- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.721
Kum için verilen ilaçlar da var ama biraz daha ağır, gebelere verilmiyor olabilir. Ben 2 ilaç kullanmıştım ama tabi yıllar önceydi gebelik vs yokken. Ama aynı zamanda çok sıvı tüketmiştim, su içip idrara çıktıkça seyreliyor, daha az ağrı yapıyor. Olmadı tekrar idrar verip enfeksiyonun geçmiş mi diye baktırırsın. Belki de enfeksiyonun geçmediği için ağrın vardır... dışarıda salata filan yeme, evde sebzeleri özellikle salata yapacağında mutlaka sirkeli suda beklet.İdrar torbam icin bunu kullandim canim, bu hafta ici bitti. 8 saatte 1000 mg, bugunku doktora soyledim boyle boyle bir durum vardi diye bunu kullandiktan sonra gecmemesine ihtimal vermedi.
Kum icin birsey verilmedi. Sen birsey kullanmis miydin?
Elimi attigim heryerde su sisem var cok su iciyorum. Bugunku doktorda cok su ic dedi.
Hastanede aile beklerken takıyormuş. Ben de birkaç yerde görüp yaptım ama alelacele doğurmazsam inşallah kullanırızHappyMommy tüm el emeklerin ayrı güzel olmuş favorim lavanta kesesi rozetleri ilk defa sende gördüm bayağı orjinal bi fikir olmuş
Kum için verilen ilaçlar da var ama biraz daha ağır, gebelere verilmiyor olabilir. Ben 2 ilaç kullanmıştım ama tabi yıllar önceydi gebelik vs yokken. Ama aynı zamanda çok sıvı tüketmiştim, su içip idrara çıktıkça seyreliyor, daha az ağrı yapıyor. Olmadı tekrar idrar verip enfeksiyonun geçmiş mi diye baktırırsın. Belki de enfeksiyonun geçmediği için ağrın vardır... dışarıda salata filan yeme, evde sebzeleri özellikle salata yapacağında mutlaka sirkeli suda beklet.
Benim dogum plansiz olmustuya, hastanede herkesin oglumla fotografi var amcasi dayisi teyzesi annane babanne dedesi babasi bir Allahin kulununda aklina oglumu benimle cekmek gelmemis. Rozetleri gorunce aklima o geldi. Hastanede herkesin oglumla fotografi var benim yok. Bu sefer ilk hastaneye gittigimde hastanenin fotografcisiyla anlasip ișimi saglama alicamHastanede aile beklerken takıyormuş. Ben de birkaç yerde görüp yaptım ama alelacele doğurmazsam inşallah kullanırızOlmadı evde filan takarlar
Ben aşırı ağrıyla gitmiştim, tetkiklerde çıkmıştı. Sonra bir daha tekrar etmedi. Ama ben o gün bugündür heryerde salata yemiyorum. Özellikle de gebelikte. Çünkü iyi yıkanmamış sebzeler tetikliyor genellikle. İnşallah senin de geçer ve sonrasında tekrarlamaz.Kum dokme ne siklikla tekrarliyordu canim? Benim kum oldugu 5. Ayin basinda yuksek tansiyondan dolayi doktora gittigimde bobreklerime bakildiginda anlasilmisti. Bu kum idrar tahlilinde cikmazmis ama idrarda kan olmasi kesin olmasada kum dokme belirtisi de olabiliyormus. Eger yarinki tahlilimde antibiyotige ragmen kan gorunurse, gidip ultrason icin randevu alayim en iyisi cozeyim bu olayi Allahin izniyle.
Ben anlaştım ama acil bir durum olursa foto moto istemem.Benim dogum plansiz olmustuya, hastanede herkesin oglumla fotografi var amcasi dayisi teyzesi annane babanne dedesi babasi bir Allahin kulununda aklina oglumu benimle cekmek gelmemis. Rozetleri gorunce aklima o geldi. Hastanede herkesin oglumla fotografi var benim yok. Bu sefer ilk hastaneye gittigimde hastanenin fotografcisiyla anlasip ișimi saglama alicam
Ahh gece tuvalete uyanmak yok mu resmen lendimle savasiyorm yaaAynen yaa bu gün gene tuzlu kraker yemeye başladım mide bulantısından ilk günlere döndük desene sanki yeni bi aylık hamileyim bide sürekli uykum geliyo gece tuvaletten çıkmam gündüz uykulu halim off offf çok sıkıldım
İki tane koyuluyor ya battaniye birini penye diğerini nohut battaniye dediklerinden koyucam sanırım bende.bez bende oğlumda prima kullandım ama molfixi merak ediyorum nasıldır yeni doğanı acabaPenye koyuyorum canm ben. Bez primadan baska dsunmedim. Poposunu bilmiozki neyi sevecek bakalim :)
Bende oğlumda prima kullandım ama dediğiniz gibi o yüzden kararsız kaldım.daha sonra deneyerek tecrübe edeceğiz bakalım hangisi iyiBen oglumda prima aktif baby kullanmıştım çok da memnundum ama yenilendikten sonra sizdirmasindan çok kişi şikayetçi.kardesimde çok sizdiriyor diye primayi bıraktı.sleepy i denedi memnun kalınca bende sleepy aldım.insallah memnun kalirim.
