- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.321
Gittim canım bebekle ilgili bi sorun yok ama ben biraz sorun yaşıyorum onlarda gecer insallah. Ay ne güzel görücen bugun onu izne de ayrılıyon senden mutlusu yoktur heralde 32. Hafta dan sonra çalışmak zor olur ben alışverise bile zor çıkıyorum cok yoruluyo insan sizi tebrik ediyorum valla hamile olupda calışmak zor ama siz başarıyorsunuzSen 32. Hafta kontrolune gittn mi benim normalde yarn ama calisamaz raporu icin bugn gidecm.
Aynen canım, ben hissetmeye başladım bu sıkıntıyı. Süt içmiyorum ama aslında oldukça fazla (en azından hamilelik öncesine göre) yoğurt ve özellikle peynir tüketiyorum yine de yeterli gelmemiş demek ki.. Artık daha fazla yiyeceğim..kızlar ben hergün mutlaka 2 bardak süt içiyorum. çok şükür dişlerimde hiçbir sıkıntı olmadı. ihmal etmeyin, diş çürümesinin yine tedavisi var ama kemik erimesinin neredeyse tedavisi yok. yeterli kalsiyum alınmadığında bebek, bizim kemiklerimizden alıyor o kalsiyumu.
Benmde 9 u canm ama.dr un dedigi su 10.gun oncede gelirse normal.10 gun sonrada . yani 1 mayistada bekle.15 mayistada didi :)))Gec olsunda bu doktor beni boyle guvendiriyo acele etme diyo kafami karıştırdi yani :) bebegimin gelişimi de iyi cok şükür 31.haftadayiz 1870 gram .. Doktor genel olarak yorum yapıyor yani ben bekliyorum ki desin iste sen hazir ol hersey olabilir:))
İnsallah o zamana kadar dayanırlar yaa zamanında dogurmak istiyorum ama biraz zor görünüyoHaha aynen öyle. Son 5-6 hafta artık sabırszlanmaya başladım sağlıkla gelsinlerde koynumuza alıp yatalım
Benm bu nst de anlamadgm sey biz hissetmesek de o tekmeleri mi sayıyo sonucta surekli hissedilmiyorki tekme :)kızlar kontrole geldim devlete bebeğim hala dönmemiş nst bağladılar çok güzel ya hem kalp atışlarını dinliyorum hemde tekmelerini yerim ben bunun minnak ayaklarını
Benm bu nst de anlamadgm sey biz hissetmesek de o tekmeleri mi sayıyo sonucta surekli hissedilmiyorki tekme :)
Aynen benimde ole canim cok sık hickirioKızlar sizin bebişlerde hıçkırıga Tutuluyormu sürekli benimki her yemekten sonra hıçkırıyo sanki göbek atıyorum
Cnm ben heyet aldm bi aydr gitmiyorm zaten. Okulda mudur magduru oldm merkezdeki okuldna beni uzak bi koye yolladilar bu halimle o yolu kaldramam die heyet aldmGittim canım bebekle ilgili bi sorun yok ama ben biraz sorun yaşıyorum onlarda gecer insallah. Ay ne güzel görücen bugun onu izne de ayrılıyon senden mutlusu yoktur heralde 32. Hafta dan sonra çalışmak zor olur ben alışverise bile zor çıkıyorum cok yoruluyo insan sizi tebrik ediyorum valla hamile olupda calışmak zor ama siz başarıyorsunuz
Canim cok gecmis olsun insallah bi sknti olmaz hayirlisiylaMerhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Teyzoşları kızımın bakımları geldiÇok heyecanlıyım ya az kaldı gün sayıyoruz Rabbim saglıkla kavuştursun hepimize evlatlarımızı,Evlat sahibi olmak istiyenlerede nasip etsin hayır mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsun... Hepimizin Cuması mübarek olsun Dualarda buluşalım Heyecanlar ne alemde bende dorukta son zamanlarda aklımda saçma bir soru ya doguramazsam eşimde, sürekli tek doguran sen degilsin aşkım elbet dogurcaksın yanında olcam çok güzel olcak vs diyip duruyor Ama kolaysa sen dogur diyorum. Sezeryandan çok ama çok korkuyorum ama tek sevincim mutlulugum cadı kızıma kavuşmak,ve heyecanla bekledigim eşyalarının gelmesi biran önce herşey tamamlandı nerdeyse. Kullanmadıgımız banyoda yıgıldı kolilerce heyecanla odası gelsin dizeyim fotograf atcam sizlere inşallah şimdilik aldıgımız sabunları bakımları atıyorum ama çok heyecanlı bunlar gerçekten şu eşyaları ısırasım geliyor resmen evlat çok tatlı birşeymiş Annemin ne hissettigini ne düşündügünü neden bu kadar üstüme düştügünü şimdi şimdi idrak ediyorum.
