- 1 Kasım 2013
- 3.170
- 2.705
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.681
Sürekli zaten oluyordu canım da, bu kez çok büyük.elim kadar yani.Ben de yasiyorum canim onu. Genelde yorldgmda oluyor ama devamli gelen bisey olmadgi surece panik yapma
Amin inş.canımOh ne guzel. Kucagina hayir ile almani nasip etsin Rabbim. Tatli hazirliklar.tatli heycanlar:) bitmis herseyin senin :)
Cok güzel olmuslar, masallah pek beceriklisin ya ben hic yapamıyorum böyle şeyler :)Kendime lohusa bantları yaptım, bebişkomla veya üzerimdekilerle uyumlu takarım diye. Nasıl olmuş annişkolar?Birşeylerle uğraştıkça hem zaman geçiyor hem de stres atıyorum. Eki Görüntüle 1966197 Eki Görüntüle 1966198 Eki Görüntüle 1966199 Eki Görüntüle 1966196
Cokta merak ediyodum nst yi :) hevesim kursagimda kaldiCanm ağrılar zaten bu haftalarda normal artık yaklaşıyoruz doğuma. benm de 1 haftadır kasılmalarım var ufak ufak. sancılarm oluyor 10-15 saniye filan sürüyor. sende girersin 2 hafta snra NST ye.34 oluyorsun o zamn. demek ki o zamn başlatacak seni. Haftaya sancıların daha çoğalırsa doktoruna bilgisini verirsin canm
Benim de sag ve sol taraflarimda sisme oluyo canim dizleri fln heralde. Ben mide kismimda ayaklarini hissediyorum mesela elime geliyor ayaklariBenm ki hala yanda galiba o yüzden hep sağ ve sol tarafım şişiyor taş gibi oluyor.ittiriyor kendini kızım sığamıyorm diyoraşağda benmde taş gibi oluyor bezen çok yorulduğmda ve yürüdüğümde.
Evet pazartesi girersin muhtemelen ben de anca 2 hafta sonra cok merak ediyorum nasil oldugunu uzun surerse cok canim sıkılır benim :)Ben senden öndeyim ama girmedim :) 29. haftada gitmiştim gerci kontrole en son, şu an 32+2'yim. Pazartesi günkü kontrolumde girme ihtimalim var
Bende bugün girdim canım ama bazı Doktorlar bir sıkıntı yoksa 32.haftayı erken buluyir ve 34. Haftada istiyor.belki senin doktoruna 34.haftada isterSelam kizlar
Benim haftamda olup halen nst ye girmemis olan var mi ? Ben henüz girmedim ama etrafimdakiler bu haftalarda basladi.
Ya bilmiyorum benim doktordan emin olamıyorum daha erken diyerek gerek gormeyebilir :) dun gece baya kasılma oldu onu söyleyeceğim ama ona da "normal bu haftalarda" diyebilir :)Evet pazartesi girersin muhtemelen ben de anca 2 hafta sonra cok merak ediyorum nasil oldugunu uzun surerse cok canim sıkılır benim :)
Iste o doktor benim doktorum olabilir :) pazartesi kontrol var öğreneceğiz bakalım :)Bende bugün girdim canım ama bazı Doktorlar bir sıkıntı yoksa 32.haftayı erken buluyir ve 34. Haftada istiyor.belki senin doktoruna 34.haftada ister
Tesekkur ederim canm bilgi.icin bunuda not edeym aklimda bulunsunlar. Tabiki saglk bu herseyden onemli ama simdilk oldugu kadarini yapiyoruz minnakima:)Canım ben braun'un kulaktan ölçerini aldım 120 tl idi arada indirime giriyor bebek mağazalarında, saniyede ölçüyor. Kuzenim, oğlu bebekken havale geçirince ondan almıştı şimdi 10 yaşında hala kullanıyor. Direk o önerdi bana dakikalar içinde birden fırlamıştı oğlunun ateşi. Bebekler çok hareketli olduğu için koltuk altında tutamayabilirsin bir de sıcak vücuda soğuk geliyor istemeyebiliyorlar. Bazen sürekli ölçmen gerekecek her seferinde zorlanırsın. Ben de çok para harcamaya karşıyım ama bence bu çok önemli. Ben taksitle almıştım, başka markalarda da vardır canım mutlaka iyi olan
Aynen yaa bu gün gene tuzlu kraker yemeye başladım mide bulantısından ilk günlere döndük desene sanki yeni bi aylık hamileyim bide sürekli uykum geliyo gece tuvaletten çıkmam gündüz uykulu halim off offf çok sıkıldımbende aynıyım canım. açım ama bişey yemek istemiyo canım bulantıda eşlik ediyo doğuma kadar geçmeyecek sanırım
Bayrampaşa kolon Hastanesi gündüz Murat Öztürk gece Ayhan Yükselen oluyor Dr lar ve hastane mükemmel ve cok ilgililer. Zeytinburnu Avrasya hospital Tamer Sözen Her iki hastane ve Dr lar benim gittiğim memnun kaldığım yerler fakat yakınsa Kolon hastanesini daha çok tavsiye ederim.Kızlar merhaba;acil bir şekilde doktorumu ve hastanemi değiştirmem gerekiyor İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane varmıdır?
