- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.701
Canm bu kolon hastanesinde dogum ve muayane ne kadar biliyor musun. Ben cok yaknm oraya aslindaBayrampaşa kolon Hastanesi gündüz Murat Öztürk gece Ayhan Yükselen oluyor Dr lar ve hastane mükemmel ve cok ilgililer. Zeytinburnu Avrasya hospital Tamer Sözen Her iki hastane ve Dr lar benim gittiğim memnun kaldığım yerler fakat yakınsa Kolon hastanesini daha çok tavsiye ederim.
40 lira muayene Sezeryan doğum 1750 tl ama normal doğumu bilmiyorum. Ama yakınsa kesinlikle öneririm canım 7/24 kadın Dr ve çocuk Dr var hastanede çok ilgililer ablam ve kardeşimin hanımı orada doğum yaptı geçen sene biz çok memnun kaldık ben de orada doğum yapacağım 23 nisan a gün aldık.Canm bu kolon hastanesinde dogum ve muayane ne kadar biliyor musun. Ben cok yaknm oraya aslinda
Anladim canim. Ayy tarih belli senin masaallah kuzucuguna hayrlisiyla kavus insaallah. Allahin izni ile ilk seni ugurlayacagz desene ❤40 lira muayene Sezeryan doğum 1750 tl ama normal doğumu bilmiyorum. Ama yakınsa kesinlikle öneririm canım 7/24 kadın Dr ve çocuk Dr var hastanede çok ilgililer ablam ve kardeşimin hanımı orada doğum yaptı geçen sene biz çok memnun kaldık ben de orada doğum yapacağım 23 nisan a gün aldık.
Kendime lohusa bantları yaptım, bebişkomla veya üzerimdekilerle uyumlu takarım diye. Nasıl olmuş annişkolar?Birşeylerle uğraştıkça hem zaman geçiyor hem de stres atıyorum. Eki Görüntüle 1966197 Eki Görüntüle 1966198 Eki Görüntüle 1966199 Eki Görüntüle 1966196
Lavanta keselerimi de yapmış bulunuyorum. Bu şekilde 3 renk yaptım. Darısı yapacak yaptıracak olanlara inşallahEki Görüntüle 1966232
evet canım belli 43 gün falan kaldı Allah ın izni ile kendi erken gelmezse 23 nisan da kavuşacagiz kuzumlaAnladim canim. Ayy tarih belli senin masaallah kuzucuguna hayrlisiyla kavus insaallah. Allahin izni ile ilk seni ugurlayacagz desene ❤
Canım nasıl oldun merak ettim seniKızlar memlekete gelmiştik evimizle bir saat. Çamaşırım çok ıslanmış bilemedim noldupunu. Nasıl oluyo bu su gelmesi tecrübeliler. Burda gidim mi dr a diye düşündüm de, kendi hastaneme gidiyorum şimdi.
Geçmis olsun canım yorma kendini ben yorulunca iki damla su bendende geliyo. Ha bide pedler varmış sumu degilmi anlaşılıyormuş ebeden isteseydin keşkeH hasretsinan65 sağol canım
Hastaneye gittim ebe baktı vajinal bu yoğun enfeksiyon akıntısı dedi.
İçim rahat etmedi ama doktorum da şehir dışındaymış.
Anlamadım bende su olup olmadığı böyle anlaşılmaz herhalde. Şu an normal akıntım var. Yavrumun da hareketleri iyi. Pts muayeneye gitcem hemen.
Su olup olmadgi benim turnusol seritleri ile anlasilmosti canim. Oyle ezberden anlasilmiyor galibaH hasretsinan65 sağol canım
Hastaneye gittim ebe baktı vajinal bu yoğun enfeksiyon akıntısı dedi.
İçim rahat etmedi ama doktorum da şehir dışındaymış.
Anlamadım bende su olup olmadığı böyle anlaşılmaz herhalde. Şu an normal akıntım var. Yavrumun da hareketleri iyi. Pts muayeneye gitcem hemen.
Teşekkür ederim kuzucumYaa çok guzellerrr
Teşekkürlerçok güzel olmuşlar
TeşekkürlerCok güzel olmuşlar
Boş durmamıyordu....Vay anasini sessiz sessiz neler yapilmispoponu kasi canim, masallah sana hepsi cook guzel olmus.
Teşekkür ederim canımmMaasallah canimm ellerine saglik hepsi cok guzel olmus icine sinee sineee kullanirsin insallah guzel gunlerde
Bol su içiyor musun canım? Bir de hamgi ilacı kullandın? İdr yolu enf için mi verdiler kum için mi ilaç kullandın? Bol sıvı tüketirsen rahat edersin. Ben de yıllar önce o sancıyı çekmiştim...Ya ben kum dokmekten, taș kaya dökme boyutuna geçtim. Yada ben idrar torbamdaki iltihabin antibiyotik den sonra duzeldigini dusunuyorken duzelmedi. Bu kadar agri normal degil. Yarin sabah gidip idrar tahlili vericem. Kasiklarim bacaklarim parcalaniyor. Mizmiz bir insan degilim, kendimi de dinlemiyorum.
Penye koyuyorum canm ben. Bez primadan baska dsunmedim. Poposunu bilmiozki neyi sevecek bakalim :)Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedimbirde bezi herkes primamı tercih etti
Ben oglumda prima aktif baby kullanmıştım çok da memnundum ama yenilendikten sonra sizdirmasindan çok kişi şikayetçi.kardesimde çok sizdiriyor diye primayi bıraktı.sleepy i denedi memnun kalınca bende sleepy aldım.insallah memnun kalirim.Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedimbirde bezi herkes primamı tercih etti
İdrar torbam icin bunu kullandim canim, bu hafta ici bitti. 8 saatte 1000 mg, bugunku doktora soyledim boyle boyle bir durum vardi diye bunu kullandiktan sonra gecmemesine ihtimal vermedi.Bol su içiyor musun canım? Bir de hamgi ilacı kullandın? İdr yolu enf için mi verdiler kum için mi ilaç kullandın? Bol sıvı tüketirsen rahat edersin. Ben de yıllar önce o sancıyı çekmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?