2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Senn dedgn gibi canm bende lavabolara kullaniyorum oda 10 gune bor falan normalde kotu yapar beni zaten minnakm oldu olali hc dayanamıyorum. Ciktim temz hava aldmda anca geldm kendime
Aman dikkat et canım. Ben nefesimi tutup döküyorum, çıkıyorum biraz kalıyor öyle sonra giriyorum banyoya. Aslında sadece sirke kullanın diyorlar ama sarılık virüsünü tek çamaşır suyu geçirdiği için arada senin gibi kullanıyorum. Zor nefes alıyoruz ya artık o da tuz biber ekiyo

Güle güle kullan cnm çok güzelmiş

Aynen canm ya bi o beyazlatiyor. Yoksa bende hayatta kullanmam heralde. Bende hemen su tutuyorum. Cikincada yogurt yiyorum. Kuzumda tas gibi oldu icerde. Cok.hassaslar yavrular

Aynen canm ya bi o beyazlatiyor. Yoksa bende hayatta kullanmam heralde. Bende hemen su tutuyorum. Cikincada yogurt yiyorum. Kuzumda tas gibi oldu icerde. Cok.hassaslar yavrular
Normalde çamaşır suyu tehlikeli hamilelikte hiçbir şekilde kimyasal kokusuna maruz kalmamamız lazım, sen evde yokken birine yaptır eşine falan sakın riske atma 2 canlısın

Hem tek o beyazlatıyor hem de sarılık (hepatit) virüsünü tek o öldürüyormuş canım. Çamaşır suyu döküp çıkıp biraz bekledikten sonra girersen o ilk halini solumamış olursun. Biraz beklet hemen su dökme daha etkili oluyor. Yoğurt iyi fikir iyi yapmışsın. Kesinlikle çok hassaslar keskin bir koku aldığımda tekmeler başlıyor Demek ki anlıyor bu minikler :)

Masallah kuzuya saglikli buyumeye devam etsin iceride. Bende bu gün doktora dedim bebegim döndü sanmistim korkmustum ama basi hala asagidaymis oda dedi dönseydide önemli degildi daha yeride zamanida var endiselenmene gerek yok. Insallah seninkide döner kesin sürpriz yapacak annesine. Bende hep herseyden korkuyorum sukur dusundugum gibi olmuyo cok akilli bi oglum var :) rabbim sag salim kavustursun bizleri.

Kızlar ben doktora gittim ve yeni birsey ögrendim plasenta yaşlanması varmış bende ne yapmalıyım bilmiyorum doktor pek birsey demedi çok korkuyorum bi bilginiz varmı bu konuda. Eve geldigimde netten araştırdım erken dogum dan bide bebegin kilosunda gerilik oluyormuş

Bide bi hastaneye gittim çok saçmaydı hersey doktorun cihazı bebegin kilosunu hesaplamıyormuş bide kalp sesini dışarıya vermiyormuş sinir oldum yarım saat muayene etti ve hiç birsey anlatmadı bebek iyi dedi o kadar ben soru sorunca çok soru sordun dedi resmen susturdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…