- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.641
yok canim bizim degl.Bu da matik deterjanımış, fotorafını ekliyorum. Bende deterjan gözüne çok koymadım belkide o yüzden kalıntı olmadı. Hacı Şakir de mi? Bizden değilmiş zaten ne üretiyoruz ki
Dun gittim Bi sonraki kontrol 2 hafta sonra. Artik 2 haftada bir olacakmışBen senin haftanda NST ye gireceğim cnm. Haftaya yani,kontrolüm var.Diğer kontrolün ne zamn senin ?
Canm ağrılar zaten bu haftalarda normal artık yaklaşıyoruz doğuma. benm de 1 haftadır kasılmalarım var ufak ufak. sancılarm oluyor 10-15 saniye filan sürüyor. sende girersin 2 hafta snra NST ye.34 oluyorsun o zamn. demek ki o zamn başlatacak seni. Haftaya sancıların daha çoğalırsa doktoruna bilgisini verirsin canmDun gittim Bi sonraki kontrol 2 hafta sonra. Artik 2 haftada bir olacakmış
Adet ağrısi gibi agrim oluyor arada kisa suruyor onun icin nst ye kesin girerim diye dusunuyodum ama olmadi
Benm ki hala yanda galiba o yüzden hep sağ ve sol tarafım şişiyor taş gibi oluyor.ittiriyor kendini kızım sığamıyorm diyorBenim bazen ozellikle geceleri alt tarafimda cok baski oluyor bir agirlik hissediyorum bebek bas asagi dondugunden mi oluyor ?
Fotografını paylaştığımı e-bebekten 23,90 na almışız cnm, ben memnun kaldım tavsiye ederimyok canim bizim degl.
Peki Senn aldgin bu degilmiydi canm. Ben.nette yazinca hep bu cikti. Fiyati nette cok degisiyor. Sen ne kadara aldn acaba.
Prima yenidoğan aldım. En az 10 alın diyorlar ama ben 15-20 tane koyayım diyorum ne olur ne olmaz...kızlar birşey soracağım ufaktan hastane çantamı hazırlamaya karar verdim de...
acaba hasta bezi için kaç tane almak gerekir
bir de hangi marka önerirsiniz?
ve beden varmış bunlarda da..bedeni şimdi ki beden mi alınmalı?
Benim bugün 30 hafta bitti, kontrolüm 2-3 hafta sonra. Yani 32 veya 33 dolduğunda gideceğim. Daha girmedim, o kontrolde belki nst ye alır doktorum.Selam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.
Ben senden öndeyim ama girmedim :) 29. haftada gitmiştim gerci kontrole en son, şu an 32+2'yim. Pazartesi günkü kontrolumde girme ihtimalim varSelam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.
Tamm canim cok tesekkur ederim ❤Fotografını paylaştığımı e-bebekten 23,90 na almışız cnm, ben memnun kaldım tavsiye ederim
Dalan roxy nin lavantalisinimi aldn canm yoksa bahat cicekleri diyor omu. Birde sabun kokulu var.dalan roxy aldım ben ablam ve kardeşmin hanımı kullanıyor hem mis gibi kokuyor hemde yumuşacık yapıyor %100 bitkisel makine için olanı sadece bir yemek kaşığı deterjan gözüne koyuluyor tamamen toz olduğu için kalıntı da kalmıyor.
Canım kendim için 10lu Depend marka hasta bezi aldım Medium, normal bedenim small'du ama artık ama o süreçte medium ile daha rahat ederim diye dişündümkızlar birşey soracağım ufaktan hastane çantamı hazırlamaya karar verdim de...
acaba hasta bezi için kaç tane almak gerekir
bir de hangi marka önerirsiniz?
ve beden varmış bunlarda da..bedeni şimdi ki beden mi alınmalı?
