2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
korkma canım gebelikte çıkıyor gibi okumuştum sanki önemli bişey yoktur korkup tansiyonunu daha da çıkarma Rabbim hayırla sonuçlandırsın

AsennaR geçmiş olsun canım. Bence kontrol altına alacaklardır hemen. Çünkü tansiyon çok yüksek değil. Hiç moralini bozma haber ver dr a görününce. Geciktirme gitmeyi lütfen.

Günaydınlar,
Dünden beri benim meleğim bi hareketli bir hareketlii maşallah çok merak ediyorum şuanki kilo durumunu ama tepkilerinin şiddetinden bile anlıyorum büyüdüğünü :)
Bizimki de öyle şu aralar iyice hareketlenir oldu, karnımda büyüdü patlıcak gibi hissediyorum kendimi öne doğru sivriliyor iyice yanlar boş

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Tansiyon yüksekliğine bağlı idrarda protein çıkabiliyor diye biliyorum. Aksatmadan hastaneye görün, bebişine de iyice baksınlar, tansiyon düzenleyici bir hap verirler, biraz da dinlenirsin kendini yormazsın bir şey olmaz merak etme. Daha önceleri kaçtı tansiyonun? Ölçüyor muydun canım?

sağolun canlarım daha iyisi isteye herkese olsun. Rabbim inşallah hevesimizi kursağımızda bırakmasın bişeyler aldıkça korkularım da artıyor emanetleri Rabbime bebişlerimizin
Amin, hepimizin yavrusu sağlıkla, vaktinde gelsin inşallah

a
Canm Allahm yardmcın olsn inşallh düzelecek üzme kendini doktora görün bakalım mutlaka iyi olman için ilaç verecektir bilgi verecektir sanada.Konu hakkında hiçbir bilgim yok protein çıkması nasl acaba bilemedim duamız seninle.İnşallah önemli bişey değildir cnm beniim korkma

Gunaydn canm gerci oglen oldu :))) benmde dis etlerim sizkiyo bu ara sedgn gibi minnaklar son 3 ayda ki kaldi surada 2 ay :)) daha bi ihtiyac duyuyorms. Belli ettiler kendilerini. Canlari sagolsun ❤

kızlar ben hergün mutlaka 2 bardak süt içiyorum. çok şükür dişlerimde hiçbir sıkıntı olmadı. ihmal etmeyin, diş çürümesinin yine tedavisi var ama kemik erimesinin neredeyse tedavisi yok. yeterli kalsiyum alınmadığında bebek, bizim kemiklerimizden alıyor o kalsiyumu.

Sonra bizde ağrılar başlıyor.. Haklısın, ihmal etmemek lazım canım

Canim bak telden girdigim sekliyle anlatyrm en ustte kadinlar klubu yaziyor ya pembe buyuk oraya tikla konularin oldugu sayfa aciliyor az asagi in hamilelik yaziyor altinda yenidogan vs devam ediyor hamilelige tikla sag tarafta yeni konu ac yaziyor ordan yaptim ben :)

sağol cnm açtm ben anket bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…