2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu da matik deterjanımış, fotorafını ekliyorum. Bende deterjan gözüne çok koymadım belkide o yüzden kalıntı olmadı. Hacı Şakir de mi? Bizden değilmiş zaten ne üretiyoruz ki
yok canim bizim degl.
Peki Senn aldgin bu degilmiydi canm. Ben.nette yazinca hep bu cikti. Fiyati nette cok degisiyor. Sen ne kadara aldn acaba.

Ben senin haftanda NST ye gireceğim cnm. Haftaya yani,kontrolüm var.Diğer kontrolün ne zamn senin ?
Dun gittim Bi sonraki kontrol 2 hafta sonra. Artik 2 haftada bir olacakmış
Adet ağrısi gibi agrim oluyor arada kisa suruyor onun icin nst ye kesin girerim diye dusunuyodum ama olmadi

Benim bazen ozellikle geceleri alt tarafimda cok baski oluyor bir agirlik hissediyorum bebek bas asagi dondugunden mi oluyor ?

Dun gittim Bi sonraki kontrol 2 hafta sonra. Artik 2 haftada bir olacakmış
Adet ağrısi gibi agrim oluyor arada kisa suruyor onun icin nst ye kesin girerim diye dusunuyodum ama olmadi
Canm ağrılar zaten bu haftalarda normal artık yaklaşıyoruz doğuma. benm de 1 haftadır kasılmalarım var ufak ufak. sancılarm oluyor 10-15 saniye filan sürüyor. sende girersin 2 hafta snra NST ye.34 oluyorsun o zamn. demek ki o zamn başlatacak seni. Haftaya sancıların daha çoğalırsa doktoruna bilgisini verirsin canm

Benim bazen ozellikle geceleri alt tarafimda cok baski oluyor bir agirlik hissediyorum bebek bas asagi dondugunden mi oluyor ?
Benm ki hala yanda galiba o yüzden hep sağ ve sol tarafım şişiyor taş gibi oluyor.ittiriyor kendini kızım sığamıyorm diyor aşağda benmde taş gibi oluyor bezen çok yorulduğmda ve yürüdüğümde.

Prima yenidoğan aldım. En az 10 alın diyorlar ama ben 15-20 tane koyayım diyorum ne olur ne olmaz...
Selam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.
Benim bugün 30 hafta bitti, kontrolüm 2-3 hafta sonra. Yani 32 veya 33 dolduğunda gideceğim. Daha girmedim, o kontrolde belki nst ye alır doktorum.

Selam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.
Ben senden öndeyim ama girmedim :) 29. haftada gitmiştim gerci kontrole en son, şu an 32+2'yim. Pazartesi günkü kontrolumde girme ihtimalim var

Dalan roxy nin lavantalisinimi aldn canm yoksa bahat cicekleri diyor omu. Birde sabun kokulu var.

Canım kendim için 10lu Depend marka hasta bezi aldım Medium, normal bedenim small'du ama artık ama o süreçte medium ile daha rahat ederim diye dişündüm ayrıca hijyenik ped götürücem, bir de 5 tane tek kullanımlık lohusa külodu aldım, onları sonra yıkamakla uğraşmamak için. Bebek için ise prima premium care yenidoğan 108li almıştım (4 paket) onun 1 paketini yani 27 tanesini götürücem.

Bende ilk aylarda suyun tadindan tiksinmiştim limon falan sıkıp oyle icebiliyordum 3-4 gündür yine aynı sey basladı acaba normal mi diye düsünüyordum

Kizlar ates olcer hangi marka aldiniz. Ben klasik olandan dusunuyorum. Temassiz degil yani :) klasik ates olcer alan veya dusunenler fikir verirse sevinirim. Hangi marka almali

Bende once devlete gittim ameliyathaneden geri ciktim az kalsin olduruolardi beni.sonra ozele gittim bi tanidik tavsiyesiyle oda daha beter cikti.allah herkesi iyilerle karsilastirsin insallahh canim

NST se de dogumu isaret eden bir sanci gorunmuyor dedi doktor. Dinlen agrilarin devam ederse vajinal muayne icin kendi doktoruna git dedi. Once 34 sonra 36 ya kadar usluca dur oglum icerde :)

1,5 saat icinde yaslandim.
Gecmis olsun canim insallah zamaninda gelir cok yorma kendini ben yordum acilmam oldu.aman dikkat

nasıl vermiyorlar ya ben hastanede yattım doktor riskli gebelikten dolayı veriyor bana canım.

Bende şuan normal yaparm diyorum ama o sancılar tutunca ağlarm sezeryan diye kesin korkarım
Ben muayenedeyken doktrumu aradilar. Dedi kadinin biri normal istemis sancilar baslayinca korkmus agliomus doktor apar topar vikti sezeryana aldilar:))
Ah yawrm ya gozlernde hala kucuguz napsnlar. Annemde dio sakin sezeryan yapma kendine gelemzsn. Bilmiyrm ya bakalm sanki bize soz dusmeden geleck gibi bebisler hele benmki hoc beni dinlemio zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…