2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hepsini okudum anlamlarını yanlis biliyomusuz ya guzel bi paylasim olmus teşekkürler ❤

Kızlaar eşimle dış çekim yapacağım koca göbişimle.beyaz elbise alacağım. saçıma çiçek mi takarım yoksa büyük şapkalar oluyor ya ondan mı takayım ? çiçeği nikahta takmıştım farklı olsun diye şapkamı taksam acaba ?
Bende çok merak ediyorum acaba döndü mü diye perşembe olsa da öğrensem bana sanki hep yan yatıyormuş gibi geliyo
Benmkide yan cnm. sağ ve sola baskı yapıyor çünkü. sağ göğüs altm şişiyor hep.kafası sanırım.

Dıs cekimde hamisler genelde cicek takiyolar ama sapkada guzel olur neden olmasin

Canm bana doktor 32de gel hem muayene edeilm kontrol edelim NST ye alalım hemde raporunu yazalım dedi. Özel hastane benimki de yani her doktor veriyor aslında ama 32 den önce rapor işi nasl oluyor ne belgeler gerekiyor bilemiyorm Mesleğe göre değişir sanırm öğrtmen ark. heyet raporu aldılar. özel sektörde çalışanlar için neler gerekir ki. senin istemenle vermesi lazım normalde.

Dıs cekimde hamisler genelde cicek takiyolar ama sapkada guzel olur neden olmasin
Şapka için deniz kıyısında filan olmak gerekir galiba :) biz normal biyerde olcaz özel biyere gitmicez.ben bunu bi düşüneyim.şapka istiyorm ama bulundğm yere göre çok fazla kaçar diye utanıyorum :) . yeşillik alanda çekincz normal dışarda.özel biyerlere gitmicez.benm prof makina var.onda çekincz.bir ark.var fotoğrafcı. ona çektiriz yada.

Bu doktorlar insanin dogurasi yoksada erken dogurtur. Ultrasondan bakti bebek dogum pozisyonuna gelmis dedi. Erken dogum mu dedi basimdan ayak parmagima kadar titredim, kalp atisim hizlandi. Dedim gecen cumartesi bebegin kafasi asagida degildi dedim bebek pozisyon degistirirken de bu agrilar olur dedi. Bebegin suyu iyimis. Nst ye sokacaklarmis sanci var mi diye bekliyorum.

manueulden memnunmu acaaba.

Çook geçmiş olsn cnm beniimm inşallh herşey yolunda gider.bebiş zamanını bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…