2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
B
Evet aynıymış hayırlısıyla doğsunlar inşallah benim de iş yerimdekiler çok insafsızlar bu hafta gittiğimde bi deneyeyim çalışabilir raporu almayı bir gün bile sonrası için kardır

Elbise olarak ne giyceksin canım paylaşsana bizimle de benim de evde Prof makine var üşengeçliğimden hep geçiştiriyorum artık bebeişi çekerim

Bu granul sabun kulaga hos geliyor. Birimi tavsye etti canm sana
Benim için önemli olan hipoalerjenik olmasıydı. Eşimde alerji olduğu için deterjan, yumuşatıcı kokuları çok rahatsız ediyor. Bebekler çok daha hassas o yüzden tercih ettim hem annemde benim kardeşlerim bebekliğinde hep hacı şakir granül deterjan kullanmış, şimdi ütü yapınca tekrar baktım kalıntı yok hemde 30 derecede yıkandılar. Belki kalıntının sebebi çamaşır makinası ile ilgili olabilir.

Bende şuan normal yaparm diyorum ama o sancılar tutunca ağlarm sezeryan diye kesin korkarım
Ben muayenedeyken doktrumu aradilar. Dedi kadinin biri normal istemis sancilar baslayinca korkmus agliomus doktor apar topar vikti sezeryana aldilar:))

Aslında hamilelere ikiletmeden rapor veriyorlar diye biliyordum ben hep. Hayatımızda kaç kere yaşayacağız ki bu durumu da suistimal edelim? Bazen öyle kötü oluyor ki insan fiziksel rahatsızlığı olmasa da psikolojik olarak işe gidemeyecegini hissediyor. Neyse az kaldı zaten. Ben de öğretmenim canım özel sektör değil yani. Bir haftayı da öyle böyle geçirecegim. Hayırlı dogumlarimiz olsun.

Elbise olarak ne giyceksin canım paylaşsana bizimle de benim de evde Prof makine var üşengeçliğimden hep geçiştiriyorum artık bebeişi çekerim
Ah cnm ya bulamadım ki bulsam alacağım nette bakıyorum beyaz elbise spor elbise yazıyorum bana nikah elbisesi çıkarıyor.yada gelinlik çıkarıyor. Beyaz düz spor elbise bulamassam başka renkler bakacağım. Buralar soğuk nisandada soğuk olur uzun kollu dökümlü bişey arıyorum. yarasa kol olabilir.bol inenler var ya. bulamıyorum ama gören duyan olursa beni etiketlesin lütfen

Kızlar merhaba. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve bu ishal oldum. Çok fenayım. Dün gece bir doz monurol içtim ama geçmedi. Galiba salgın var offfffff napıcamı bilmiyorum. Olmadı yine acile gidicem.

Kesinlikle öyle. Aynen Aallhtan çok az zamanın kalmış 1 hafta daha dayan hayırlısıyla bitecek inşallh. bikaç haftan kalmış olsaydı çok üzülürdüm ama 1 hafta çabuk geçer inaşallah. benm de son haftam 17si çıkış. ama bakalım duruma göre 1-2hafta uzatacağım.

Yani demi annelerimizin elinde simdiki matikler mi vardi :) buyuk ihtimal kalintinin sebebi deterjan gozune fazla konulmasidir. Bende yumuşatıcı vs kullanmayi dusunmuyorum. Haci sakir alaym:)) gerci adi haci ama yahudi malimiydi neydi. Ecnebiler biliyor isini :))))

Kızlar merhaba. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve bu ishal oldum. Çok fenayım. Dün gece bir doz monurol içtim ama geçmedi. Galiba salgın var offfffff napıcamı bilmiyorum. Olmadı yine acile gidicem.
monurol ü 2 doz icmen gerekiyor. Onunda tam gecirdiği söylenemez, bende hala batma var.

Bu da matik deterjanımış, fotorafını ekliyorum. Bende deterjan gözüne çok koymadım belkide o yüzden kalıntı olmadı. Hacı Şakir de mi? Bizden değilmiş zaten ne üretiyoruz ki

Eklentiler

• IMG_3438.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu da matik deterjanımış, fotorafını ekliyorum. Bende deterjan gözüne çok koymadım belkide o yüzden kalıntı olmadı. Hacı Şakir de mi? Bizden değilmiş zaten ne üretiyoruz ki
dalan roxy aldım ben ablam ve kardeşmin hanımı kullanıyor hem mis gibi kokuyor hemde yumuşacık yapıyor %100 bitkisel makine için olanı sadece bir yemek kaşığı deterjan gözüne koyuluyor tamamen toz olduğu için kalıntı da kalmıyor.

kızlar birşey soracağım ufaktan hastane çantamı hazırlamaya karar verdim de...
acaba hasta bezi için kaç tane almak gerekir
bir de hangi marka önerirsiniz?
ve beden varmış bunlarda da..bedeni şimdi ki beden mi alınmalı?

Selam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…