2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ay canım ağzına diline sağlık aynen de öyle oluyor bazen sadece ağlıyorum sadece uzun ,uzun susuyorum her ezanda dua ediyorum cuma günleri niyet ettim namazımı kılıyorum allah kabul eylesin. .Herşey onun takdiri şuan sadece beklemekten başka çarem yok .. Senin adına çok sevindim bebeğini sana bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sagol canim, sende gule gule kullan. Ofis de oldugum icin acip cekemedim. İlk oglumdan mavi 3 lu lohusa takimim var, buda bordo olsun dedim rahat olur kanamadan dolayi dedim, renkten belli olmaz.

canım ben de bunu beğenmiştim de bedenim ne olur karar veremedim
yorumlarda kalıp çok geniş yazmışlar
eline ulaştıysa yazar mısın? gebelik öncesi bedeninle aynı mı yoksa daha geniş mi aldın
ayy zevklerimiz aynıymış :)

Bende bacak ağrısı oluyor ya :/ bildiğin acıyo kemiklerim
Kocam artık sarılamıyor bana kolu çok ağır
Ben yapışıyorum ama
Kov yataktan öyle kötü yatıyorsa ceza ona
Kaç gündür aklımda git salonda yat dicem ama kıyamıyorum onada beli rahatsız zaten yoksa çoktan göndermiştm :))

Eve gidince deniyip yazıyım canım :) Ama magazalarda ben hep bir büyük bedenini sordum yok sana bir küçük bedeni olur dedikleri için hamilelik öncesi bedenime göre aldım canım. Pijamanım lastiği var ayarlanabiliyor birde.

ben de bundan almak istiyorum...da bir türlü bedene karar veremedim
daha ne kadar tombullaşırım bilmiyorum

Kızlar dün acildeydim. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Yarın sabah da ultrasonla böbreği kontrol edecekler çünkü sol tarafımın ağrısından duramıyorum. Dün bebişe de baktılar. 1300 gr olmuş. sizce normal mi :)

Kolay gelsin canım :) güle güle geçsin hazırlıklarınız :) Yine halledersin canım keyfini çıkara çıkara yap ben kıyafetleri yıkamıştım annem ütüledi. Valizimiz filan hazır şu an. Perdesi gelecek bi, bi de halı alıcaz hazırlıklarımız bitti. Çok kilo alarak gittiğim için ağırlaşacağımı bildiğimden erken tamamlamaya çalıştım hazırlıkları. Bir de ne olur ne olmaz dedim erken gelirse annesi gibi hazır olayım :)

Geçmiş olsun canım. Çok güzel annesi maşallah bizimki o zaman 1250 gramdı :) dr haftasıyla uyumlu demişti

Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin

Eklentiler

• P_20170309_181405.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bgn lohusa terliği yaptım kendime hediyelik yasinlerimiz de geldi kapı süsünüde önümüzdeki hafta yapıcam biraz uğraştım belim başladı ağrımaya güzel olmuş mu
Cok guzel olmus, elllerine saglik Biraz yat dinlen gecer bisicik kalmaz
Birde son olarak bu pijamayı aldım çok güzel tavsiye ederim yüksek belli dikişi filn rahatsz etmez
Bunu bende cok begenmistim ancak pudra istiyorum bana uymuyor rengi. Cok guzel bir takim bence. Bu arada bedeni nasil aldin?
Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Bence cokta abarti degil, kullanirsin biara gorumcemde heveslenmisti alalim hem senin dogumda mevlutte kullaniriz hemde bizim günlerde kullaniriz demisti ama kv gereksiz almayalim napcaz dedi aldirmadi bende zaten olsada olur olmasada dedim, kendi karaftim var zaten onu susleyip kullanicam. Sende bunu kullan gayette guzel

Canım denedim, hamilelikten önceki bedenim rahat rahat oldu.
Bu lohusa pijamalarinin bedenleri cokmu buyuk oluyor acaba? Hic denemedim ben. Norma pijamalarda suan L beden bana rahat oluyor. Acaba lohusa takimini M mi yoksa L mi alsam kararsizim. Gebelik oncesi bedenim de m idi.

kızlar masalbaby diye bi sayfada da çantalar var modeller de güzel bakmak isterseniz gerçi fiyatlar pahalı biraz da fikir olur yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…