2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimkide kemik aldirmaydi canim nefes alamiodum hic burnumdan.ben yeni plastik tamponlarla oldum canim ama benimde surekli dikislerim patladi bide ameliyatta bogazimi yirtmislar bogazim yara oldu yutkunamiodum.cok kan kaybettim.yemek yiyemedim.hic iyilesemicem sanmistim allah kimsenin basina vermesin cok zordu gercekten

sağolun canlarım daha iyisi isteye herkese olsun. Rabbim inşallah hevesimizi kursağımızda bırakmasın bişeyler aldıkça korkularım da artıyor emanetleri Rabbime bebişlerimizin

avizeniz çok güzel ,nerden aldınız aceba?

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Korkma sen panik yaptıkça yükselir bide çok ayakta durma ama kesin bi doktora git insallah birsey yoktur

Kizlar ben dun doktora gittim minisimi görmeye .. Normal de 8 mayis dogum tarihi gorunuyor ama diyor 1 hafta daha gecikir 14 une kadar zaman var .. Ay ben cabuk gecsin zaman derken bi hafta daha geri atti .. Normal dogumda belli olmaz ama demi bebegim yerlesmis yerine sorun yok cok sukur.. Yani ben hazırlıkları bitireyim mi gerci bitti de kiyafetleri yikamak kaldi yardiiimmmmmm :))

Canım olsun geç olsun güç olmasın, sağlıklı doğum versin Allah Doktor gelişimi için mi bir hafta sonra gelir dedi? Normal istiyorsun sanırım inşallah gönlüne göre olur Sen artık tüm hazırlıklarını tamamla bence bir şey kalmamış

Teyzoşları kızımın bakımları geldi Çok heyecanlıyım ya az kaldı gün sayıyoruz Rabbim saglıkla kavuştursun hepimize evlatlarımızı,Evlat sahibi olmak istiyenlerede nasip etsin hayır mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsun... Hepimizin Cuması mübarek olsun Dualarda buluşalım Heyecanlar ne alemde bende dorukta son zamanlarda aklımda saçma bir soru ya doguramazsam eşimde, sürekli tek doguran sen degilsin aşkım elbet dogurcaksın yanında olcam çok güzel olcak vs diyip duruyor Ama kolaysa sen dogur diyorum. Sezeryandan çok ama çok korkuyorum ama tek sevincim mutlulugum cadı kızıma kavuşmak,ve heyecanla bekledigim eşyalarının gelmesi biran önce herşey tamamlandı nerdeyse. Kullanmadıgımız banyoda yıgıldı kolilerce heyecanla odası gelsin dizeyim fotograf atcam sizlere inşallah şimdilik aldıgımız sabunları bakımları atıyorum ama çok heyecanlı bunlar gerçekten şu eşyaları ısırasım geliyor resmen evlat çok tatlı birşeymiş Annemin ne hissettigini ne düşündügünü neden bu kadar üstüme düştügünü şimdi şimdi idrak ediyorum.

Eklentiler

• 1489136072338.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 60
Evett her gün 1 ya da 2 kez oluyor, 3 dk falan sürüyor benimki hıçkırıklara boğuluyor içerde çok tatlıııı
Maşallah kuzucuklara
Bazen art arda hoplayip ziplio baya ilerden fark edilio o mudur acaba:)
Bebiştir canım dur daha neler görücez benim karnım da bi uzuyo fark etmemek elde degil eşim bile şaşırıyo bide havalanıyo bak oglum benim için neler yapıyo diyo ne alakaysa

Gec olsunda bu doktor beni boyle guvendiriyo acele etme diyo kafami karıştırdi yani :) bebegimin gelişimi de iyi cok şükür 31.haftadayiz 1870 gram .. Doktor genel olarak yorum yapıyor yani ben bekliyorum ki desin iste sen hazir ol hersey olabilir:))

Daha zamanı var belki ama hiç belli olmaz belki de gününe yakın gelir

Maşallah kuzucuklara

Bebiştir canım dur daha neler görücez benim karnım da bi uzuyo fark etmemek elde degil eşim bile şaşırıyo bide havalanıyo bak oglum benim için neler yapıyo diyo ne alakaysa
Sen 32. Hafta kontrolune gittn mi benim normalde yarn ama calisamaz raporu icin bugn gidecm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…