2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen 32. Hafta kontrolune gittn mi benim normalde yarn ama calisamaz raporu icin bugn gidecm.
Gittim canım bebekle ilgili bi sorun yok ama ben biraz sorun yaşıyorum onlarda gecer insallah. Ay ne güzel görücen bugun onu izne de ayrılıyon senden mutlusu yoktur heralde 32. Hafta dan sonra çalışmak zor olur ben alışverise bile zor çıkıyorum cok yoruluyo insan sizi tebrik ediyorum valla hamile olupda calışmak zor ama siz başarıyorsunuz

Aynen canım, ben hissetmeye başladım bu sıkıntıyı. Süt içmiyorum ama aslında oldukça fazla (en azından hamilelik öncesine göre) yoğurt ve özellikle peynir tüketiyorum yine de yeterli gelmemiş demek ki.. Artık daha fazla yiyeceğim..

Benmde 9 u canm ama.dr un dedigi su 10.gun oncede gelirse normal.10 gun sonrada . yani 1 mayistada bekle.15 mayistada didi :)))

kızlar kontrole geldim devlete bebeğim hala dönmemiş nst bağladılar çok güzel ya hem kalp atışlarını dinliyorum hemde tekmelerini yerim ben bunun minnak ayaklarını
Benm bu nst de anlamadgm sey biz hissetmesek de o tekmeleri mi sayıyo sonucta surekli hissedilmiyorki tekme :)

Cnm ben heyet aldm bi aydr gitmiyorm zaten. Okulda mudur magduru oldm merkezdeki okuldna beni uzak bi koye yolladilar bu halimle o yolu kaldramam die heyet aldm daha da vermez doktor heyet. Zatwn hamileligm berbat gecio. Hala kusuyorm. Su icince bile kusuyorm. Midem yanio. Butun gun oturuyrm uzaninca kusuyrm cunku. Gece kusmaya uyaniyorm. Canm nelee cekio yiyemiyrm bunalmdaym:)

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Canim cok gecmis olsun insallah bi sknti olmaz hayirlisiyla

bebeğimizle ilgili en ufacık şey bile nasıl mutlu ediyor nasıl heyecanlandırıyor değil mi :)
bende şimdilerde anneme daha çok kızıyorum.. ben şimdiden nasıl düşkünüm bebeğime onu düşünmeden attığım adım yok.. İnsan evladından nasıl esirger sevgisini ilgisini anlamıyorum.

Canim konular kısmina gir bütün konuların en altında yeni konu aç yazısını göreceksin

Ayy Canım senin baştan beri bulanıyo biraz gecmesi lazımdı ama geçmemiş demek o müdürde az insaf yokmus yani o hamile halinle insan biraz insaflı olur biz baştan beridir bu yolda birlikteyiz bu yolu birliktede bitiririz insallah cok zorluklar çıkıyo ama ne yapalım sonu mutluluk olucak ya ona bakıyorum ben e hadi bugun bebişden güzel haberler ver bize

Insallh cnm. Bi de benm tansiyonm ilk hamile kaldfmdan beri 9_5 normal dogm korkutuo da beni sen konustn mu doktorla nasl dogm yapacagini erken mi dha konusmak icin

Benm bu nst de anlamadgm sey biz hissetmesek de o tekmeleri mi sayıyo sonucta surekli hissedilmiyorki tekme :)
evet eski makinelerde eline sayaç veriyorlardı bu makine öyle değil kendi sayıyor zaten hissediyorsun tekmeyi yeyince makineden farklı ses geliyor bende rahatladım ya sayamazsam diye ama kadın kendi sayıyor dedi şükür

Ay canım çok zor yaşamışsın sen canım benim doktorum iyiydi çok şükür memnun kaldım ama ameliyat süreci degil de ondan sonraki surec çok zor tabi ki aslında olmasaydım da olurdu diyorum eskisi gibi yine burnumu çok yıkama ihtiyacı hissediyorum sanırım yine kemik eğrileşti 2 yıl sonra falan yine aynı duruma döndüm yok Allah korusun bi daha olmayim Allah da korusun

Bazı anneler gösteremiyor galiba bak bende 16 yaşıma kadar hiç anlamadım sevgisini sonra sonra anladım her anne düşkün ama bazısı belli edemiyor galiba

Insallh cnm. Bi de benm tansiyonm ilk hamile kaldfmdan beri 9_5 normal dogm korkutuo da beni sen konustn mu doktorla nasl dogm yapacagini erken mi dha konusmak icin
Canım bende daha tam deteylı konuşmadım ama normal dogum olsun istiyorum evet bende korkuyorum ama etrafıma bakıyorum da çogu kişi normal dogum öneriyo bebek ters falan dönmezse bi sıkıntı çıkmazsa normal dogum olsun ama sezeryanlık bi durum olursada yok demem mecbur sen bugun gidince bi sor istersen ne diycek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…