ay deme benim için çoook erken ama midem yeniden hafif hafif bulantı yapıyor iştahımda kaçtı zorla yiyorum resmenKızlar 33. haftaya girdigimden beri mide bulantısı yaşıyorum bugun sabah yine ilk aylardaki gibi kusmaya başladım bide agzım çok tatsız tuzsuz açım ama Canım birsey yemek istemiyo netten araştırdım doguma yaklaşınca oluyormuş sizdede oluyomu
Hepsi cok tatlisko olmus, cok begendimKendime lohusa bantları yaptım, bebişkomla veya üzerimdekilerle uyumlu takarım diye. Nasıl olmuş annişkolar?Birşeylerle uğraştıkça hem zaman geçiyor hem de stres atıyorum. Eki Görüntüle 1966197 Eki Görüntüle 1966198 Eki Görüntüle 1966199 Eki Görüntüle 1966196
ay ne tatlılarEki Görüntüle 1966106 Eki Görüntüle 1966107 Eki Görüntüle 1966108 böyle elbiseler bulsam keşke ama uzun kol yada yarım kol tercihim.
avent kullanıp memnun kalmışsın ben onu alayım bari. elektrikli demişsin tamam. hemen fiyat araştırmasına gireyim.Ne kadar saglikli ayni anda sagilmasi bilmiyorum ama cift tarafli ayni anda sagilan medula nin bir modeli var senin ikiz olunca daha mantikli geldi. Ben aventin elektrik pompasini kullandim memnundum.
SÜsle süsle ben kendim süslemiştim çok basit hem de kendi zevkine rengine göre süslemiş olursun canım. Güzel günlerde kullan inşallah yeni cicileriniHepsi cok tatlisko olmus, cok begendimguzel gunlerde mutlu mesut oglusunla takarsin insallllaaah benimde lohusa pijamam geldi hediye olarak terlik ve sac banti yollamislar. Bant takamam ama terligi kullanirim azicik daha susleyecegim terligi kendim. Nasilsa bedava geldi
Bende bugun sus yastigi ve hastane odasi susleme fiyonklarimi diktim annemle. Süslemesini de pazartesi yapicam. Bitirince resim atarim
Canım insallah hersey yolundadır haber ver bizede hastaneye gitmekle iyi yaptnKızlar memlekete gelmiştik evimizle bir saat. Çamaşırım çok ıslanmış bilemedim noldupunu. Nasıl oluyo bu su gelmesi tecrübeliler. Burda gidim mi dr a diye düşündüm de, kendi hastaneme gidiyorum şimdi.
Yaa çok guzellerrrLavanta keselerimi de yapmış bulunuyorum. Bu şekilde 3 renk yaptım. Darısı yapacak yaptıracak olanlara inşallahEki Görüntüle 1966232
çok güzel olmuşlarLavanta keselerimi de yapmış bulunuyorum. Bu şekilde 3 renk yaptım. Darısı yapacak yaptıracak olanlara inşallahEki Görüntüle 1966232
Cok güzel olmuşlarLavanta keselerimi de yapmış bulunuyorum. Bu şekilde 3 renk yaptım. Darısı yapacak yaptıracak olanlara inşallahEki Görüntüle 1966232
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?