Canim konular kısmina gir bütün konuların en altında yeni konu aç yazısını göreceksinKizlar gunaydin hayirli cumalar.isim anketi nasil aciliyor bilemedim.oglusumun isminde buyuk kararsizlik yasiyoruz emiralp mi daha iyi sizce emirhanmi? Geceden beri taktim kafaya uyuyamadim yani oderece :) oylama yapmak istedim bende yardimci olurmusunuz lutfen
Ayy Canım senin baştan beri bulanıyo biraz gecmesi lazımdı ama geçmemiş demek o müdürde az insaf yokmus yani o hamile halinle insan biraz insaflı olur biz baştan beridir bu yolda birlikteyiz bu yolu birliktede bitiririz insallah cok zorluklar çıkıyo ama ne yapalım sonu mutluluk olucak ya ona bakıyorum ben e hadi bugun bebişden güzel haberler ver bizeCnm ben heyet aldm bi aydr gitmiyorm zaten. Okulda mudur magduru oldm merkezdeki okuldna beni uzak bi koye yolladilar bu halimle o yolu kaldramam die heyet aldmdaha da vermez doktor heyet. Zatwn hamileligm berbat gecio. Hala kusuyorm. Su icince bile kusuyorm. Midem yanio. Butun gun oturuyrm uzaninca kusuyrm cunku. Gece kusmaya uyaniyorm. Canm nelee cekio yiyemiyrm bunalmdaym:)
Insallh cnm. Bi de benm tansiyonm ilk hamile kaldfmdan beri 9_5 normal dogm korkutuo da beni sen konustn mu doktorla nasl dogm yapacagini erken mi dha konusmak icinAyy Canım senin baştan beri bulanıyo biraz gecmesi lazımdı ama geçmemiş demek o müdürde az insaf yokmus yani o hamile halinle insan biraz insaflı olur biz baştan beridir bu yolda birlikteyiz bu yolu birliktede bitiririz insallah cok zorluklar çıkıyo ama ne yapalım sonu mutluluk olucak ya ona bakıyorum ben e hadi bugun bebişden güzel haberler ver bize
Burdaki kızlardan ögrendigim kadarıyla cigerleri gelişiyormuş o yüzden bol bol hıçkırsınlarAynen benimde ole canim cok sık hickirio
evet eski makinelerde eline sayaç veriyorlardı bu makine öyle değil kendi sayıyor zaten hissediyorsun tekmeyi yeyince makineden farklı ses geliyor bende rahatladım ya sayamazsam diye ama kadın kendi sayıyor dedi şükürBenm bu nst de anlamadgm sey biz hissetmesek de o tekmeleri mi sayıyo sonucta surekli hissedilmiyorki tekme :)
Ay canım çok zor yaşamışsın sen canım benim doktorum iyiydi çok şükür memnun kaldım ama ameliyat süreci degil de ondan sonraki surec çok zor tabi ki aslında olmasaydım da olurdu diyorum eskisi gibi yine burnumu çok yıkama ihtiyacı hissediyorum sanırım yine kemik eğrileşti 2 yıl sonra falan yine aynı duruma döndüm yok Allah korusun bi daha olmayim Allah da korusunBenimkide kemik aldirmaydi canim nefes alamiodum hic burnumdan.ben yeni plastik tamponlarla oldum canim ama benimde surekli dikislerim patladi bide ameliyatta bogazimi yirtmislar bogazim yara oldu yutkunamiodum.cok kan kaybettim.yemek yiyemedim.hic iyilesemicem sanmistim allah kimsenin basina vermesin cok zordu gercekten
Bazı anneler gösteremiyor galiba bak bende 16 yaşıma kadar hiç anlamadım sevgisini sonra sonra anladım her anne düşkün ama bazısı belli edemiyor galibabebeğimizle ilgili en ufacık şey bile nasıl mutlu ediyor nasıl heyecanlandırıyor değil mi :)
bende şimdilerde anneme daha çok kızıyorum.. ben şimdiden nasıl düşkünüm bebeğime onu düşünmeden attığım adım yok.. İnsan evladından nasıl esirger sevgisini ilgisini anlamıyorum.
Canım bende daha tam deteylı konuşmadım ama normal dogum olsun istiyorum evet bende korkuyorum ama etrafıma bakıyorum da çogu kişi normal dogum öneriyo bebek ters falan dönmezse bi sıkıntı çıkmazsa normal dogum olsun ama sezeryanlık bi durum olursada yok demem mecbur sen bugun gidince bi sor istersen ne diycek bakalımInsallh cnm. Bi de benm tansiyonm ilk hamile kaldfmdan beri 9_5 normal dogm korkutuo da beni sen konustn mu doktorla nasl dogm yapacagini erken mi dha konusmak icin
Senin tansiyon normal gibime geldi benim de yüksek çıkıyo 13_8 falan çıkıyoInsallh cnm. Bi de benm tansiyonm ilk hamile kaldfmdan beri 9_5 normal dogm korkutuo da beni sen konustn mu doktorla nasl dogm yapacagini erken mi dha konusmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?