2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çiçek güzel olur senin yüzüne bence. Biz de haftaya çektirelim diyoruz hastanenin anlaşmalı fotocusuna. Ben de lacivert bir elbise aldım normal elbise hamile elbisesi bile değil. O çekim abiyelerini nereden buluyorlar bilmiyorum vallahi, onlardan almadım. Başıma ne taksam ben de bulamadım...

cnm ben spor beyaz elbise dşünüyorm ama nette hep gelinlik nikah elibiseleri çıkıyor bulamadm. bende standart düz elbise arıyorum. biz nisan da çekincz nisan 2 de yeğenimin doğum günü. onun dış çekimiyle bizimkini birleştircez toplu çıksın aradan

sende çiçek tak sahil olcaksa şapka tak özelbiyermi düşünüyorsnuz?

Mantıklı. Ben doğum fotoğrafı için anlaştım, o pakette hamile çekimi baya indirimliydi, onu da yapalım dedik. 21 veya 22 sinde kısmet olursa şöyle yeşil alanda 1-2 saatlik çekim olacak. Çok bekletmiyim diyorum. Fotocu çok da şişmeden çekmek lazım dedi. Sen de bir düşün bu durumu.

Bende tam tersi şişsin diye bekliyrm anlaşılsn diye cnm istnblda havaalar kötü bu aralar mümkün değil çekinemeyiz.yağmur var. nisan ayı bile zor olacak şansıma inşallah hava iyi olur nisan 20-25 olsa tamam da nisanın 2si birde

Doktor da asmis iste yuzunu hosteren bi suru bebek bak dio millet nasl poz verio:) bakalk ya bizmkide supriz olsn napalm. Ay benm neyim.normal gectiki:) zaten hissediyrm dogum.nisanda olack icimden oyle gecio
Canım büyük ihtimalle nisanda olur benim dogumum da nisanda olucak senin le günlerimiz neredeyse aynı mayısı bulmaz dogumumuz ay nisan bizim ayımız yani heyacanlandım dogum korkusu sardı beni

Çiçek daha iyi gibi olur sanki. Yeşil alan ama denize yakın. Fırsat olursa en son denize de uğrarız dedi fotoğrafçı.
ay ne güzl ya çok şanslısın .antalya da mekan ve hava olarak çok iyi. bizde biyere gitmeyeceğiz inşallah gidebiliriz ama gitmeyiz doğum günü bahçelerinde olacak hava iyi olursa.. oturduğu yer çok iyi ablamın yeşillik alanı var bahçesi var bizde orda çekincz bende ona göre giyincem. inşallh iyi olur olduğu kadar artık.

Göbüş anlaşılır zaten ya ama yüzümüz filan iyice davul gibi olmadan da çektirmek lazım Nisan başı da iyi, yakın zaten. Zaten hava yağışa dönerse bizimki de değişecek mecburen. Burası bir güneşli bir yağışlı karışık. Güneşi yakalarız ama muhakkak

Hahah aynen doğru diyorsn inaşllh evet havaya bağlı herşey.

Canım büyük ihtimalle nisanda olur benim dogumum da nisanda olucak senin le günlerimiz neredeyse aynı mayısı bulmaz dogumumuz ay nisan bizim ayımız yani heyacanlandım dogum korkusu sardı beni
Ben de hala korku yok. Yapi olark dugunmde.bipe heyecanlanmadm. Ama 9lay ani vuku buldugnda carpintidan olebilirm::)) bastrlmis duygularn disari cikimi kotu oluo:) annem sorup duruo kizm korkuo musn falan die doktora da dedik.ben normal yapamam boyle.durdugma bakma panik atak var bende:) ben ne yapamam diyenleri duydm catir catir dogurdu dio:)

Bende şuan normal yaparm diyorum ama o sancılar tutunca ağlarm sezeryan diye kesin korkarım

Ay kız allah korusun ne ölümü. Benim annemde aynı senin ki gibi soruyo ama korkma diyo bide diyo ki baktım doguramıyon ben giricem dogum odasına dedim anne sen girersen doguracagım varsada dogurmam utanırım o anı düşünmek bile istemem

NST se de dogumu isaret eden bir sanci gorunmuyor dedi doktor. Dinlen agrilarin devam ederse vajinal muayne icin kendi doktoruna git dedi. Once 34 sonra 36 ya kadar usluca dur oglum icerde :)

1,5 saat icinde yaslandim.
Canım sen bence şimdi o çalışabilir raporunu sakince yere bırak Uslu bir anne ol ve doğum iznine başla Yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…