2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm bu kolon hastanesinde dogum ve muayane ne kadar biliyor musun. Ben cok yaknm oraya aslinda

Canm bu kolon hastanesinde dogum ve muayane ne kadar biliyor musun. Ben cok yaknm oraya aslinda
40 lira muayene Sezeryan doğum 1750 tl ama normal doğumu bilmiyorum. Ama yakınsa kesinlikle öneririm canım 7/24 kadın Dr ve çocuk Dr var hastanede çok ilgililer ablam ve kardeşimin hanımı orada doğum yaptı geçen sene biz çok memnun kaldık ben de orada doğum yapacağım 23 nisan a gün aldık.

Anladim canim. Ayy tarih belli senin masaallah kuzucuguna hayrlisiyla kavus insaallah. Allahin izni ile ilk seni ugurlayacagz desene ❤

Lavanta keselerimi de yapmış bulunuyorum. Bu şekilde 3 renk yaptım. Darısı yapacak yaptıracak olanlara inşallah Eki Görüntüle 1966232

Bunlar da Allah kısmet ederse hastane rozetlerimiz. Bugün çok hamaratım Eki Görüntüle 1966236

Maasallah canimm ellerine saglik hepsi cok guzel olmus icine sinee sineee kullanirsin insallah guzel gunlerde

Ya ben kum dokmekten, taș kaya dökme boyutuna geçtim. Yada ben idrar torbamdaki iltihabin antibiyotik den sonra duzeldigini dusunuyorken duzelmedi. Bu kadar agri normal degil. Yarin sabah gidip idrar tahlili vericem. Kasiklarim bacaklarim parcalaniyor. Mizmiz bir insan degilim, kendimi de dinlemiyorum.

H hasretsinan65 sağol canım
Hastaneye gittim ebe baktı vajinal bu yoğun enfeksiyon akıntısı dedi.
İçim rahat etmedi ama doktorum da şehir dışındaymış.
Anlamadım bende su olup olmadığı böyle anlaşılmaz herhalde. Şu an normal akıntım var. Yavrumun da hareketleri iyi. Pts muayeneye gitcem hemen.

Geçmis olsun canım yorma kendini ben yorulunca iki damla su bendende geliyo. Ha bide pedler varmış sumu degilmi anlaşılıyormuş ebeden isteseydin keşke

Su olup olmadgi benim turnusol seritleri ile anlasilmosti canim. Oyle ezberden anlasilmiyor galiba

Yaa çok guzellerrr
Teşekkür ederim kuzucum
çok güzel olmuşlar
Teşekkürler
Cok güzel olmuşlar
Teşekkürler
Vay anasini sessiz sessiz neler yapilmis poponu kasi canim, masallah sana hepsi cook guzel olmus.
Boş durmamıyordu....
Maasallah canimm ellerine saglik hepsi cok guzel olmus icine sinee sineee kullanirsin insallah guzel gunlerde
Teşekkür ederim canımm

Bol su içiyor musun canım? Bir de hamgi ilacı kullandın? İdr yolu enf için mi verdiler kum için mi ilaç kullandın? Bol sıvı tüketirsen rahat edersin. Ben de yıllar önce o sancıyı çekmiştim...

Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedim birde bezi herkes primamı tercih etti

Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedim birde bezi herkes primamı tercih etti
Penye koyuyorum canm ben. Bez primadan baska dsunmedim. Poposunu bilmiozki neyi sevecek bakalim :)

Ben oglumda prima aktif baby kullanmıştım çok da memnundum ama yenilendikten sonra sizdirmasindan çok kişi şikayetçi.kardesimde çok sizdiriyor diye primayi bıraktı.sleepy i denedi memnun kalınca bende sleepy aldım.insallah memnun kalirim.

Bol su içiyor musun canım? Bir de hamgi ilacı kullandın? İdr yolu enf için mi verdiler kum için mi ilaç kullandın? Bol sıvı tüketirsen rahat edersin. Ben de yıllar önce o sancıyı çekmiştim...
İdrar torbam icin bunu kullandim canim, bu hafta ici bitti. 8 saatte 1000 mg, bugunku doktora soyledim boyle boyle bir durum vardi diye bunu kullandiktan sonra gecmemesine ihtimal vermedi.

Kum icin birsey verilmedi. Sen birsey kullanmis miydin?

Elimi attigim heryerde su sisem var cok su iciyorum. Bugunku doktorda cok su ic dedi.

Eklentiler

• P_20170311_215349.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…