2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebegin fotografı olan usg kagıdına demiyorum canım genede tesekurler canım
Bi rahat edemedin kuzum sürekli bişey çıkıyo ya hay allahım ama sıkma canını haftalarımız ilerledi artık hiç bişeycik olmaz bebeğin hareketlerini takip et ve en yakın zamanda başka bi doktora git :/

Bi rahat edemedin kuzum sürekli bişey çıkıyo ya hay allahım ama sıkma canını haftalarımız ilerledi artık hiç bişeycik olmaz bebeğin hareketlerini takip et ve en yakın zamanda başka bi doktora git :/
Hiç sorma ya allahın izniyle bu günlerde bi geçse başka birsey istemem sizden başka anlatacak kimsemde yok kusura bakmayın canım genede yardımcı oluyosunuz sagolun

Hiç sorma ya allahın izniyle bu günlerde bi geçse başka birsey istemem sizden başka anlatacak kimsemde yok kusura bakmayın canım genede yardımcı oluyosunuz sagolun

Bebişin maşallah güzelce büyüyo annesi. Şakın üzülme. Böyle durumlar elbet olacak. Gebelikte neler geçiyor basımızdan. Bunu da atlatırsın. Hem bir doktorun demesiyle de bence kesin kanıya varılmaz. Bebeğini sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksın. Hep aklında bu olsun. Endişelenme. Rahat ol

Normalde çamaşır suyu tehlikeli hamilelikte hiçbir şekilde kimyasal kokusuna maruz kalmamamız lazım, sen evde yokken birine yaptır eşine falan sakın riske atma 2 canlısın
Haklisin canm toplasan 3 kez yapmamisimdr ama kötü yapiyor. Bidakine esime yaptraym. Hicde sevmez ama yapack bsy yok.:)

Aa sarilik.derken ben leke anlaminda anladim. Bilmiyordum. Minnaklarin anlamadiklari yok. Keyifciler hemencecik rahatsz oluveriyorlar :)))

Aynen oleydi o gunlerimi zaten hatirlamak bile istemiorum hep denilirdi inanmazdim burun ameliyati beyin ameliyatindan zor diye gercektende oleydi
Ben de burun ameliyatı oldum kemik aldirdim aman Allahım o tamponlarla iki gün durmak hele çıkarılırken ki acısı ömrümce unutmam Allah düşmanimin başına vermesin gerçi şimdi tamponlar değişmiş diyorlar yine de yapışmiş bir burun deliğinden çıkarmak eminim ki zordur

Kizlar hastanede evde mevlutte serbet koyarim diye bunu aldim, bugun geldi kargo simdide dusunuyorum abarti mi oldu diye? Abartiysa soyleyin
Hayır abartı değil ne kadara aldın bende ev için almak istiyorum litresini de yazar misin sen bnm arkadaşın hastanede yaptıklarını görsen buna abartı demezsin bildiğin stand açmış sanki kermes düzenliyor

Canim doktor ilgisiz belli ki bu cihaz taş devrinden kalma mı ki de kalp sesi falan vermiyormuş

1 haftadir antibiyotik kullandigim icin uyku yapiyordu gece kalkip hemen uyuyabiliyordum. Dun antibiyotik bitti benim gece vardiyam tekrar basladi :)

Merhaba canım, bende iyiiym bebişte çok şükür Normalde gerek görülüyor muymuş o iğneye? Yani herkese yapıyorlar mıymış?
Cnm bnm dr biraz tedbircilerden, risk gördüğünü belirtmemişti belkide korkutmak istemedi... geçmişte 1 kaybım var o konuya girmeyeyim 24 saat arayla 2 iğne vurulacakmışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…