterli olur herhalde... Kullan at, güzel pratik geldi.
O kıyafetlerin hepsini kullanabilirsin inşallahResim yüklenmemiş
E-bebeğin mağazasından aldım canım aynısı. Kullanamasam da çok pahalı bir şey değil zaten yapıcak bir şey yokped gıbı mıcocukların bezlerı olur ya gıyılen onlardan mı cnm ınternetten mı aldın
tsk ederım cnm yanı nelere para harcamıyoruz kıE-bebeğin mağazasından aldım canım aynısı. Kullanamasam da çok pahalı bir şey değil zaten yapıcak bir şey yok
https://www.e-bebek.com/baby-mom-tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-5-li-p-bae-985693/#menu--comments
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?