2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sevgili hamileler öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar diliyorum.

Gerçekten merak ettiğim bir şey var. Kızlar siz nasıl rapor alıyorsunuz yaa? Ben trafik kazası geçirdim. Icim rahat etsin diye ise gitmeyip doktora kontrole gidecektim. O gün için rapor istedim herhangi bir sorun yoksa rapor yazmam dedi doktor bana. Özel hastanede bir doktordu üstelik. Ben de diger üç doktorumdan sonra onu da bıraktım. Doktorsuz kaldım.

Ankarada olup rahat rahat rapor alan hamileler hangi doktora gidiyorsunuz allah aşkına?

Araba tamirde. Isim çok ters bir yerde. Üç vesaitle gidip üstüne yürümem gerekiyor. Gunde altı vesaite binip hem çalışıp hem de eve gelip 3 yaşındaki kızımla ilgilenmem, yemek yapmam mümkün değil. 32. Haftada izne ayrilacagim bir haftalık rapora ihtiyacım var. Uc haftadır sagdan soldan araba bulup işe gidiyorum ama artık isteyebilecegimiz kimse kalmadi.

Insanlara derdimi anlatamadim valla içim şişti.

Özel hastaneler vermiyor. Bende de plesanta previa vardı. Ayrıntılı ultrason için Bakırköy Devlet Hastane'sine gittim. Doktor çalışamazsın, sana rapor verim dedi. 15 tatildi. Tatil bitince gittim. Plesanta biraz yukarı çıkmıştı. 1 ay heyet verdi. Raporum dün bitti. Tekrar gittim. Plesanta yukarı çıkmış. Düzelmişsin dedi. Ben de Meslek Lisesinde öğretmen olduğumu, çok zorlandığımı söyledim. Düzelmişsin ama çalışmak istemiyosan 20 gün rapor verim dedi. Ben de rapor hakkım yok dedim. Aslında var ama bebek doğduktan sonra ihtiyacım olur diye öyle söyledim. O da heyet verelim o zaman dedi. 9 Nisan'da raporum bitiyor. Sonra da doğum izni. Çok iyi oldu. Sen de eğitim ve araştırma hastanesinden tekrar dene. Benim okulumda bana heyet al dedi. Yerime ücretli çalılıyor dönem başından beri.

Kızlar korkmaya başladım bir sancı giriyordu migdem ve karın hizasında 20 dkda bir sancı giriyordu şimdi 10 dkda bir giriyor ve belime vurmaya başladı sizce bu ne ben baya korktum dogum flan başlangıcıysa diye
Doğum sancısı değildir inşallah, ne yaptın cnm merak ettim seni

Allah allah çok ilginç. Bana özelde doktorum da, aile hekimi de, devletteki doktorda rapor veririm dedi. Hamilelikte ekstra hassas oluyorlar çünkü. Normalde ohalden dolayı vermiyolar kolay kolay. Ama gebelikte veriyolar. Aile hekimini dene bir de. Durumunu anlat.

Kızlarr aşkımın kıyafetlerini yıkıyorum yarınada annemle ütü yapıp, eşyalarını yerleştireceğim ve hastane için valizimi hazırlayacağım, çok heyecanlı şaka maka derken mutlu sona yaklaşıyoruz :)

Ayy ne güzel annemle yikadik ama daha utulemedim annem o görevi bana bıraktı 1 2 saat mesafede oturuyoruz annemle. Besigimizi kurduk baya oldu. Kıyafetlerini ütüleyip çantasına yerleştirmem lazım ama daha çanta almadım

Hımmm üsluptan yaani ne bileyim bende her şeye ay o pahalıymış diyorum diye cimrilikten mi dem vurdu acep dedim bu arada sevdiğim şeylere ponçik demek çok hoşuma gidiyo
Yok canım o hiç gelmedi aklıma

Ne anlayışsızlar Ankara'da değilim doktordan yana bi Yüzüm gülmedi ama sağolsun Doğum doktorum başlarda yaşadığım bir kanamadan dolayı bugüne kadar hep heyet verdi.
Bu arada aile hekimin durumunu anlayacaktır canım.

