2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Devlet hastanesi veya doğum hastanesine gitseydiniz cnm en azından kafandaki sorular giderdi. Sivas o ben daha gelişmiş sanırdım, Allah yardımcın olsun cnm
Umarım prenses 9 ayını doldursun h.içi gündüz gelsin
imş tek duam günü dolup gündüzden gelsin sıkıntı olmasın devlet hastahanesi olay yşdgmzdn beri gitmiyorum oraya cnm

Cok sagol canm detaylica aciklamissin .. Devlete gidemedim hic yorarlar diye. Ankara da olmakda skinti belki de. Yukari ciktigi halde vermis heyet. Helal olsun. Isten kacmak degil ki bu. Can tasiyoruz. Okulda magdur olmamis olurdu hep. 28 mart benmde izin. Ozamna kadar rapor artik ust uste... Gecmis olsun sanada.

Canm gunluk heryer vermek zorunda. Calisabilir kagidi ya da hastanede oldgma dair giris cikis verin diyeceksin. Ben raporda sknti cekmiyorum cnku aile hekimim de doktorlarmda cok anlayisli. Sen hamilesin diyorlar... Skinti heyette yasadim. Ama raporu ust uste istedgm kadar veriyor doktorum. Sen gunluk gideceksin hastane poliklnk neresi varsa.. zor durumdaysan okadar.

Canım bilmiyorum ya bi komşumda dedi arda koyma odun ismi odun olur çınar da odun dedi ben şooook valla susup kaldım halbuki kendiside oglunun ismini arda koymuş e o zaman senin oglanda odun diyesim geldi ama sustum
Çinar guzel cnm benm bi arkdsn oglu da cinar hic de oduna benzemio:)

cnm bende yazip sorucaktim.nasil yikadin camasirlari hangi programda kac derece

Dontsay devam ederse bence ambulans cagir canim.bu hstanelerin bu tutumlari beni deli edicek bende yuksek tansiyonla gittim 15,9 la bana diyorki 18 olunca gel .dedim gelmiyim madem o zamanda.ozel hastanelerin acilleri xaha da kotu gittim bana soruyor doktorunuz kim yok dedim bu hastane de doktorum.ozaman da diyorki acilde kadin dogum.uzmaniz yok

Çok normal. Su bol için, beslenmenize dikkat edin, bol bol dinlenin evde de olsanız sola dönüp uzanın bana drun dedikleri bunlar. Bebekler artık hızlı büyüyor kilo alıyor

Canim, ne oldugunu tam olarak cozemedim. Bildigin pecetede avuc ici kadar vardi. Eve geldim baktim birsey yoktu simdide gidip gidip bakiyorum birsey yok. Takip ediyorum bakalim.
Canım avuç içi kadarsa sabahı bekleme derim plesantayla ilgili bi sorunda olabilir allah korusun bebiş beslenemez bişey olur doktora hiç bakma bnce bi yere gidip mutlaka baktır bizede haber ver

yarın gitcez sabahtan cnm kapanmış her yer gitikte çok saçma bir yerdeyiz ya öyle böyle degil. dogum olsa doktor bulamıcam resmen
Hayret birşey ya sağlık bu nasıl kapanır her yer? Gece birşey olsa ne olacak? Canım sen Ankara'ya gelsene doğumu burada yap ailen burada zaten. Sivas da çok ufak yer değil ki anlamadım Cenin pozisyonunda sola dönüp yat biraz canım inşallah gaz sancısıdır, eşin de beline sırtına masaj yapsın biraz. Ilık duş al bir de

Gittik kapanmış nstye alan olmadı hastahanede doktor bulamadık sancı içinde yarın gelin dedi kısaca doguracaksanda yarına kadar tut dedi
Canım ben geçen hafta hastanede yattığımda gece dr um yoktu kadın doğumdaki hemşireler baktı nstye sancı var mı diye. Hemşirede mi yokmuş onlar da bilirdi

Canım demir ilacını bende aç alıyorum ama neden süt ürünleri tüketmememiz gerekiyor? Bazen içip sonra süt içtiğim oluyor da zararı mı varmış?

Canım süt veya ürünleriyle beraber içersen yersen emilimi olmuyor Demirin. vücut direk atıyor. En güzeli portakal suyuyla almakmış Demir ilacını . Ben son iki aydır buna çok dikkat ediyorum değerim baya iyileşti.

Bnm dr umda sabah kullan aç karnına demişti, içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum ama son 10 gündür içemedim çok midemi bulandırıyordu bugün gece yatmadan içeyim diyorum...

Aç karna daha iyi olduğunu söylüyorlar. Son zamanlar bence sansa bırakma. Demir seviyesi bizim için önemli canım. 1 saat sonra kahvaltı da illa ki süt peynir yeniyor. Geceleri artık hepimiz sık sık kalkıyoruz. Al yanına ilacını gece sabaha karşı iç. Ben öyle yapıyorum.

Olur olur. Bol bol emzir bebeğini. Ben öyle yapcam. Gelmese de bebeğimi memeden ayırmıcam. Gelene kadar hem sağacağım hem bebeğimin ağzından ayırmıcam. :) inşallah gerek kalmaz da Doğumdan sonra bol bol sütümüz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…