2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kum için verilen ilaçlar da var ama biraz daha ağır, gebelere verilmiyor olabilir. Ben 2 ilaç kullanmıştım ama tabi yıllar önceydi gebelik vs yokken. Ama aynı zamanda çok sıvı tüketmiştim, su içip idrara çıktıkça seyreliyor, daha az ağrı yapıyor. Olmadı tekrar idrar verip enfeksiyonun geçmiş mi diye baktırırsın. Belki de enfeksiyonun geçmediği için ağrın vardır... dışarıda salata filan yeme, evde sebzeleri özellikle salata yapacağında mutlaka sirkeli suda beklet.

Kum dokme ne siklikla tekrarliyordu canim? Benim kum oldugu 5. Ayin basinda yuksek tansiyondan dolayi doktora gittigimde bobreklerime bakildiginda anlasilmisti. Bu kum idrar tahlilinde cikmazmis ama idrarda kan olmasi kesin olmasada kum dokme belirtisi de olabiliyormus. Eger yarinki tahlilimde antibiyotige ragmen kan gorunurse, gidip ultrason icin randevu alayim en iyisi cozeyim bu olayi Allahin izniyle.

Hastanede aile beklerken takıyormuş. