- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.661
haydaa gerçekten sıkıntı yaşamıssınaile hekimim ile çok sıkıntı yaşadım. hastayım 3 gün rapor verin diyordum. iki gün yeter diyordu. üçüncü gün tabi iyileşmemiş oluyordum tekrar gidiyordum. boşu boşuna beni yoruyordu. hamileyken de hep sıkıntı çıkardı. şimdi değiştirdim. eşimin arkadaşının eşi aile hekimi ona geçtim. bana çok uzak ama çok sıkıldım bu doktorlardan.
kadın doğumcumun 15 temmuz olaylarından sonra rapordan dolayı hakkında dava açılmış, mahkemelik olmuş. artık asla rapor yazmıyormuş. artık ne oldu ne yaşandı bilmiyorum. ben de bıraktım hemen adamı.
birinden de nöbet tutamaz raporu istedim. okulda çocuklardan biri karnıma çarptı. hamileliğimin başıydı. halsizlik, mide bulantısı vs. çok zorlanıyordum. o da rapor yazmadı. neymiş kendisi karnını çarpa çarpa 28. haftaya kadar nöbet tutmuş, kadın dediğin güçlü olurmuş, erkeklerin ağzına laf vermezmiş. sonra erkekler kadın çalışanların bu hallerinden dolayı onları eleştiriyormuş. falan filan... bi yüzüm gülmedi şu doktorlardan. çarşamba başka bir doktora gideceğim bakalım.
Ne kadar saglikli ayni anda sagilmasi bilmiyorum ama cift tarafli ayni anda sagilan medula nin bir modeli var senin ikiz olunca daha mantikli geldi. Ben aventin elektrik pompasini kullandim memnundum.ben de almak istiyorum ne alacağımı inan bilmiyorum. hangisi iyidir? sen ne aldın?
nstye girdim cnm bugün biraz daha iyiyim sancı çıkmadı çarşamba kontrole gitcem işte. Çok hareketli çıktı bizimki hemşire maşallah baya hareketli,Son ayda böyle olur inşallah dedi geldik iyiyiz şükür teyzesiCanım nasılsın, nasıl oldun merak ettim seni? Umarım herşey yolundadır
iyi bari geçmiş olsun canım bu ara hepimiz ağrılardan müzdaribiz muhtemelen bebekler büyüdü ondan birde takip ettiğim gebelik programında vücudun kendini doğuma hazırlamak için yalancı kasılmalar ve yalancı sancılar yaptığını yazıyor .nstye girdim cnm bugün biraz daha iyiyim sancı çıkmadı çarşamba kontrole gitcem işte. Çok hareketli çıktı bizimki hemşire maşallah baya hareketli,Son ayda böyle olur inşallah dedi geldik iyiyiz şükür teyzesi
Ben de 20 tl ye marketten aldım. Hatta pahali geldi alo 8 kg de 20 tl. Masallah minnaklarin her swyi pahali:)yok canim bizim degl.
Peki Senn aldgin bu degilmiydi canm. Ben.nette yazinca hep bu cikti. Fiyati nette cok degisiyor. Sen ne kadara aldn acaba.
Canım henüz almadık ama braun termoscan 7 alıcaz sanırım kulaktan ölçen. Aslında temassız düşünmüştüm ama en doğru olmayan ölçümler ona aitmiş ortam havasından falan etkilendiği için. Kime sorduysak termoscan önerdi en doğru ölçenin bu olduğunu ve çok memnun kaldıklarını söylediler. Hatta birbirimizden habersiz, eşimin kardeşi de hamile onlar da bunu almış başkalarından duyup :) dedik demek ki en iyisi bu :) biraz pahalı diğerlerine göre ama doğru ölçmesi önemli sonuçta.Kizlar ates olcer hangi marka aldiniz. Ben klasik olandan dusunuyorum. Temassiz degil yani :) klasik ates olcer alan veya dusunenler fikir verirse sevinirim. Hangi marka almali
Sorma canim yaa bu ay kalanlari bi hesaplaym dedm besikle beraber 1000 tl masrafi gozukuyor. Esim bi sasriyo dio bunlarn deterjanida mi ayri :)))))Ben de 20 tl ye marketten aldım. Hatta pahali geldi alo 8 kg de 20 tl. Masallah minnaklarin her swyi pahali:)
Bende bir bakayim canim. Ben oyle cok pahali bsy dusunmuyorum acikcasi. Koltuk altina konulup olcenlerde var sonucta ne bileyim. Eskiye oranla inan cikmayan kalmamis. Bazen ben bile budami oluyomus diye sasrp kalıyorum. Cok tesekkur ederm cnm bilgi verdgn icinCanım henüz almadık ama braun termoscan 7 alıcaz sanırım kulaktan ölçen. Aslında temassız düşünmüştüm ama en doğru olmayan ölçümler ona aitmiş ortam havasından falan etkilendiği için. Kime sorduysak termoscan önerdi en doğru ölçenin bu olduğunu ve çok memnun kaldıklarını söylediler. Hatta birbirimizden habersiz, eşimin kardeşi de hamile onlar da bunu almış başkalarından duyup :) dedik demek ki en iyisi bu :) biraz pahalı diğerlerine göre ama doğru ölçmesi önemli sonuçta.