Bezi az az sayida alip deneyeblrsn bence. Molfix kullananda cok var soncta.bende gobek oyuntlyu merak etmstim ama internetten alayimda aradan cksin dye dusunemedm hicİki tane koyuluyor ya battaniye birini penye diğerini nohut battaniye dediklerinden koyucam sanırım bende.bez bende oğlumda prima kullandım ama molfixi merak ediyorum nasıldır yeni doğanı acaba
45 tanesi falan 12 liraydı a101de gördüm denemek lazım uygun nasılsaBezi az az sayida alip deneyeblrsn bence. Molfix kullananda cok var soncta.bende gobek oyuntlyu merak etmstim ama internetten alayimda aradan cksin dye dusunemedm hic
Prima yenidoğan aldım. En az 10 alın diyorlar ama ben 15-20 tane koyayım diyorum ne olur ne olmaz...
Benim bugün 30 hafta bitti, kontrolüm 2-3 hafta sonra. Yani 32 veya 33 dolduğunda gideceğim. Daha girmedim, o kontrolde belki nst ye alır doktorum.
Canım kendim için 10lu Depend marka hasta bezi aldım Medium, normal bedenim small'du ama artık ama o süreçte medium ile daha rahat ederim diye dişündümayrıca hijyenik ped götürücem, bir de 5 tane tek kullanımlık lohusa külodu aldım, onları sonra yıkamakla uğraşmamak için. Bebek için ise prima premium care yenidoğan 108li almıştım (4 paket) onun 1 paketini yani 27 tanesini götürücem.
Hasta bezi mi sormuştun ben bebek soruyorsun sandımnasıl yani hasta bezi yerine yenidoğan bebek bezi mi kullanacaksın
aynı işlevi görüyor mu
ya da o bez bizim bedenimize oluyor mu ki
kafam karıştı acaba yanlış mı anladım?
ben de almak istiyorum ne alacağımı inan bilmiyorum. hangisi iyidir? sen ne aldın?
Geçmis olsun canım yorma kendini ben yorulunca iki damla su bendende geliyo. Ha bide pedler varmış sumu degilmi anlaşılıyormuş ebeden isteseydin keşke
Bütün nöbetçi eczanelere sordum hastanede sormak gelmedi aklımaSu olup olmadgi benim turnusol seritleri ile anlasilmosti canim. Oyle ezberden anlasilmiyor galiba
H hasretsinan65 sağol canım
Hastaneye gittim ebe baktı vajinal bu yoğun enfeksiyon akıntısı dedi.
İçim rahat etmedi ama doktorum da şehir dışındaymış.
Anlamadım bende su olup olmadığı böyle anlaşılmaz herhalde. Şu an normal akıntım var. Yavrumun da hareketleri iyi. Pts muayeneye gitcem hemen.
Hasta bezi mi sormuştun ben bebek soruyorsun sandımolmaz tabi Ben yanlış anlamışım
Canım ilk başta prima kullanmak en iyisi diye duydum. Battanye olarakta bi tane kalın bi tanede penye koydum ben yeni dogan bebekler çok üşürmüş Ablam dedi iki battaniye koy Hemşirelerde öyle diyo kalın olanı şart benceKızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedimbirde bezi herkes primamı tercih etti
Doğumhaneyi görünce tüm süsü püsü kenara atabilirim bırak süslemeyiAllah iyiliğini versin...Beynimi yaktın iki dakikada...
Bu arada kuzum ne güzel şeyler yapmışsın maşallah sana..hepsi de çok güzel...
Sanırım sen doğumhanede beklerken sıkılıp orayı da süslersin canım sen de o hamarat potansiyeli görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?