2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Canım Demir ilacını aç mı alıyorsun ? Ardından süt ve süt ürünlerini hemen tüketme. Ben artık sabaha karşı kalktığımda aç karna alıyorum 6;30 7 gibi sonra yatıyorum. 11 gibi kahvaltı yapıyorum. Tabi çalışıyorsan bu pek mümkün değil ama yine de dediklerine dikkat edersen değerlerin düzelir

Ben de onlardan biriyim canım 5 sene olmadı 1 tüp bebek 1 aşılama tedavisi oldum tutmadı. Çok yıprandım. Sonra kendiliğinden oldu şok olduk. Artık olmaz dediğimiz bir zaman oldu evlat edinmeyi bile düşünmeye başlamıştım. Çok şükür. Şimdi bebeği olmayanlara dua ediyorum onlar da tatsın hayırlısıyla inşallah
Geçen hafta baş gelişti şimdi makat geliş dedi dr. Benim suyu az olduğu için sanırım sezeryan olacak o yüzden çok takılmadım canım. Benimki de yüzünü kapattı yaramaz bunlar :)

Teyzeleri kontrolden geldik 1615 gr 42 cm olmuş ufaklık :) Çok şükür suyu yetiyor dedi dr geçen hafta bi risk yaşamıştım hatırlarsınız. Sağlıklıymış haftasıyla uyumluymuş. Makat geliş dedi dr suyu az olduğundan büyük ihtimal sezeryan olacağım için çok takılmadım. Yüzünü kapattı yaramaz ama eller, parmaklar tombik tombik nasıl güzel oynuyordu anlatamam :)

Canım ben yoğurdumu kendim yapıyorum. Günde 1 büyük kase ev yoğurdu, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 1 büyük bardak süt içiyorum. En çok süt ve süt ürünlerinde kalsiyum varmış ama yeşil yapraklı sebzelerde de kalsiyum var özellikle asma yaprağında. Yumurtada da kalsiyum var aklında olsun. Birini tüketemezsen mutlaka diğerini tüket. Çok önemli çünkü kalsiyum arkadaşların dediği gibi. Bir de geçen dr Osman Müftüoğlu'nu dinledim yoğurt evet bol kalsiyum var peynirde de evet ama bizim halkın en büyük hatası süt içmemesi dedi. İçmeye çalış canım

Aynen insan herseyden tedirgin oluyo ama sukur doktor artik surekli bakiyo pozisyonuna, kalbine, suyuna, kordonuna, plasentaya falan tek tek.. gececek insallah bu günler kavusacagiz sag salim. Artik zorlaniyorum cidden sabah uyanmaya calisirken gerildim farkinda olunca dikkat ediyorumda daha uykudaydim sanki kramp girdi yuruyemiyorum asi oldum agriyo, vucut agir, konusacagim kelimeler bazen aklima gelmiyo neydi o kelime diye dusunuyorum saatlerce :) dogum ani basli basina ayri bi olay o gün nasil olacak acaba dusunmeyelim fazla iyi olsun insallah

Ay ne güzel allah nasip etmiş. inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip edecek. Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
bu işin normali, doğalı en güzeli ama yeter ki sağsalim gelsinler.. herşey geçiyor.

Masallah kuzuya rabbim sag salim dogmayi nasip etsin kucaklarimiza alalim artik. Sezeryansa 38 de gelir minnak hadi bakalim cok kalmamis annesi :)

Aminn canım. Evet normali en güzeli ama benim su az olduğu için kordon dolanma riski yüksek 40. haftayı bekleyeceğini pek sanmıyorum doktorumun. Şimdilik gidişata göre bakacağız

ağırlaştıkca zorlaşııyor.. merasimle yataktan kalkıyorum :) gerilince ağrı girdi benimde geçen gece uykumdan uyandım..
bizim en büyük yanlışımız kormak oluyor genelde. ne ilk doğuran biz olacağız ne de son :)
korkukca işler çıkmaza çıkıyor. o yüzden rahat olmakta fayda var..
Doğum anında da korkuyu ne kadar yönetebilirsek, kendimizi rahatlatabilirsek o kadar rahat olacak herşey...

canım masallah diyelim boyu kilosu nasılmıs
Canim benim calisirken cok agrim oluyodu aramistim bu hafta ondan acil cagirdi kontrol icin ablamda geldi diye öyle suyuna, kordonuna, plasentaya falan bakti asil randevumuz önümüzdeki sali gunu bende boyu belli oluyomu bakiliyomu diye sordumda doktorda dedi sali günü geldiginde bakalim kilosuna boyuna iki defa arka arkaya bakmis olmayalim iyi dedim zaten haftaya esimde gelicek hem oda mahrum kalmamis olur sali günü tekrar gidicez bakalim en son 1150 kg di 4 haftada almistir herhalde biraz daha :) haftaya söyleriz

gece zaten ıkıde bır uyanıyorum ya bende gece ıcıyorum artık kan ılacını o halde bıle benımde dusuyor anlamadım gıttı 13 ıle basladım 10 oldu. sabah aksam ıc dedı dr

Bende bebek hickirirken kayinvalidemin elini tuttum karnima cok sasirdi. Bizim zamanimizda yokmuydu yoksa biz mi anlamiyorduk bilmiyorum dedi
arkadaslaar bı ben mı anlayamadım bu hıckırıgı:) tekme mı hıckırık mı nasıl bılıosunuz

Canım demir ilacını bende aç alıyorum ama neden süt ürünleri tüketmememiz gerekiyor? Bazen içip sonra süt içtiğim oluyor da zararı mı varmış?

Maşallah canım çokk sevindim

Gunluk 1 madem suyu ic canim ben icmeye başladığımdan beri gecti kramplarm

Masaallah kuzuyaa. Oh yer rahat ekmek elden su gölden oynasn dursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…