O zaten ayri bir olay. Kadin dogumcun yazsin ben yazmam dedi. Normalde de rapor yazma fobisi var adamda. Onu da degistirecegim zaten.

Bende çok merak ediyorum acaba döndü mü diye perşembe olsa da öğrensem bana sanki hep yan yatıyormuş gibi geliyo
Vallla benimki sanki rekrar dondu gibi, arada asagi tekmeler hissetmeye basladim. İnsalllah hala baş gelis duruyordur seninkide döner annesi, son haftalea kadar sönme ihtimali yüksek yani, bebislerin sadece %2-3 ü makat gelis oluyormus yani buyuk cogunluk donuyor minnoslar. Benim pazartesi kontrolum var, bende bakcam bakalim yinemi döndü napti bu yaramaz kiz
Canim, ne oldugunu tam olarak cozemedim. Bildigin pecetede avuc ici kadar vardi. Eve geldim baktim birsey yoktu simdide gidip gidip bakiyorum birsey yok. Takip ediyorum bakalim.
Canim
Hemoroid gibi bir sorunun var mi? Hani hemoroid durumunda da makattan kan geliyor ya o bakimdan sordum. Eger kan vajinadan geldiyse gece de olsa o nemrut doktora bir gorun derim

Aile hekiminden yana hiç yüzüm gülmedi zaten.

yarın gitcez sabahtan cnm kapanmış her yer gitikte çok saçma bir yerdeyiz ya öyle böyle degil. dogum olsa doktor bulamıcam resmen

Aynen canim benim cok zor gecti dr umada gicik oldum zaten ailem ya cok kotu gorunuo bi aksilikmi var diye soruodu cunku ben bi sure konusamadim dr yok hersey gayet normal kiziniz biraz nazli dedi bide ki ben hicte nazli bi insan deilimdir eger azcik gucuk olsa sacindan tutup duvara yapistircaktim dua etsin kimildayacak durumda deildim.benimde aynen eski haline dondu hatta eskisinden daha sk temizliorum ve nefes konusundada ben bi fark hissedemedim acikcasi.bide ameliyattan sonra aileme ayy bu kiz nasi yasamis o kemiklerle bugune kadar demis.allah ne verirse hayirlisini versin dr cok onemli bitonda para verdik hanfendiye ama helal etmiorum hic guzel ilgilenmedi

Gittik kapanmış nstye alan olmadı hastahanede doktor bulamadık sancı içinde yarın gelin dedi kısaca doguracaksanda yarına kadar tut dedi
Devlet hastanesi veya doğum hastanesine gitseydiniz cnm en azından kafandaki sorular giderdi. Sivas o ben daha gelişmiş sanırdım, Allah yardımcın olsun cnm
Umarım prenses 9 ayını doldursun h.içi gündüz gelsin

Gunluk 1 madem suyu ic canim ben icmeye başladığımdan beri gecti kramplarm
Bendede magnezyum varda icmiyorum :) burda asitli su var maden suyuna benzeyen normal gunluk su gibi iciyorlar onlarinda magnezyumu cok olani var onlardan iciyorum bazen ama yine migdem yanmaya basladi asitlide yakiyo malesef. Bizim yemeklerimiz baharatsiz olmuyo malesef oda iyi gelmiyo bana. Gerilirken iyice uyanmissam sorun yok yavas yapiyorum ama bu gun daha gozm kapaliydi farkinda olmayinca cok kasmisim ayagimin alti bile sis su an bacagimda daha gecmedi.

Aile hekiminden yana hiç yüzüm gülmedi zaten.
Sanırım kaza geçirdin aracın hasarlandı o konudan mağdursun ama kendinde bir sıkıntı yok değil mi? Allah korumuş ben trafikte ekstra korkuyorum, geçmiş olsun. Ama sadece araç hasarlı ulaşım sıkıntım var dediysen onun için doktor rapor vermiyor olabilir.

Yıkama işi bende, ütü annemde :)
Bende kabin boy valizime hazırlayacağım, ayrıca yeni bir çanta almayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…