2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cokta merak ediyodum nst yi :) hevesim kursagimda kaldi

Benim de sag ve sol taraflarimda sisme oluyo canim dizleri fln heralde. Ben mide kismimda ayaklarini hissediyorum mesela elime geliyor ayaklari
Ben senden öndeyim ama girmedim :) 29. haftada gitmiştim gerci kontrole en son, şu an 32+2'yim. Pazartesi günkü kontrolumde girme ihtimalim var
Evet pazartesi girersin muhtemelen ben de anca 2 hafta sonra cok merak ediyorum nasil oldugunu uzun surerse cok canim sıkılır benim :)

Evet pazartesi girersin muhtemelen ben de anca 2 hafta sonra cok merak ediyorum nasil oldugunu uzun surerse cok canim sıkılır benim :)
Ya bilmiyorum benim doktordan emin olamıyorum daha erken diyerek gerek gormeyebilir :) dun gece baya kasılma oldu onu söyleyeceğim ama ona da "normal bu haftalarda" diyebilir :)
Bi kere sorduğumda 36'dan sonra her hafta gireceğimi söyledi ama oncesi icin bi sey dememisti bakalım ne olacak.
Bende bugün girdim canım ama bazı Doktorlar bir sıkıntı yoksa 32.haftayı erken buluyir ve 34. Haftada istiyor.belki senin doktoruna 34.haftada ister
Iste o doktor benim doktorum olabilir :) pazartesi kontrol var öğreneceğiz bakalım :)

Kızlar merhaba;acil bir şekilde doktorumu ve hastanemi değiştirmem gerekiyor İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane varmıdır?

Tesekkur ederim canm bilgi.icin bunuda not edeym aklimda bulunsunlar. Tabiki saglk bu herseyden onemli ama simdilk oldugu kadarini yapiyoruz minnakima:)

bende aynıyım canım. açım ama bişey yemek istemiyo canım bulantıda eşlik ediyo doğuma kadar geçmeyecek sanırım
Aynen yaa bu gün gene tuzlu kraker yemeye başladım mide bulantısından ilk günlere döndük desene sanki yeni bi aylık hamileyim bide sürekli uykum geliyo gece tuvaletten çıkmam gündüz uykulu halim off offf çok sıkıldım

Kızlar merhaba;acil bir şekilde doktorumu ve hastanemi değiştirmem gerekiyor İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor ve hastane varmıdır?
Bayrampaşa kolon Hastanesi gündüz Murat Öztürk gece Ayhan Yükselen oluyor Dr lar ve hastane mükemmel ve cok ilgililer. Zeytinburnu Avrasya hospital Tamer Sözen Her iki hastane ve Dr lar benim gittiğim memnun kaldığım yerler fakat yakınsa Kolon hastanesini daha çok tavsiye ederim.

ay deme benim için çoook erken ama midem yeniden hafif hafif bulantı yapıyor iştahımda kaçtı zorla yiyorum resmen

Hepsi cok tatlisko olmus, cok begendim guzel gunlerde mutlu mesut oglusunla takarsin insallllaaahbenimde lohusa pijamam geldi hediye olarak terlik ve sac banti yollamislar. Bant takamam ama terligi kullanirim azicik daha susleyecegim terligi kendim. Nasilsa bedava geldi
Bende bugun sus yastigi ve hastane odasi susleme fiyonklarimi diktim annemle. Süslemesini de pazartesi yapicam. Bitirince resim atarim

Ne kadar saglikli ayni anda sagilmasi bilmiyorum ama cift tarafli ayni anda sagilan medula nin bir modeli var senin ikiz olunca daha mantikli geldi. Ben aventin elektrik pompasini kullandim memnundum.
avent kullanıp memnun kalmışsın ben onu alayım bari. elektrikli demişsin tamam. hemen fiyat araştırmasına gireyim.

SÜsle süsle ben kendim süslemiştim çok basit hem de kendi zevkine rengine göre süslemiş olursun canım. Güzel günlerde kullan inşallah yeni cicilerini Benim de oda süslemelerim kaldı. Lavanta keselerim de bitti onları da paylaşıcam.

Canım insallah hersey yolundadır haber ver bizede hastaneye gitmekle iyi yaptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…