- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.221
Cok guzel olmus bayildim canim gulerek kullanKızlar bgn lohusa terliği yaptım kendime hediyelik yasinlerimiz de geldi kapı süsünüde önümüzdeki hafta yapıcam biraz uğraştım belim başladı ağrımayagüzel olmuş mu
Aaa neden abarti olsun cokda guzel dusunmussun..ustelik daha sonra rahatca kullanacagin bi urun .bosa masrafda degil yani...yazin limonata yapar koyarsin gelip gidip icersin sut olur misss gibiKizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Ben de duyunca çok şaşırmıştımAa sarilik.derken ben leke anlaminda anladim. Bilmiyordum. Minnaklarin anlamadiklari yok. Keyifciler hemencecik rahatsz oluveriyorlar :)))
Normal hatta ileride görünüyor maşallah. Dr ne dedi size o önemli tabi29+4
1583 gr
gelişim normal mi?
ayy ya icerde kim bilir ne dudaklar buzulmustur kuzucukBen de duyunca çok şaşırmıştım
Aynen canım. Geçenlerde yoğun bir oje kokusuna maruz kaldım hediyelikleri hazırlıyordum bir tekme attı kendime geldimGittim camları açtım evi havalandırdım :) Çok komikti . gerçekten
Ya kuzum böyle insanları ben anlayamıyorum benim evime gelen zaten sevdiğim insanlardır git elini yıka diyemem el kadar bebeği kimse şapur şupur da öpmez anneler bence fazla hassas davranıyor ben böyle kurallara karşıyım doğunca düşüncem değişir mi bilemem ki sanmıyorum amaBebekli Evin Kuralları
1. Hastaysanız lütfen iyileşince gelin…
2. Evimize, ilk geldiğinizde ilk olarak ellerinizi yıkayın.. Bu çocukluğunuzdan bu yana uygulamanız gereken bir kural…
3. Bebeği ellerinden ve yüzünden lütfen öpmeyin. Bu miniklerin elleri hep ağızlarında…
4. Bebeği hoplatıp, zıplatmayın. İtip kakarak, ısırıp hırpalayarak sevmeyin. Bebeğim ağladığında bu sizin sevimsiz ve sorunlu sevginizi yansıtma şeklinizden kaynaklanaıyor. Valla patlatasım geliyor.. Bir annenin çoçuğunun hırpalanıp, ağlamasına seyirci kalması normal olabilir mi sizce.. Beni daha fazla söyletmeyin!
5. Sigaranızı söndürüp hemen ardından buram buram sigara kokarken, bir şişe parfümü üstünüze boca edip bebeğe hamle yapmayın. Ben o kokuya katlanamıyorum, el kadar bebek nasıl katlansın..
6. Bebekli evde sigara içilmez. Alınıp darılmayın. Lütfen içebilir miyim diye de hiç boşuna sormayın…
7. Bebekler yetişkin yiyecekleri tüketmez. Lütfen sormadan bebeğimize yiyecek uzatmayın. Özellikle gıda alerjileri olan bir bebeği anaflaktik şok ile ölüme sürükleyebilirsiniz. Bebeğimin gıda düzeninden ben sorumluyum. Yardım istersem söylerim.
8.Markette patates seçip sonra bebeğime doğru sıçrayıp o pis ellerinizle dokunmak istediğinizde sizce çok mu fazla tepki veriyorum. O pis ellerle sana dokunulsa?
9. Evde bağırış çağırış yüksek volümlü sohbetleri bir kenara bırakın, bizim evimizde bebeğimiz ılıman bir ortamda sakin bir tonda yetişiyor. En kötü kulağınızı kontrol ettirin, belki sorun kulağınızdadır.
Bu kuralları okuyorsunuz çünkü bu minik kuşlar hastalandığında maaile perişan oluyoruz, bu minik yürek davranışlarınızdan tedirgin oluyor, ağlıyor, korkuyor vs. Ve o zaman sizi pek de iyilikle anmıyoruz...
Varmi bu kadar acik sozlu olabilen ben yapamam bu kadar :)
evet bende ondan aldım lohusa pedi diye geciyo ebebekten aldım hatta :)birde e bebekte yeni cikmis bir ped var lohusa pedi onu da temin etmek gerekir mi acaba ilk gunler icin
2.sini 28 şubatta oldum 2 gün ağrıdı şişti biraz sonra geçti. Ama ilk gün üstüne yatamadım...
canım masallah diyelim boyu kilosu nasılmısMasallah kuzuya saglikli buyumeye devam etsin iceride. Bende bu gün doktora dedim bebegim döndü sanmistim korkmustum ama basi hala asagidaymis oda dedi dönseydide önemli degildi daha yeride zamanida var endiselenmene gerek yok. Insallah seninkide döner kesin sürpriz yapacak annesine. Bende hep herseyden korkuyorum sukur dusundugum gibi olmuyo cok akilli bi oglum var :) rabbim sag salim kavustursun bizleri.
Senin icin sevindirici canim, cevrende boyle insanlar olmadigini dusunmen. Ben en yakinlarimla bile mucadele ettim yine ederim.Ya kuzum böyle insanları ben anlayamıyorum benim evime gelen zaten sevdiğim insanlardır git elini yıka diyemem el kadar bebeği kimse şapur şupur da öpmez anneler bence fazla hassas davranıyor ben böyle kurallara karşıyım doğunca düşüncem değişir mi bilemem ki sanmıyorum ama
Ben Emiralp diyorumKizlar gunaydin hayirli cumalar.isim anketi nasil aciliyor bilemedim.oglusumun isminde buyuk kararsizlik yasiyoruz emiralp mi daha iyi sizce emirhanmi? Geceden beri taktim kafaya uyuyamadim yani oderece :) oylama yapmak istedim bende yardimci olurmusunuz lutfen
Yoo bence gayet şirin. Yani olabilir açıp koyacaklar hemen, sürahiyi kaldır indir uğraşılmaz (sanki çok büyük işmiş gibi bahsettim bende )Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Ben M giyiyorm cnm.Bu lohusa pijamalarinin bedenleri cokmu buyuk oluyor acaba? Hic denemedim ben. Norma pijamalarda suan L beden bana rahat oluyor. Acaba lohusa takimini M mi yoksa L mi alsam kararsizim. Gebelik oncesi bedenim de m idi.
Canm pazartesi en geç salı gelecekmişş.
Bende M giyiyordum ve L aldim, gelsinde dener bakarim evde.Ben M giyiyorm cnm.
L beden aldım. bana bir tık bol oldu. 9 aydan snra şuanki halime dönerim heralde. 7 aylık gibi olurum. ideal bana.
Benimki dün kargoya verildi canim. Bugun yada yarin gelir diye dusunuyorum. Seninki neden gec geliyo? Arayip sordunmu? Bana mail geldi kargoya verilmistir diye.Canm pazartesi en geç salı gelecekmişş.Bugün yada yarın kargoya vericekler.
Bende senin gibi dusunuyorum canim ama cikiyo arada emin ol ici icini yiyo insaninYa kuzum böyle insanları ben anlayamıyorum benim evime gelen zaten sevdiğim insanlardır git elini yıka diyemem el kadar bebeği kimse şapur şupur da öpmez anneler bence fazla hassas davranıyor ben böyle kurallara karşıyım doğunca düşüncem değişir mi bilemem ki sanmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?