- 12 Ağustos 2008
- 928
- 554
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.141
Gecmis olsunnnnKızlar dün acildeydim. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum. Yarın sabah da ultrasonla böbreği kontrol edecekler çünkü sol tarafımın ağrısından duramıyorum. Dün bebişe de baktılar. 1300 gr olmuş. sizce normal mi :)
ilk hamileliğimde o anki bedenime göre aldım çok büyük oldu. Bundada 2 mağazaya gittim bana 1 küçük bedenini al dediler. Bende hamilelikten önceki bedenime göre aldım internetten tam oldu.Bu lohusa pijamalarinin bedenleri cokmu buyuk oluyor acaba? Hic denemedim ben. Norma pijamalarda suan L beden bana rahat oluyor. Acaba lohusa takimini M mi yoksa L mi alsam kararsizim. Gebelik oncesi bedenim de m idi.
ilk hamileliğimde o anki bedenime göre aldım çok büyük oldu. Bundada 2 mağazaya gittim bana 1 küçük bedenini al dediler. Bende hamilelikten önceki bedenime göre aldım internetten tam oldu.
Canım ben senin hangi takımı aldığını bulamadım hangi siteden ne diye aratayım
Ben sana direk linki atayim canim, asagidaki link. Bu adamin magazasindan baska modellere de bakabilirsin.Canım ben senin hangi takımı aldığını bulamadım hangi siteden ne diye aratayım
Çok ağır kimyasallar onlar keşke kullanmasaymış canım. Ben çamaşır suyunu sadece wcye kullanıyorum sarılığı tek yok eden o olduğu için onun dışında kimyasal çok kullanmıyorum. Bol bol havalandır evi. Aklında kalacaksa ya da kendini daha kötü hissedersen mutlaka acile git. Bebiş iyidir merak etme plasentadan oksijen alıyor annesikızlar bugün bayan geldi temizlemeye,her yeri temizledi bende deterjan yerini gösterdiydim banyo tuvalet balkon porçöz dökmüş kireç çözücü flan neyse koku kalmıştı havalandırdım geçti flan diyordum yatak odasında yatarken kaşıntı tuttu beni genzim bogazım yanmaya başladı şimdi oturma odasına geçtim tüm kapıları açtım ceyran yapsın diyede sizce zararı olurmu bebegime vücudumda kaşıntı tuttu :/ Alerjimmi vardı bilmiyorum hiç kullanmadıgım birşey normalde ama :/
Maşallah annesi kocaman olmuş bebişSelam kızlar kontrolden geldim. 2217 gram olmusuz.. cok sukur saglıklı gorunuyor.
Ama hala kafa yukarda , döner inşallah dönmezse sezeryan olma ihtimali korkutuyor. Normal istiyorum ama pozisyon için henuz erkenmis, 36-37. Haftalar dönmüş olur diyorlar.. sizde durumlar nasıl?
insan korkuyor canım ya birde ben alerji olunca onada geçiyorsa diye korkmaya başladım havalandırdım evide bizimki zaten maşallah hareketlendi sıpam plasentadan nasıl oksijen alıyor ki şaşırdım bak ilk defa duydum bunuÇok ağır kimyasallar onlar keşke kullanmasaymış canım. Ben çamaşır suyunu sadece wcye kullanıyorum sarılığı tek yok eden o olduğu için onun dışında kimyasal çok kullanmıyorum. Bol bol havalandır evi. Aklında kalacaksa ya da kendini daha kötü hissedersen mutlaka acile git. Bebiş iyidir merak etme plasentadan oksijen alıyor annesiHamile olduğumuz için hassas olduğumuzdan etkilenmiş olabilirsin geçmiş olsun canım
Yazdığını yeniden okuyunca anladım değerlerine bakmadı mı, Allah allah ezbere vermesine şaşırdım.
