- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.461
Esim isten gelsinde bir bakalim duruma. Sagolun kizlar.
Canım bilmiyorum ya bi komşumda dedi arda koyma odun ismi odun olur çınar da odun dedi ben şooook valla susup kaldım halbuki kendiside oglunun ismini arda koymuş e o zaman senin oglanda odun diyesim geldi ama sustumCanom üçü de modern afilli isimler ama anlam olarak biraz boşlar mı sanki yine kaçtı içime bi yaşlı komşu teyze :) o yüzden benim tostosun adı yok henüz ama içlerinde doruk olurdu tercihim hayatı boyunca hep zirveyi zorlasın diye
Kesin sen cok yordun kendini bende arada oluyo kasık agrılarım bebegim dönmüş ama baya oldu döneli sen genede ihmal etme canımİsten cikmadan once lavaboya gittim, peceteye kan geldi. Eve geldim, bebegim hareket ediyor diye onemsemedim su an kanama yok. Acil doktoru cok suratsiz ve ilgisiz hic gidesim yok.
Bebegi donenlerde kasik, bel agrisi ve boyle birsey yasayan var miydi?
Ben defalarca yazdim burda...herkes farkli telasede olunca kayniyor bazen. Doktora gitmeyi ihmal etmeİsten cikmadan once lavaboya gittim, peceteye kan geldi. Eve geldim, bebegim hareket ediyor diye onemsemedim su an kanama yok. Acil doktoru cok suratsiz ve ilgisiz hic gidesim yok.
Ayça Kubat Küçükyurt bugün ilk defa gittim ona normalde Emre sinan var ona gidiyordum Ayça hanımı herkes çok övüyordu bi deneyim dedim bende memnun kaldım en azından bilgi veriyor gelişimi duruşunu falan anlattı tek tek 3 hafta sonra sabah gel testler yapagim dedi benim eve de yürüme mesafesi 15 dk taksi ile 5 dk doğum Hastanesi olduğu için kendi Dr un olması da birkaç tane nöbetçi Dr mecbur kalıyor daha önce gece gitmiştim acile.Ya arabayla 20 dk galiba bana. Hangi dr canm senn. Benm bulundgm yerdeki devlet hastanesinde gece nobeti yokmis bende ya esenlere gidicem yada suleymaniyeye
Kişi kendinden bilir işi :) bende doğaya ait isimleri koymak iyi değil diye duydum ama o kadar işin içine de girince çıkmaza giriyor insan o yüzden her şeyden önce eşinle ortak kararınız olsun ve içine sinsinCanım bilmiyorum ya bi komşumda dedi arda koyma odun ismi odun olur çınar da odun dedi ben şooook valla susup kaldım halbuki kendiside oglunun ismini arda koymuş e o zaman senin oglanda odun diyesim geldi ama sustum
Hımmm üsluptan yaani ne bileyim bende her şeye ay o pahalıymış diyorum diye cimrilikten mi dem vurdu acep dedimBenim Kayserili bi arkadaşım var. Hep senşn kullandığın kelimeleri kullanıyo ponçik gibi. Geçen de eşine bişey demiştin bu kız kesin Kayserili dedim.
Sen konuşurken o arkadaşımı da dinliyo gibi oluyorum.
Benzettim yani cAnım
Canim benimki iki hafta once donmustu ama ben hic hissetmedim dondugunu canim. Bencede hastaneye git mutlaka, bi baktirmanda fayda varİsten cikmadan once lavaboya gittim, peceteye kan geldi. Eve geldim, bebegim hareket ediyor diye onemsemedim su an kanama yok. Acil doktoru cok suratsiz ve ilgisiz hic gidesim yok.
