2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
K
Karşı komşumun da hayali oğluna çınar koymaktı da o vazgeçmişti ordan aklımda kalmış gördüğümde sorarım niye koymadığını burda her konuda fikir alıyoruz canım birbirimizden eşinle ortak koy dememin sebebi kimsenin gönlü kalmasın diye tabi çoğunluk annenin hakkı olsada baba da katkı yapıyo biz ikilemde kalıyoruz arıyo hamza naapıyo diyo kerem iyi babası diyorum

Uff ya kıyamam ne desem inan bilemedim Allah kolaylık versin

Ayy kız sende böyle diyince bi gülme tuttu beni yaa bu komşular ne acayip şeyler cıkariyo hiç aklıma gelmezdi çınar ve odun sen ne yaptın gittinmi doktora
Ewet cnm gittm. Bi sknti gornmuo ama bebek tine gostermedi yuzunu tam bi sopayi hak etti artk. Otrdm hostermedn kalkmam dedm bekledk yok masallh hareketli zipir zipir ama yok donmedi. Kilosu 1990 boyu 42 dedi

Ewet cnm gittm. Bi sknti gornmuo ama bebek tine gostermedi yuzunu tam bi sopayi hak etti artk. Otrdm hostermedn kalkmam dedm bekledk yok masallh hareketli zipir zipir ama yok donmedi. Kilosu 1990 boyu 42 dedi
Maşallah ya bu mercimekler ne ara dayandı iki kilo sınırına :)

Ay annesi kıyma ona utangaç minnak o dogunca popişini ısırı verirsin maşallah kuzucuga güzel güzel büyüsün haftasıyla uyumlu gidiyo yerim onu yaa

Maşallah 2 kg olmuş annesi sabah da biz gidecez bakalım kaç gram oldu mini minnakım

Canım sen dedin ya doga ismi koymak iyi degil diye belkide komşun ondan koymamış olabilir. Benim eşimde çınar nasıl diyo sürekli yani bi tek sizde olmuyo bizde fikirlerimizi paylaşıyoruz

Maşallah 2 kg olmuş annesi sabah da biz gidecez bakalım kaç gram oldu mini minnakım
Tsk ederz teyzesi:) saglkli olsnlarda. Doktra diyrm hocam bu bebek cok hareketli ve hep kordonyla oynuo gobek deligmn orda hep hareket hissedyrm bisi olmaz insallh. Dedi iste ona mudahale edemiyrz Allaha kalmis. Bazi dogumlarda 3 dugum olmus kordon gordm ben dio:))

Tamam çok saol Cnm sabAh başlayacam bu şekilde içmeye

Hazır portakal suyumu içiyorsun üstüne Cnm? O saatte sıkmakla uğraşmıyorsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…