2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İyi akşamlar
Kızlar ya hastaneden çıkarken bebeği taşımak için portbebe mi aldınız ana kucağı mı
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum da bi fikir verin bana

Bebegin gelisimini takip ediyorlar canim, bugun esimin is arkadasinin bebegini 36. Haftada aldilar, 1850 gram 2 hafta kuvezde kalacak. Hemen toparliyorlar, ve daha guclu oluyorlar. Doktor surekli takip edecektir gelisimini. Su an nasil kilosu. Birde iyi bir doktor bulup ondan dinle bu sureci canim, ne yapman gerektigi, nasil bir surec yasayacaginizi bilirsin.

İyi akşamlar
Kızlar ya hastaneden çıkarken bebeği taşımak için portbebe mi aldınız ana kucağı mı
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum da bi fikir verin bana

Canım bebegin kilosunu söylemedi doktor neymiş cihazı kilo ölçümü yapmıyormuş tahminen 1.700 falandır dedi ama kesin degil yani yeni bi doktor bulucam insallah zamanında dogar ama bu plasenta yaşlanması nedir hic bilmiyorum

Sorarim tabiki can benm evlat benm dr da sizsiniz aydinlatmak zorundasiniz deseydin lafa bak.bu konu hakkinda bilgim yok canm benim.insallah ciddi seylere sebebiyet verecek bi sorun haline gelmez senin icin

Canim okuyorum simdide, Yaslanma 32. Haftadan sonra baslamissa 32. Haftadan onceye gore daha az riskli diyor. Sen vakit kaybetmeden doktora git canim. Siki doktor takibi yapiliyormus. Nst ve tansiyon kontrolunden bahsediyor.

Birde hamilelikte sigara kullanma gibi bir durumun olmusmuydu canim? Bazen nedensizde olabiliyormus ama hamilelikte sigara icilen durumlarda daha sik goruluyormus.

Benim bildigim gebeligin son haftalarinda gorulen bir durum, dogum yaklastikca plesenta yaslaniyor yani bebisten önde gidiyor bazi gebelerde. Cok duydum ama tam olarak ne oldugunu bilemiyorum. Bir doktora daha gorunup sorularini guzelce sor canim, yinede endiselenme cunku nadir gorulen bir durum degilki. Zaten senin haftanda bayagi ilerde, 36yi da devirirsen hayirlisiyla bebisin kuveze bile girmeden kucaginda olur Allahin izniyle.
Hepimiz heran birseyler duyuyoruz muayenelerde, yeni agrilar yeni sancilar derken vakit geciyor. İnsalllah hayirlisiyla son haftalarimiza ulasiriz da bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Arkadaşlar e bebekte yarın sabah 8'e kadar emzirme ürünlerinde % 25 indirim varmış uygulamasını indirmiştim mesaj geldi. Benim 216 tlye aldığım avent göğüs pompası 209 tl ye düşmüş. Lansinoh, mamajo da da indirim var. Süt saklama kabı, emzirme yastığı, emzirme önlüğü, göğüs kalkanı göğüs ucu kremi vs de de indirim var. Almak isterseniz haberiniz olsun. Bu arada satın alma için uygulamasını indirmeniz gerekiyor

Evet bende okudum aynısını iyi bi doktor bulup takibe alıcam insallah. Yok hiç sigara içmedim hayatımda eşim de kullanmaz hiç. Ultrason kagıdında ne yazıyo senin hani grade yazıyo ya normalde sıfır olması gerekiyo senin kaç bi bakarmısın ölçümlerin oldugu kagıdına

Hangi degere bakiyim canim anlamadim.

Amin insallah canım güzel dileklerin için çok tesekur ederim bu bebegi çok istedik çok bekledik onun icin cok üzüyo beni ona birsey olmasına dayanamam

F flowerdaisy canım e bebekte şöyle bir hastane çıkışına denk geldim indirimdeymiş. Battaniyesi vs yok ama yedek olarak belki alabilirsin İkinci fotoda da fiyat ve ürün özellikleri var :)

Eklentiler

• IMG_6212.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…