2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar günaydın gününüz güzel geçsin . Son haftalara girdik artık kilo ve tansiyon durumunuz ne alemde? 9 kilo aldım ben ama sanki bu ara iştahım artıyor.
Benim de 9-10kg arası oldu ve şu zamana kadar kontrollü yememe rağmen. Ama son 2-3 gündür ciddi anlamda iştahlıyım. Normal yiyorum ama canım sürekli tatlı istemeye başladı ilginç bir şekilde Tansiyonu günde 3-4 kere ölçüyorum.

Günaydınlar,
Dünden beri benim meleğim bi hareketli bir hareketlii maşallah çok merak ediyorum şuanki kilo durumunu ama tepkilerinin şiddetinden bile anlıyorum büyüdüğünü :)

O nals bişeymiş ya.ne demek çok soru sordn. Doktorumzla rahat konusamayacaksak derdimizi anlatamayacasak merak ettiklerimizi danışamayacaksak ne anladık.Doktoru değiştir canım bence.
Degistircem zaten dünden beri içim içimi yiyo nasıl bi doktor diye eşim dışardaydı sonuçları almaya gitmişti ona anlatsam çok kızar o doktora ama artık gitmem zaten çıkarkende somurttum baya anlamıştır heralde

Günaydınlar,
Dünden beri benim meleğim bi hareketli bir hareketlii maşallah çok merak ediyorum şuanki kilo durumunu ama tepkilerinin şiddetinden bile anlıyorum büyüdüğünü :)
Aynen bence canım karnımı sallıyor artık büyüdü sanırım, bir de ayaktayken ağırlığını baya hissediyorum. İçimde dönüyor resmen. Som 3 gündür çok hareketliyiz

amin canım inşallah... Daha vakti varmış döner umarım.. büyüdü mü? zamanında gelecek mi? açılma olacak mı ? kordon dolanmayacak di mi vs vs vs bir sürü şeye takılıyor insan :S En önemlisi sağlıkla birbirimize kavuşmamız tabi ama çok takılıyoruz işte.

Canım geçen hafta bende çok fenaydım resmen dişimin kökleri sızlıyordu. Bende arttırdım kalsiyumu şuanda rahatım çok şükür

Mrb kizlar ben bu hafta alışverişe gitmeyi düşünüyorum dum fakat dr.bebegin kordonundaki basinc cogalirsa erken alırız dedi naoacagimi bilemedim 35 kadar beklicem sanirim
İnternetten al canım. Benim de hareket kısıtlamam vardı çoğunu öyle hallettim. Annem de aldı bir çok şeyi. Sadece mobilyasına baktım ilk yerden aldık, bi de arabasına bakmaya gittim. İnternet Harika bu konularda.

Benm minnak 31. Haftada 1470 cikti kiyamam zayf mi minnakm acepp:))) gerci dr haftasyla uyumlu dedi. Dönmüş benm kizce ama daha zaman var hc aklina kotu seyler getrme. Bu arada masaallah kuzucuguna

Sat a göre 32. haftadayım aslında, ama bebiş önden gidiyormuş 1,5 hafta fln önde görünüyor dedi ama ultrason ölçümleri yanıltabiliyormuş. ileriki haftalarda normal haftasında görünür dedi.
Benim kızımda pozisyonunu alır inşallah. Almazsa da kendi bilir, nasıl isterse öyle yapsın sağlıkla gelsin dee <3

Maşallah annesi kocaman olmuş bebiş Benim pozisyon değişti sanırım emin değilim yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek?

benim her ay gittiğimde farklı farklıydı, yan yattığı oldu , baş aşağıda oldu.. şimdi son ultrasonda makat gelişti.. azcık uyuz etti beni bu durum :)) , daha yüzünü bile göstermiyor. elleriyle kapatıyor hep. yine de şükür herşeye.. evlat sahibi olabilmek için uzun seneler emek harcayan insanlar var.
Allahın izniyle az kaldıı bebeklerimize kavuşmaya..

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Canım inşallah yoktur hiçbir bilgi vermedi mi sağlık ocağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…