Onceki deneyimlerime dayanarak hepsi ayri ayri sut yapiyor listedekilerin cay halinde gorunce epey ise yarayacagini dusundum canimGrubun Derya Baykalı gibisin maşallah
Bende ilk aylarda suyun tadindan tiksinmiştim limon falan sıkıp oyle icebiliyordum 3-4 gündür yine aynı sey basladı acaba normal mi diye düsünüyordumKızlar 33. haftaya girdigimden beri mide bulantısı yaşıyorum bugun sabah yine ilk aylardaki gibi kusmaya başladım bide agzım çok tatsız tuzsuz açım ama Canım birsey yemek istemiyo netten araştırdım doguma yaklaşınca oluyormuş sizdede oluyomu
Bende once devlete gittim ameliyathaneden geri ciktim az kalsin olduruolardi beni.sonra ozele gittim bi tanidik tavsiyesiyle oda daha beter cikti.allah herkesi iyilerle karsilastirsin insallahh canimBen devlette oldum canım rastgele bir doktora almıştım kısmetime de hastanenin en iyi doktoru denk gelmiş ameliyat yaptığı günü iki kez ziyaret etti beni hem sabah hem akşam Allah razı olsun çok seviyorum hatta ben biraz panikliyimdir uzun bir müddet ne çektirdin ameliyatta bana der gülüşürdük
bahar çiçekleri olanı aldımDalan roxy nin lavantalisinimi aldn canm yoksa bahat cicekleri diyor omu. Birde sabun kokulu var.
Gecmis olsun canim insallah zamaninda gelir cok yorma kendini ben yordum acilmam oldu.aman dikkatNST se de dogumu isaret eden bir sanci gorunmuyor dedi doktor. Dinlen agrilarin devam ederse vajinal muayne icin kendi doktoruna git dedi. Once 34 sonra 36 ya kadar usluca dur oglum icerde :)
1,5 saat icinde yaslandim.
nasıl vermiyorlar yaSevgili hamileler öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar diliyorum.
Gerçekten merak ettiğim bir şey var. Kızlar siz nasıl rapor alıyorsunuz yaa? Ben trafik kazası geçirdim. Icim rahat etsin diye ise gitmeyip doktora kontrole gidecektim. O gün için rapor istedim herhangi bir sorun yoksa rapor yazmam dedi doktor bana. Özel hastanede bir doktordu üstelik. Ben de diger üç doktorumdan sonra onu da bıraktım. Doktorsuz kaldım.
Ankarada olup rahat rahat rapor alan hamileler hangi doktora gidiyorsunuz allah aşkına?
Araba tamirde. Isim çok ters bir yerde. Üç vesaitle gidip üstüne yürümem gerekiyor. Gunde altı vesaite binip hem çalışıp hem de eve gelip 3 yaşındaki kızımla ilgilenmem, yemek yapmam mümkün değil. 32. Haftada izne ayrilacagim bir haftalık rapora ihtiyacım var. Uc haftadır sagdan soldan araba bulup işe gidiyorum ama artık isteyebilecegimiz kimse kalmadi.
Insanlara derdimi anlatamadim valla içim şişti.
Ben muayenedeyken doktrumu aradilar. Dedi kadinin biri normal istemis sancilar baslayinca korkmus agliomus doktor apar topar vikti sezeryana aldilar:))Bende şuan normal yaparm diyorum ama o sancılar tutunca ağlarm sezeryan diye kesin korkarım
Ah yawrm ya gozlernde hala kucuguz napsnlar. Annemde dio sakin sezeryan yapma kendine gelemzsn. Bilmiyrm ya bakalm sanki bize soz dusmeden geleck gibi bebisler hele benmki hoc beni dinlemio zaten:)Ay kız allah korusun ne ölümü. Benim annemde aynı senin ki gibi soruyo ama korkma diyo bide diyo ki baktım doguramıyon ben giricem dogum odasına dedim anne sen girersen doguracagım varsada dogurmam utanırım o anı düşünmek bile istemem
ben de almak istiyorum ne alacağımı inan bilmiyorum. hangisi iyidir? sen ne aldın?benim ilk aldığım ürünlerden biri pompa...inşallah hepimizin bolca sütü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?