- 1 Kasım 2013
- 3.173
- 2.705
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.541
Canım bende şimdilik sıvı aldım, bi de dalan roxy i denicem. O deterjan kıvamındaymış. Kesin eriyormuş. Olmazsa baby me ile devam ederim.Granul sabunda kalinti illaki kaliyor o yüzden ben baby&me sivi deterjanini alacağim ebebekte internetsitesinde yorumlara da baktim hep olumlu yorumlar aklinda olsun
Kız benim yegnim hiç çirkin olurmu onlar bu dünyanın en şeker şeyleri utanmıştır annesi bi dahakine manken pozu verir de kurtulur senin dilindenEwet cnm sanirm bana cekmis:)) cocuk rahme yerlestgnden beri yan yan duruo yaa:)) cok mu cirkn de utanio mu nedr :)))
Benmde 3 gun agirmisti canim. Bende magnezyum kullanmiyorum. Gunde 1 maden suyu iyi geldi bana. Ins sennde gecer bi an onceBendede magnezyum varda icmiyorum :) burda asitli su var maden suyuna benzeyen normal gunluk su gibi iciyorlar onlarinda magnezyumu cok olani var onlardan iciyorum bazen ama yine migdem yanmaya basladi asitlide yakiyo malesef. Bizim yemeklerimiz baharatsiz olmuyo malesef oda iyi gelmiyo bana. Gerilirken iyice uyanmissam sorun yok yavas yapiyorum ama bu gun daha gozm kapaliydi farkinda olmayinca cok kasmisim ayagimin alti bile sis su an bacagimda daha gecmedi.
Hazır portakal suyumu içiyorsun üstüne Cnm? O saatte sıkmakla uğraşmıyorsun dimi?
amin. bir hafta daha idare edeceğim sonra bitecek inşallah.Uff ya kıyamam ne desem inan bilemedim Allah kolaylık versin
aile hekimim ile çok sıkıntı yaşadım. hastayım 3 gün rapor verin diyordum. iki gün yeter diyordu. üçüncü gün tabi iyileşmemiş oluyordum tekrar gidiyordum. boşu boşuna beni yoruyordu. hamileyken de hep sıkıntı çıkardı. şimdi değiştirdim. eşimin arkadaşının eşi aile hekimi ona geçtim. bana çok uzak ama çok sıkıldım bu doktorlardan.Canm gunluk heryer vermek zorunda. Calisabilir kagidi ya da hastanede oldgma dair giris cikis verin diyeceksin. Ben raporda sknti cekmiyorum cnku aile hekimim de doktorlarmda cok anlayisli. Sen hamilesin diyorlar... Skinti heyette yasadim. Ama raporu ust uste istedgm kadar veriyor doktorum. Sen gunluk gideceksin hastane poliklnk neresi varsa.. zor durumdaysan okadar.
evet canım. bizde bir şey yok şükür. birkaç morluk, diz ağrısı falan o kadar. benim endişem başka ama. 3 vesait gidip gelmek benim için çok zor şu an. ilk hamileliğimde böyle değildim ama bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım. denge problemi yaşıyorum. daha geçen gün avm de düştüm. kaç kişi başıma geldi kaldıramadı. bebeği de kendimi de riske atmak istemiyorum. insanımız düşüncesiz. ayakta kalır düşerim diye korkuyorum, bir sürü de yol yürümem gerekiyor.Sanırım kaza geçirdin aracın hasarlandı o konudan mağdursun ama kendinde bir sıkıntı yok değil mi? Allah korumuş ben trafikte ekstra korkuyorum, geçmiş olsun. Ama sadece araç hasarlı ulaşım sıkıntım var dediysen onun için doktor rapor vermiyor olabilir.
