2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bgn lohusa terliği yaptım kendime hediyelik yasinlerimiz de geldi kapı süsünüde önümüzdeki hafta yapıcam biraz uğraştım belim başladı ağrımaya güzel olmuş mu
Cok guzel olmus bayildim canim gulerek kullan
Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Aaa neden abarti olsun cokda guzel dusunmussun..ustelik daha sonra rahatca kullanacagin bi urun .bosa masrafda degil yani...yazin limonata yapar koyarsin gelip gidip icersin sut olur misss gibi

Aa sarilik.derken ben leke anlaminda anladim. Bilmiyordum. Minnaklarin anlamadiklari yok. Keyifciler hemencecik rahatsz oluveriyorlar :)))
Ben de duyunca çok şaşırmıştım
Aynen canım. Geçenlerde yoğun bir oje kokusuna maruz kaldım hediyelikleri hazırlıyordum bir tekme attı kendime geldim Gittim camları açtım evi havalandırdım :) Çok komikti gerçekten

ayy ya icerde kim bilir ne dudaklar buzulmustur kuzucuk

Kizlar bende dün gittim doktora bebisim sağlikli 2 kg yakinda ters duruyomuş ayaklar asagidaymis inşallah döner sezeryan hiç istemiyorum

Ya kuzum böyle insanları ben anlayamıyorum benim evime gelen zaten sevdiğim insanlardır git elini yıka diyemem el kadar bebeği kimse şapur şupur da öpmez anneler bence fazla hassas davranıyor ben böyle kurallara karşıyım doğunca düşüncem değişir mi bilemem ki sanmıyorum ama

2.sini 28 şubatta oldum 2 gün ağrıdı şişti biraz sonra geçti. Ama ilk gün üstüne yatamadım...

ben 3 sene içinde 2. gebeliğimi yaşadığım için tek doz yapalım dedi sağlık ocağındaki ebe. dün yaptı. ama hala ağrıyo biraz da ateş yaptı. zaten gribim... offffff üstüste geldi yaaaa

canım masallah diyelim boyu kilosu nasılmıs

Senin icin sevindirici canim, cevrende boyle insanlar olmadigini dusunmen. Ben en yakinlarimla bile mucadele ettim yine ederim.

Kizlar gunaydin hayirli cumalar.isim anketi nasil aciliyor bilemedim.oglusumun isminde buyuk kararsizlik yasiyoruz emiralp mi daha iyi sizce emirhanmi? Geceden beri taktim kafaya uyuyamadim yani oderece :) oylama yapmak istedim bende yardimci olurmusunuz lutfen

Günaydinlaaaaar, benim sabah bulantilarim ve ac karnima cikartmalarim tekrar basladi. Kabus geri dondu
Son 3 ay cidden basa donuluyormus, Alllah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirlisiyla vaktinde doguralimda cekecez artik mecbur hayirli cumalar

Mrb kizlar ben bu hafta alışverişe gitmeyi düşünüyorum dum fakat dr.bebegin kordonundaki basinc cogalirsa erken alırız dedi naoacagimi bilemedim 35 kadar beklicem sanirim

Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Yoo bence gayet şirin. Yani olabilir açıp koyacaklar hemen, sürahiyi kaldır indir uğraşılmaz (sanki çok büyük işmiş gibi bahsettim bende ) güzl cnm sevdim.

Bu lohusa pijamalarinin bedenleri cokmu buyuk oluyor acaba? Hic denemedim ben. Norma pijamalarda suan L beden bana rahat oluyor. Acaba lohusa takimini M mi yoksa L mi alsam kararsizim. Gebelik oncesi bedenim de m idi.
Ben M giyiyorm cnm.
L beden aldım. bana bir tık bol oldu. 9 aydan snra şuanki halime dönerim heralde. 7 aylık gibi olurum. ideal bana.

Ben M giyiyorm cnm.
L beden aldım. bana bir tık bol oldu. 9 aydan snra şuanki halime dönerim heralde. 7 aylık gibi olurum. ideal bana.
Bende M giyiyordum ve L aldim, gelsinde dener bakarim evde.
Canm pazartesi en geç salı gelecekmişş. Bugün yada yarın kargoya vericekler.
Benimki dün kargoya verildi canim. Bugun yada yarin gelir diye dusunuyorum. Seninki neden gec geliyo? Arayip sordunmu? Bana mail geldi kargoya verilmistir diye.

Bende senin gibi dusunuyorum canim ama cikiyo arada emin ol ici icini yiyo insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…