- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.181
Bebegin gelisimini takip ediyorlar canim, bugun esimin is arkadasinin bebegini 36. Haftada aldilar, 1850 gram 2 hafta kuvezde kalacak. Hemen toparliyorlar, ve daha guclu oluyorlar. Doktor surekli takip edecektir gelisimini. Su an nasil kilosu. Birde iyi bir doktor bulup ondan dinle bu sureci canim, ne yapman gerektigi, nasil bir surec yasayacaginizi bilirsin.Bide bi hastaneye gittim çok saçmaydı hersey doktorun cihazı bebegin kilosunu hesaplamıyormuş bide kalp sesini dışarıya vermiyormuş sinir oldum yarım saat muayene etti ve hiç birsey anlatmadı bebek iyi dedi o kadar ben soru sorunca çok soru sordun dedi resmen susturdu beni
Canım bebegin kilosunu söylemedi doktor neymiş cihazı kilo ölçümü yapmıyormuş tahminen 1.700 falandır dedi ama kesin degil yani yeni bi doktor bulucam insallah zamanında dogar ama bu plasenta yaşlanması nedir hic bilmiyorumBebegin gelisimini takip ediyorlar canim, bugun esimin is arkadasinin bebegini 36. Haftada aldilar, 1850 gram 2 hafta kuvezde kalacak. Hemen toparliyorlar, ve daha guclu oluyorlar. Doktor surekli takip edecektir gelisimini. Su an nasil kilosu. Birde iyi bir doktor bulup ondan dinle bu sureci canim, ne yapman gerektigi, nasil bir surec yasayacaginizi bilirsin.
Sorarim tabiki can benm evlat benm dr da sizsiniz aydinlatmak zorundasiniz deseydin lafa bak.bu konu hakkinda bilgim yok canm benim.insallah ciddi seylere sebebiyet verecek bi sorun haline gelmez senin icinBide bi hastaneye gittim çok saçmaydı hersey doktorun cihazı bebegin kilosunu hesaplamıyormuş bide kalp sesini dışarıya vermiyormuş sinir oldum yarım saat muayene etti ve hiç birsey anlatmadı bebek iyi dedi o kadar ben soru sorunca çok soru sordun dedi resmen susturdu beni
Canim okuyorum simdide, Yaslanma 32. Haftadan sonra baslamissa 32. Haftadan onceye gore daha az riskli diyor. Sen vakit kaybetmeden doktora git canim. Siki doktor takibi yapiliyormus. Nst ve tansiyon kontrolunden bahsediyor.Canım bebegin kilosunu söylemedi doktor neymiş cihazı kilo ölçümü yapmıyormuş tahminen 1.700 falandır dedi ama kesin degil yani yeni bi doktor bulucam insallah zamanında dogar ama bu plasenta yaşlanması nedir hic bilmiyorum
Benim bildigim gebeligin son haftalarinda gorulen bir durum, dogum yaklastikca plesenta yaslaniyor yani bebisten önde gidiyor bazi gebelerde. Cok duydum ama tam olarak ne oldugunu bilemiyorum. Bir doktora daha gorunup sorularini guzelce sor canim, yinede endiselenme cunku nadir gorulen bir durum degilki. Zaten senin haftanda bayagi ilerde, 36yi da devirirsen hayirlisiyla bebisin kuveze bile girmeden kucaginda olur Allahin izniyle.Kızlar ben doktora gittim ve yeni birsey ögrendim plasenta yaşlanması varmış bende ne yapmalıyım bilmiyorum doktor pek birsey demedi çok korkuyorum bi bilginiz varmı bu konuda. Eve geldigimde netten araştırdım erken dogum dan bide bebegin kilosunda gerilik oluyormuş
Maxicosi aldım onunla taşırım diye düşünüyorum.İyi akşamlar
Kızlar ya hastaneden çıkarken bebeği taşımak için portbebe mi aldınız ana kucağı mı
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum da bi fikir verin bana
Evet bende okudum aynısını iyi bi doktor bulup takibe alıcam insallah. Yok hiç sigara içmedim hayatımda eşim de kullanmaz hiç. Ultrason kagıdında ne yazıyo senin hani grade yazıyo ya normalde sıfır olması gerekiyo senin kaç bi bakarmısın ölçümlerin oldugu kagıdınaCanim okuyorum simdide, Yaslanma 32. Haftadan sonra baslamissa 32. Haftadan onceye gore daha az riskli diyor. Sen vakit kaybetmeden doktora git canim. Siki doktor takibi yapiliyormus. Nst ve tansiyon kontrolunden bahsediyor.
Birde hamilelikte sigara kullanma gibi bir durumun olmusmuydu canim? Bazen nedensizde olabiliyormus ama hamilelikte sigara icilen durumlarda daha sik goruluyormus.
Hangi degere bakiyim canim anlamadim.Evet bende okudum aynısını iyi bi doktor bulup takibe alıcam insallah. Yok hiç sigara içmedim hayatımda eşim de kullanmaz hiç. Ultrason kagıdında ne yazıyo senin hani grade yazıyo ya normalde sıfır olması gerekiyo senin kaç bi bakarmısın ölçümlerin oldugu kagıdına
Amin insallah canım güzel dileklerin için çok tesekur ederim bu bebegi çok istedik çok bekledik onun icin cok üzüyo beni ona birsey olmasına dayanamamBenim bildigim gebeligin son haftalarinda gorulen bir durum, dogum yaklastikca plesenta yaslaniyor yani bebisten önde gidiyor bazi gebelerde. Cok duydum ama tam olarak ne oldugunu bilemiyorum. Bir doktora daha gorunup sorularini guzelce sor canim, yinede endiselenme cunku nadir gorulen bir durum degilki. Zaten senin haftanda bayagi ilerde, 36yi da devirirsen hayirlisiyla bebisin kuveze bile girmeden kucaginda olur Allahin izniyle.
Hepimiz heran birseyler duyuyoruz muayenelerde, yeni agrilar yeni sancilar derken vakit geciyor. İnsalllah hayirlisiyla son haftalarimiza ulasiriz da bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
Plasenta kaç grade yani bebegin kilosunu boyunu ölcerken bide plasentanın da durumunu yazıyo doktor grade diye yazıyo kagıttaHangi degere bakiyim canim anlamadim.
İnsallah canımSorarim tabiki can benm evlat benm dr da sizsiniz aydinlatmak zorundasiniz deseydin lafa bak.bu konu hakkinda bilgim yok canm benim.insallah ciddi seylere sebebiyet verecek bi sorun haline gelmez senin icin
Doktorun son verdigi ultrason goruntusune bakiyorum oyle bir deger goremedim canim.Plasenta kaç grade yani bebegin kilosunu boyunu ölcerken bide plasentanın da durumunu yazıyo doktor grade diye yazıyo kagıtta
Yarin sabah ise gitmeden bir oncekini bulabilirsem onada bakiyim canim.Plasenta kaç grade yani bebegin kilosunu boyunu ölcerken bide plasentanın da durumunu yazıyo doktor grade diye yazıyo kagıtta
Anladım canım benim sonuç kagıdm farklı heraldeDoktorun son verdigi ultrason goruntusune bakiyorum oyle bir deger goremedim canim.
Bebegin fotografı olan usg kagıdına demiyorum canım genede tesekurler canımYarin sabah ise gitmeden bir oncekini bulabilirsem onada bakiyim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?