Korkma canım ama ufacık rahatsızlığın olursa mutlaka git acile. Tüm besinler ve oksijen bebeğe plasentadan sağlanıyormuş canım rahimdeykeninsan korkuyor canım ya birde ben alerji olunca onada geçiyorsa diye korkmaya başladım havalandırdım evide bizimki zaten maşallah hareketlendi sıpam plasentadan nasıl oksijen alıyor ki şaşırdım bak ilk defa duydum bunu
Kalsiyum takviyesi mi verdi acaba? Eğer öyleyse son 12 hafta kalsiyum gereksinimi maksimuma çıkıyor bebek büyüdüğü için. Anne yeterince kalsiyum alamazsa diş kaybı, kamburluk, kemik erimesi gibi problemler çıkıyor. Bebek her türlü kalsiyumu alır senden. Ona istinaden vermiştir artık drlar gözü kapalı biliyorEvet bakmadan verdi, yani şöyle ki son kontrolde vitaminleri değiştirdi artık kemikleri guclendirmeliyiz de dedi, ondan iki kontrol önce kan vermistim ama belki ordaki değerlere göre de vermiş olabilir
Buyuk olmasi cok iyi olmus canim. Gule gule kullan insaallah. Paylastgn icin tesekkurler ❤Asumnur @waLLee @witchyangel14
kızlar çantam geldi. alt açma parçası var, biberon gözü, ıslak mendil gözü var. elde taşıma, omuzda taşıma ve sırtta taşıma özelliği var. kumaş kalitesini de sevdim. bi de baya büyükmüş, resimlerde küçük görünüyor. ben çok sevdim, ama zevk meselesi tabi. boyutunu anlayabilmeniz için yanına su bardağı koydum :)
yanlış başlığa göndermişim az önce, bi de kimler sormuştu tam hatırlayamadım, etiketlemeyi biraz rastgele yaptım.
Canım bnmde son adet tarihim 2 agustos ayın 15.de 32.haftaya denk geliyo rapor vercek o gün doktor sana söylemedimi doktorunKızlar acil yardım eder misiniz kafam allak bullak oldu son adet tarihim 05.08.2016
32. Haftada çalışabilir raporu alıcam hangi güne denk geliyor aranızda alan var mı
Canm bn kiloluyum baya xl aldım çok az bol ama çok değil güZel oldu benm aldıgım renk veya beyaz düşünebilirsin bende beyaz şık bi takım var o var diye bu renk aldım 2 tanede gecelk var yeter heraldeCok guzel olmus, elllerine saglikBiraz yat dinlen gecer bisicik kalmaz
Bunu bende cok begenmistim ancak pudra istiyorum bana uymuyor rengi. Cok guzel bir takim bence. Bu arada bedeni nasil aldin?
Bence cokta abarti degil, kullanirsinbiara gorumcemde heveslenmisti alalim hem senin dogumda mevlutte kullaniriz hemde bizim günlerde kullaniriz demisti ama kv gereksiz almayalim napcaz dedi aldirmadi bende zaten olsada olur olmasada dedim, kendi karaftim var zaten onu susleyip kullanicam. Sende bunu kullan gayette guzel
Benm minnak 31. Haftada 1470 cikti kiyamam zayf mi minnakm acepp:))) gerci dr haftasyla uyumlu dedi. Dönmüş benm kizce ama daha zaman var hc aklina kotu seyler getrme. Bu arada masaallah kuzucugunaSelam kızlar kontrolden geldim. 2217 gram olmusuz.. cok sukur saglıklı gorunuyor.
Ama hala kafa yukarda , döner inşallah dönmezse sezeryan olma ihtimali korkutuyor. Normal istiyorum ama pozisyon için henuz erkenmis, 36-37. Haftalar dönmüş olur diyorlar.. sizde durumlar nasıl?
Senn dedgn gibi canm bende lavabolara kullaniyorum oda 10 gune bor falan normalde kotu yapar beni zaten minnakm oldu olali hc dayanamıyorum. Ciktim temz hava aldmda anca geldm kendimeÇok ağır kimyasallar onlar keşke kullanmasaymış canım. Ben çamaşır suyunu sadece wcye kullanıyorum sarılığı tek yok eden o olduğu için onun dışında kimyasal çok kullanmıyorum. Bol bol havalandır evi. Aklında kalacaksa ya da kendini daha kötü hissedersen mutlaka acile git. Bebiş iyidir merak etme plasentadan oksijen alıyor annesiHamile olduğumuz için hassas olduğumuzdan etkilenmiş olabilirsin geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?