Doktor da asmis iste yuzunu hosteren bi suru bebek bak dio millet nasl poz verio:) bakalk ya bizmkide supriz olsn napalm. Ay benm neyim.normal gectiki:) zaten hissediyrm dogum.nisanda olack icimden oyle gecioKız benim yegnim hiç çirkin olurmu onlar bu dünyanın en şeker şeyleri utanmıştır annesi bi dahakine manken pozu verir de kurtulur senin dilinden
Bnmkide nisanda gelicek :)))Doktor da asmis iste yuzunu hosteren bi suru bebek bak dio millet nasl poz verio:) bakalk ya bizmkide supriz olsn napalm. Ay benm neyim.normal gectiki:) zaten hissediyrm dogum.nisanda olack icimden oyle gecio
Ben devlette oldum canım rastgele bir doktora almıştım kısmetime de hastanenin en iyi doktoru denk gelmiş ameliyat yaptığı günü iki kez ziyaret etti beni hem sabah hem akşam Allah razı olsun çok seviyorum hatta ben biraz panikliyimdir uzun bir müddet ne çektirdin ameliyatta bana der gülüşürdükAynen canim benim cok zor gecti dr umada gicik oldum zaten ailem ya cok kotu gorunuo bi aksilikmi var diye soruodu cunku ben bi sure konusamadim dr yok hersey gayet normal kiziniz biraz nazli dedi bide ki ben hicte nazli bi insan deilimdir eger azcik gucuk olsa sacindan tutup duvara yapistircaktim dua etsin kimildayacak durumda deildim.benimde aynen eski haline dondu hatta eskisinden daha sk temizliorum ve nefes konusundada ben bi fark hissedemedim acikcasi.bide ameliyattan sonra aileme ayy bu kiz nasi yasamis o kemiklerle bugune kadar demis.allah ne verirse hayirlisini versin dr cok onemli bitonda para verdik hanfendiye ama helal etmiorum hic guzel ilgilenmedi
Odun muAyy kız sende böyle diyince bi gülme tuttu beni yaa bu komşular ne acayip şeyler cıkariyo hiç aklıma gelmezdi çınar ve odunsen ne yaptın gittinmi doktora
Tatlı da yaparız çok fazla olursabol süt olursada sağar dolaba koyarız:)
Canim baş geliş olduğu anlaşılıyor benim iki haftadır muayenelerde baş geliş dediler fark var anladım mesela vajinama ara ara çok baskı oluyor adet sancısı gibi sancı geliyorBende çok merak ediyorum acaba döndü mü diye perşembe olsa da öğrensem bana sanki hep yan yatıyormuş gibi geliyo
Ben de bir bel ağrısı var ömrümde görmedim böyle bişey arada kasık ağrısı da buna eşlik ediyor ödüm kopuyor bebek erken gelecek diye sürekli çamaşırımi kontrol ediyorum geçen gece 1 di acile gittik niye bu kadar ağrıyor diye hiç durmazsa bu ağrı yine gel alttan muayene yapıp bakalım gerekliyse yatışini yapalım dedi bol bol dinlen yat yine olursa gel dedi yatınca geçiyor çok şükür inşallah senin de bişey yokturİsten cikmadan once lavaboya gittim, peceteye kan geldi. Eve geldim, bebegim hareket ediyor diye onemsemedim su an kanama yok. Acil doktoru cok suratsiz ve ilgisiz hic gidesim yok.
Bebegi donenlerde kasik, bel agrisi ve boyle birsey yasayan var miydi?
Benim aklıma hep tam kahvaltı yapmaya başlarken geliyor hatta bazen hiç gelmiyor tok da içtiğim oluyorEczacı demir ilacını kahvaltıdan yarım saat önce alsanız yeterli demişti bana bende öyle yapıyorum aylardır.
Çok teşekkür ederim canım.Cok sagol canm detaylica aciklamissin .. Devlete gidemedim hic yorarlar diye. Ankara da olmakda skinti belki de. Yukari ciktigi halde vermis heyet. Helal olsun. Isten kacmak degil ki bu. Can tasiyoruz. Okulda magdur olmamis olurdu hep. 28 mart benmde izin. Ozamna kadar rapor artik ust uste... Gecmis olsun sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?