2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar alttaki sanci, ustteki bebegin kalp atisimiydi?

Eklentiler

• P_20170311_100918.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 63
NST se de dogumu isaret eden bir sanci gorunmuyor dedi doktor. Dinlen agrilarin devam ederse vajinal muayne icin kendi doktoruna git dedi. Once 34 sonra 36 ya kadar usluca dur oglum icerde :)

1,5 saat icinde yaslandim.
Aman canm onemli bisey olmasinda..acaba neden kanama oldu bisey soyledimi dr.

Aman canm onemli bisey olmasinda..acaba neden kanama oldu bisey soyledimi dr.
Onunla ilgili net birsey soylemedi, devam eden bir durum olursa vajinal muayneye kendi doktoruma yonlendirdi.

Canim sana birsey sorucam, nst den anliyor muydun. Ekte birisi 2 Martta girdigim nst de nerdeyse hic sanci yok, bugun cekilende sanci 20 lerde. Buna bakarak bu sancilar bundan sonra artarak mi devam edecek yoksa tekrar sanci durabilir mi sence? Bu demek oluyorki biz bundan sonra duzenli nst ye giricez.

Eklentiler

• P_20170311_103434.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
  • P_20170311_103513.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 56
Gunaydinlar
Ben dun gece hiç rahat uyuyamadım. Dün cok stresli bi gündü benim icin hem tez açısından hem de bi arkadaşımızla ilgili problemler vardı, onla ilgilendik. Gece huzursuzlugum devam etti.
Sabaha dogru bi uyandığımda karnım müthiş kasılmıstı. Gecti ama sonra uyku tutmadı yarım saat sonra yine bi kasılma. Yoksa doğuruyor muyum dedim valla, 2 kere üst üste yarım saat aralıklı kasılma yaşadım boyle ama acı ağrı falan yoktu. Korkmadım degil. Sabah devam etseydi hemen doktora gidecektim neyse ki sabahtan beri bi sey yok. Yalancı kasılmalar oluyor zaten ama bu sekilde duzenli olunca cok korktum ya, erken dogurucam sandım :) Pazartesi kontrolde soyleyeyim doktora bari..

NST se de dogumu isaret eden bir sanci gorunmuyor dedi doktor. Dinlen agrilarin devam ederse vajinal muayne icin kendi doktoruna git dedi. Once 34 sonra 36 ya kadar usluca dur oglum icerde :)

Artik gercekten riskli haftalardayiz sanırım. Bir sey çıkmamasına sevindim umarım beklerler iceride uslu uslu :)

Prens anneyi korkutmuş. Benim haftam senden daha geride olduğu için sanırım, daha kasılma hissetmedim. Ama ben de dün gece karnımı biraz kastım diye karnım ve kasıklarım ağrıdı, korktum baya. Bu minnoşlar çok afacan olacaklar belli oldu. :)

Korktum valla ne yalan söyleyeyim :) kendimi ilk kez bu kadar doguma yakın hissettim. Belki de gereksiz bi evhamdı, ilk cocuk olunca acemilik oluyor iste :) bunları yasarken de bi yandan içeride çılgın hareketler yapmaya devam ediyordu bu arada belirtmeden gecemeyecegim :) kendimi oyle sakinlestirdim hatta, dogum sancısı olsa bu kadar hareketli olmazdı sanırım dedim :)
Kasılmaları ben de son haftalarda daha net hissetmeye başladım. Hep diyorlar ya semsert yumru gibi oluyor karnın bi anda. Ama hemen geciyor genelde.

Son aylara geldigimizde gunluk sancilarimiz oluyodu hatirladigim kadariyla.evet bundan sonraki her kontrolde nst kontrolu olucaktir.ama sancinin 20 lerde cikmasinin bir anlami varmi bilmiyorum canim ne desem yalan olur

Ya ne biliyim burdanda bi arkadaş demiş odun ismi diye tam sagudum isimlerden gerçi ne alakaysa ama eşimle karar verdik çınar olucak insallah bizim bebiş sen ne koydun ismini bebegin
Biz anketten biraz kaçtık ama benim aklımda Ece hala var şuan Ahsen ismi de aklımızda eşime diyorum karar verelim bak hediyelikleri yaptıricam yok o da kararsız öyle takıliyoruz işte belli belirsiz çok zor biseymiş inan ki ama Çınar güzel canım kimsenin dediğine takılma ben de çok beğeniyorum

Ya ne biliyim burdanda bi arkadaş demiş odun ismi diye tam sagudum isimlerden gerçi ne alakaysa ama eşimle karar verdik çınar olucak insallah bizim bebiş sen ne koydun ismini bebegin
Biz anketten biraz kaçtık ama benim aklımda Ece hala var şuan Ahsen ismi de aklımızda eşime diyorum karar verelim bak hediyelikleri yaptıricam yok o da kararsız öyle takıliyoruz işte belli belirsiz çok zor biseymiş inan ki ama Çınar güzel canım kimsenin dediğine takılma ben de çok beğeniyorum

Kızlar 33. haftaya girdigimden beri mide bulantısı yaşıyorum bugun sabah yine ilk aylardaki gibi kusmaya başladım bide agzım çok tatsız tuzsuz açım ama Canım birsey yemek istemiyo netten araştırdım doguma yaklaşınca oluyormuş sizdede oluyomu

ayy canım benim ne kadar sıkıntılı insanlara denk gelmişsin ya...
neyse azcık kaldı şurada önemli olan doğum yapacağın doktora güvenmen

canım çok şükür ki birşey çıkmamış...sancı olsa nst de çıkardı...haftalar ilerliyor daha dikkatli olmak gerek...

Kuzum korkulacak bişi yok gayet güzel çıkmış nst ben hastanede yattığımda onlar aldı dosyaya koydu atardım yoksa benimkiler 75 kadar çıkmıştı dinlen yorma kendini gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…