2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy ne guzel bsydr hem kalp atisi hem tekme oh :) bizide nstye alirlar inss

ay akşam ben de anneme dedim herkesin bebeği hıçkırıyo benimkinde tık yok diye o da kızdı siz niye hiç hıçkırmadınız aceba bizim zamanımızda o da mı yokmuş diye
Bende bebek hickirirken kayinvalidemin elini tuttum karnima cok sasirdi. Bizim zamanimizda yokmuydu yoksa biz mi anlamiyorduk bilmiyorum dedi

Torununa hic de oyle olmayacaktr emin ol :)) gittikce daha bi duvarlarini yikip yumusuyorlar. Benm annem de bize cok duskundr. Ama ne oper ne sarilirdi. Opmeyi sevmiyorum derdi :)))) bir garip. Dedeme benziyor aslinda. Seviyor ama sevgisini belli edemiyor. Ben hic bir zaman kabullenmedim. Hep yanls oldugunu savundum. Bana cok tesiri oldu cunku. Kardeslerimi bayramdan bayrama operdim. Ne kadar tuhaf. Simdi degisti tabi. Daha torun olmadan sevgi yumagi oldu. Bizede yine alttan alttan verms heralde. cünku annem gibi degilim. Sevgmi gosteririm. Sevgi gosterilmek icin vardr :)) yavru kusumu.op op bitiremem ben ya

Kizlar istanbul avrupa yakasinda olanlar. Hangi hastaneye gidiyorsunuz. Bana 5 dk olan bi devlet hastanesi vardi o da gece nobeti sistemi mi yokmus neymss. Tam anlamadm. ama sonuc olarak orada dogumumu yapamayacagm. Istanbulda olanlardan fikir alabilirm

QUOTE="hasretsinan65, post: 50478087, member: 770907"]Kızlar ben de bebegime isim bulamadım ama aklımda şunlar var doruk mu arda mı çınar mı lütfen fikir verin[/QUOTE]

Çınar H hasretsinan65

Kızlar ben de bebegime isim bulamadım ama aklımda şunlar var doruk mu arda mı çınar mı lütfen fikir verin
kelin ilacı olsa..:)
bende bırkaç isim arasındayım benimkide erkek.

kusura bakmayın ama bu isimlerden o kadar çok var ki.
artık klasik isim düşünüyorum ben.

Kızlar bende bugün sağlık ocağındaki sonuçlarımı aldım hemoglobin 10 a düşmüş aramızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Biraz korkuttular ilacını düzenli kullan çok önemli senin ve bebeğin gelişimi için dediler...ben şurup şeklinde olan Demir ilacını içiyorum daha doğrusu içmeye çalışıp arada içmiyordum...

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Cnm korkma benimde 3 gün önce başıma geldi sağlık ocağına tetanoz içi gitmiştim çok korktum başka doktora gittim dahiliye ye hiç bişey çıkmadı sadece tansiyon takibi yapacaz bir hafta

ikisinide beğendim ben canım ama emiralp kulağa daha hoş geliyor sanki :)

Merhaba herkese moralim cok bozuk kızlar sağlık ocağında idrar testinde protein çıktı hastaneye gitmemi soylediler simdi hastaneye gidiyorum yoldayim tansiyonumda 14 8 nolur dua edin umarim onemli bisey yoktur
Cok gecmis olsun canim, insalllah ciddi bir problem yoktur. Erkenden farkedilmis, hemencik tedavini yaparlar Alllahin izniyle uzulme sakin. Bizi de habersiz birakma lutfen
Kızlar ben de bebegime isim bulamadım ama aklımda şunlar var doruk mu arda mı çınar mı lütfen fikir verin
Çinar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…