Oh şükür canım. Annesi demek ki kaburgalarına çalışmış ufaklıknstye girdim cnm bugün biraz daha iyiyim sancı çıkmadı çarşamba kontrole gitcem işte. Çok hareketli çıktı bizimki hemşire maşallah baya hareketli,Son ayda böyle olur inşallah dedi geldik iyiyiz şükür teyzesi
Oh ne guzel. Kucagina hayir ile almani nasip etsin Rabbim. Tatli hazirliklar.tatli heycanlar:) bitmis herseyin senin :)Merhaba güzel anneler okuyorum sürekli ama yazmaya fırsatım olmuyo pek.maşallah herkes hazırlıkları hızlandırdı çok cici şeyler almışsınız hepsini çok beğendim Allah kullanmayı nasip etsin inş. Benimde hazırlıklarım bitti sayılır,hastane çantam bavulum hazır ufak tefek küçük ayrıntılar kaldı.Bebek arabamız geldi bugün pierre cardin Danielle modelinin aldım Travel sistem sınıfının en hafif şaşisine sahip 5,5 kg sadece çok beğendik.Hala kararsız olanlar varsa bu modeli de düşünebilirler.beşiğimiz de kuruldu,kıyafetlerimizde yıkandı hazır çok şükür baya baya yol kat ettimsalı günü randevum var bakalım nasıl bizim tosuncuk hareketleri iyice canımı yakmaya başladı içeride napıyorsa artık
bende aynıyım canım. açım ama bişey yemek istemiyo canım bulantıda eşlik ediyo doğuma kadar geçmeyecek sanırımKızlar 33. haftaya girdigimden beri mide bulantısı yaşıyorum bugun sabah yine ilk aylardaki gibi kusmaya başladım bide agzım çok tatsız tuzsuz açım ama Canım birsey yemek istemiyo netten araştırdım doguma yaklaşınca oluyormuş sizdede oluyomu
Ben de yasiyorum canim onu. Genelde yorldgmda oluyor ama devamli gelen bisey olmadgi surece panik yapmaKızlar memlekete gelmiştik evimizle bir saat. Çamaşırım çok ıslanmış bilemedim noldupunu. Nasıl oluyo bu su gelmesi tecrübeliler. Burda gidim mi dr a diye düşündüm de, kendi hastaneme gidiyorum şimdi.
Olabilir doktorumda demişti belkide oydu ama çok tuhaf bir sancı gerçekten :/iyi bari geçmiş olsun canım bu ara hepimiz ağrılardan müzdaribiz muhtemelen bebekler büyüdü ondan birde takip ettiğim gebelik programında vücudun kendini doğuma hazırlamak için yalancı kasılmalar ve yalancı sancılar yaptığını yazıyor .
Canım ben braun'un kulaktan ölçerini aldım 120 tl idi arada indirime giriyor bebek mağazalarında, saniyede ölçüyor. Kuzenim, oğlu bebekken havale geçirince ondan almıştı şimdi 10 yaşında hala kullanıyor. Direk o önerdi bana dakikalar içinde birden fırlamıştı oğlunun ateşi. Bebekler çok hareketli olduğu için koltuk altında tutamayabilirsin bir de sıcak vücuda soğuk geliyor istemeyebiliyorlar. Bazen sürekli ölçmen gerekecek her seferinde zorlanırsın. Ben de çok para harcamaya karşıyım ama bence bu çok önemli. Ben taksitle almıştım, başka markalarda da vardır canım mutlaka iyi olanBende bir bakayim canim. Ben oyle cok pahali bsy dusunmuyorum acikcasi. Koltuk altina konulup olcenlerde var sonucta ne bileyim. Eskiye oranla inan cikmayan kalmamis. Bazen ben bile budami oluyomus diye sasrp kalıyorum. Cok tesekkur ederm cnm bilgi verdgn icin
Aminnn herkesin yavrusu saglıkla sıhatle dogsun inşallah bizde öptük siziOh şükür canım. Annesi demek ki kaburgalarına çalışmış ufaklıkİnşallah son ayda da öyle olsun rahat doğsun melek. Öptüm sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?