2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben erken fire verince, erkek kardesime is dustu. Garibim hic de anlamiyor, bu ekteki yasin tesbih kesesi 2 Tl, ben birde 30 a 30 havlu siparis vermistim kesenin icine onuda koyucam. Kesenin icinde vericem hepsini. Siz deyince kucuk kutuda lokuma heveslenmistim onu yapabilir miyim bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG-20170311-WA0007.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 54
haydaa gerçekten sıkıntı yaşamıssın

ben de almak istiyorum ne alacağımı inan bilmiyorum. hangisi iyidir? sen ne aldın?
Ne kadar saglikli ayni anda sagilmasi bilmiyorum ama cift tarafli ayni anda sagilan medula nin bir modeli var senin ikiz olunca daha mantikli geldi. Ben aventin elektrik pompasini kullandim memnundum.

Canım nasılsın, nasıl oldun merak ettim seni? Umarım herşey yolundadır
nstye girdim cnm bugün biraz daha iyiyim sancı çıkmadı çarşamba kontrole gitcem işte. Çok hareketli çıktı bizimki hemşire maşallah baya hareketli,Son ayda böyle olur inşallah dedi geldik iyiyiz şükür teyzesi

iyi bari geçmiş olsun canım bu ara hepimiz ağrılardan müzdaribiz muhtemelen bebekler büyüdü ondan birde takip ettiğim gebelik programında vücudun kendini doğuma hazırlamak için yalancı kasılmalar ve yalancı sancılar yaptığını yazıyor .

Kizlar ates olcer hangi marka aldiniz. Ben klasik olandan dusunuyorum. Temassiz degil yani :) klasik ates olcer alan veya dusunenler fikir verirse sevinirim. Hangi marka almali
Canım henüz almadık ama braun termoscan 7 alıcaz sanırım kulaktan ölçen. Aslında temassız düşünmüştüm ama en doğru olmayan ölçümler ona aitmiş ortam havasından falan etkilendiği için. Kime sorduysak termoscan önerdi en doğru ölçenin bu olduğunu ve çok memnun kaldıklarını söylediler. Hatta birbirimizden habersiz, eşimin kardeşi de hamile onlar da bunu almış başkalarından duyup :) dedik demek ki en iyisi bu :) biraz pahalı diğerlerine göre ama doğru ölçmesi önemli sonuçta.

Kızlar memlekete gelmiştik evimizle bir saat. Çamaşırım çok ıslanmış bilemedim noldupunu. Nasıl oluyo bu su gelmesi tecrübeliler. Burda gidim mi dr a diye düşündüm de, kendi hastaneme gidiyorum şimdi.

Bende bir bakayim canim. Ben oyle cok pahali bsy dusunmuyorum acikcasi. Koltuk altina konulup olcenlerde var sonucta ne bileyim. Eskiye oranla inan cikmayan kalmamis. Bazen ben bile budami oluyomus diye sasrp kalıyorum. Cok tesekkur ederm cnm bilgi verdgn icin

Merhaba güzel anneler okuyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmuyo pek.maşallah herkes hazırlıkları hızlandırdı çok cici şeyler almışsınız hepsini çok beğendim Allah kullanmayı nasip etsin inş. Benimde hazırlıklarım bitti sayılır,hastane çantam bavulum hazır ufak tefek küçük ayrıntılar kaldı.Bebek arabamız geldi bugün pierre cardin Danielle modelinin aldım Travel sistem sınıfının en hafif şaşisine sahip 5,5 kg sadece çok beğendik.Hala kararsız olanlar varsa bu modeli de düşünebilirler.beşiğimiz de kuruldu,kıyafetlerimizde yıkandı hazır çok şükür baya baya yol kat ettim salı günü randevum var bakalım nasıl bizim tosuncuk hareketleri iyice canımı yakmaya başladı içeride napıyorsa artık

Oh şükür canım. Annesi demek ki kaburgalarına çalışmış ufaklık İnşallah son ayda da öyle olsun rahat doğsun melek. Öptüm sizi :)

Oh ne guzel. Kucagina hayir ile almani nasip etsin Rabbim. Tatli hazirliklar.tatli heycanlar:) bitmis herseyin senin :)

bende aynıyım canım. açım ama bişey yemek istemiyo canım bulantıda eşlik ediyo doğuma kadar geçmeyecek sanırım

Ben de yasiyorum canim onu. Genelde yorldgmda oluyor ama devamli gelen bisey olmadgi surece panik yapma

Olabilir doktorumda demişti belkide oydu ama çok tuhaf bir sancı gerçekten :/

Canım ben braun'un kulaktan ölçerini aldım 120 tl idi arada indirime giriyor bebek mağazalarında, saniyede ölçüyor. Kuzenim, oğlu bebekken havale geçirince ondan almıştı şimdi 10 yaşında hala kullanıyor. Direk o önerdi bana dakikalar içinde birden fırlamıştı oğlunun ateşi. Bebekler çok hareketli olduğu için koltuk altında tutamayabilirsin bir de sıcak vücuda soğuk geliyor istemeyebiliyorlar. Bazen sürekli ölçmen gerekecek her seferinde zorlanırsın. Ben de çok para harcamaya karşıyım ama bence bu çok önemli. Ben taksitle almıştım, başka markalarda da vardır canım mutlaka iyi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…