2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende M giyiyordum ve L aldim, gelsinde dener bakarim evde.

Benimki dün kargoya verildi canim. Bugun yada yarin gelir diye dusunuyorum. Seninki neden gec geliyo? Arayip sordunmu? Bana mail geldi kargoya verilmistir diye.
Canm ben havale yapmıştım ya. bana geri iade gelmiş ödeme. ben işlemde sanıyordum.tekrar ödeme yaptım dün Ufak bir sorun yaşadım yani. O nedenle bugün yada yarın kargoya verilir dendi.

O nals bişeymiş ya.ne demek çok soru sordn. Doktorumzla rahat konusamayacaksak derdimizi anlatamayacasak merak ettiklerimizi danışamayacaksak ne anladık.Doktoru değiştir canım bence.

Kullandım oyumu
Mrb kizlar ben bu hafta alışverişe gitmeyi düşünüyorum dum fakat dr.bebegin kordonundaki basinc cogalirsa erken alırız dedi naoacagimi bilemedim 35 kadar beklicem sanirim
Ben dün öylesine avm de dolandım 1-2 saat. Hala kendime gelemedim. Eksiklerin varsa internetten tamamlamaya çalışmanı öneririm. Kendini ve bebeğini tehlikeye atmana değmez. İnternette herşey var...

İyi akşamlar
Kızlar ya hastaneden çıkarken bebeği taşımak için portbebe mi aldınız ana kucağı mı
Ben ana kucağı almayı düşünüyorum da bi fikir verin bana
Cnm bebek kangurusu ve pusetim var.Duruma göre karar vereceğim.pusetle taşırım ama arabaya bineceğim sonuçda .Kanguru için erken galiba

Çok ciciymiş kuzum. Kol uzun olsun işte daha rahat olur. Ben o kol uzunluğunda tshirt buldum mu hemen alıyorum, hatta daha dün aldım
Öylemi. iyi madem. normal penye kol gibi bekledim de farketmz dedim snra olabilir. bandanası ve sabahlığıda var. Allah hepimize giydirmeyi nasip etsin

Canm ben havale yapmıştım ya. bana geri iade gelmiş ödeme. ben işlemde sanıyordum.tekrar ödeme yaptım dün Ufak bir sorun yaşadım yani. O nedenle bugün yada yarın kargoya verilir dendi.
Bende dun yaptim havaleyi, buara bi hengame oldu unuttuk yapmayi, dun sabah yaptim havaleyi. Seninde bugun kargoya verirler yarin elinde olur gelsinde haber ederim bende sana

Bende dun yaptim havaleyi, buara bi hengame oldu unuttuk yapmayi, dun sabah yaptim havaleyi. Seninde bugun kargoya verirler yarin elinde olur gelsinde haber ederim bende sana
İnşallah cnm. Bence pzartesi olur gibime geliyor. gelince resim at bakayım bende şişeler sağlm gelir inşallh. kargocunun yanında aç şişeler kırıksa tutanak tuttur.

Kızlar günaydın gününüz güzel geçsin . Son haftalara girdik artık kilo ve tansiyon durumunuz ne alemde? 9 kilo aldım ben ama sanki bu ara iştahım artıyor.

Günaydın güzel mayıs anneleri
Dünden beri dişim sızlıyor, bizim minnak annesinin kalsiyum depolarını boşaltıyor anladığım kadarıyla.. Süt, peynir, yoğurt, ayran tüketim miktarımı 2 katına çıkarıcam sanırım. Son 3 ay kalsiyum, demir ve protein çok önemliymiş. Önlem almak lazımmış onu anladım.

Kızlar günaydın gününüz güzel geçsin . Son haftalara girdik artık kilo ve tansiyon durumunuz ne alemde? 9 kilo aldım ben ama sanki bu ara iştahım artıyor.
6 kilo aldım canım, tansiyonum 9-5 civarında çok şükür düşük seyrediyor yüksek tansiyon riskin var demişti ayrıntılı ultrasondaki perinatolog ama çok şükür iyi gidiyor şimdilik, inşallah sıkıntı çıkmaz..

ben de 9 kilo aldım iştahım artmasada ben yememi biraz fazlalaştırdım sütü 2 bardağa yumurtayı 2 adete çıkardım mesela bebeğim çok minikti 28. haftada 950 gr dı biraz daha protein ağırlıklı besleniyorum tansiyon sorumun yok Allaha şükür 10-7, 11-8 civarında seyrediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…