Bana 2 kere heyet verdi doktor canım. Durumumu anlattım. Çok zorlanıyorum dedim. Anlat belki verir.Cnm ben heyet aldm bi aydr gitmiyorm zaten. Okulda mudur magduru oldm merkezdeki okuldna beni uzak bi koye yolladilar bu halimle o yolu kaldramam die heyet aldmdaha da vermez doktor heyet. Zatwn hamileligm berbat gecio. Hala kusuyorm. Su icince bile kusuyorm. Midem yanio. Butun gun oturuyrm uzaninca kusuyrm cunku. Gece kusmaya uyaniyorm. Canm nelee cekio yiyemiyrm bunalmdaym:)
O arkadaşına benden selam söyle canım benim benim büyük oğlumun adı arda hiçte odun degil ardalar yaramaz oluyor ama odun lafını ilk kez duydum gerçekten oğlum ıkıncı sınıfa gidiyor ve çok zeki çok biliyor o arkadaşın sen madem odun kendi neden koymuş acabaCanım bilmiyorum ya bi komşumda dedi arda koyma odun ismi odun olur çınar da odun dedi ben şooook valla susup kaldım halbuki kendiside oglunun ismini arda koymuş e o zaman senin oglanda odun diyesim geldi ama sustum
Bende çok merak ediyorum acaba döndü mü diye perşembe olsa da öğrensem bana sanki hep yan yatıyormuş gibi geliyoCanim benimki iki hafta once donmustu ama ben hic hissetmedim dondugunu canim. Bencede hastaneye git mutlaka, bi baktirmanda fayda var
Canım geçmiş olsun kanamanmı olduEvimize yakin 2 hastaneyi aradik nobetci doktoru yok ben anlamadim bu hastanelerde dogum yapiliyor, Gece kimse sancilanip dogum yapmiyor mu. Kendi hastanemin acil doktoruna gitmek istemedim. Yarin sabah 8.30 da evimin yakinindaki hastaneye gidicem muayneye. Tekrar kan gelmedi. Sabaha kadar farkli bir durum olursa biner taksiye gideriz artik o hayatindan bezmis doktora.
İnanki bende aynisını dedim neymiş büyük oglu çok istemişmiş ama bence o kıskandı ben arda koyucam diyince zoruna gitmiş de olabilir bilmiyorum artıkO arkadaşına benden selam söyle canım benim benim büyük oğlumun adı arda hiçte odun degil ardalar yaramaz oluyor ama odun lafını ilk kez duydum gerçekten oğlum ıkıncı sınıfa gidiyor ve çok zeki çok biliyor o arkadaşın sen madem odun kendi neden koymuş acaba
Canim, ne oldugunu tam olarak cozemedim. Bildigin pecetede avuc ici kadar vardi. Eve geldim baktim birsey yoktu simdide gidip gidip bakiyorum birsey yok. Takip ediyorum bakalim.Canım geçmiş olsun kanamanmı oldu
Tabi eşimle ortak ismi koyucaz zaten ben sadece burdaki arkadaşlarında fikrini almak istedim. Bide doga ismini koymak hangi yönden iyi degil onu anlamadım çünki cogu kişi koyuyo doga ismini bebeklerine . toprak rüzgar evren dünya uzay deniz oooo daha çok var çogu çocukta var bu isimler iyi olmayan yönünü de ögrenmek isterim tabiKişi kendinden bilir işi :) bende doğaya ait isimleri koymak iyi değil diye duydum ama o kadar işin içine de girince çıkmaza giriyor insan o yüzden her şeyden önce eşinle ortak kararınız olsun ve içine sinsin
Canım bi avuç içi kadar varsa ihmal etme derim bi damla olsa neyse de bi avuç biraz düşündürücü nişan denilen şeyde o kadarcık oliyomuşCanim, ne oldugunu tam olarak cozemedim. Bildigin pecetede avuc ici kadar vardi. Eve geldim baktim birsey yoktu simdide gidip gidip bakiyorum birsey yok. Takip ediyorum bakalim.
Hangi ildesin canim? Bana kanamam oldgu halde plesenta previa total olmasina ragmen ozel hastanem vermedi heyet. Ve okulum 90km gidis 90 km gelis ilce arabasi 3 saatte bir var oldgu halde... Neymis... Ohal mis... Unvrste hastaneme gttim rahimine dikis attgmz hastamiza guc bela verdik hocam dedi... Ilce de ust uste rapor alma heyet al hocam diyo... Delirdi herkes napym yani zaten tedavi ile olan bebegimi riske mi atayim ?? Sabah 6 da evden cikip aksam 6 da eve grebliorum eger gidersem? Zaten normal hamile bile dayanamaz buna... Heyet aldim deyince merak ettim??Bana 2 kere heyet verdi doktor canım. Durumumu anlattım. Çok zorlanıyorum dedim. Anlat belki verir.
Bu hafta esenler kadin doguma sira aldm bir bakaym nasl olmadi suleymaniyeye de bi gideyim diyorum. Tesekkr ederm cnm bilgi içinAyça Kubat Küçükyurt bugün ilk defa gittim ona normalde Emre sinan var ona gidiyordum Ayça hanımı herkes çok övüyordu bi deneyim dedim bende memnun kaldım en azından bilgi veriyor gelişimi duruşunu falan anlattı tek tek 3 hafta sonra sabah gel testler yapagim dedi benim eve de yürüme mesafesi 15 dk taksi ile 5 dk doğum Hastanesi olduğu için kendi Dr un olması da birkaç tane nöbetçi Dr mecbur kalıyor daha önce gece gitmiştim acile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?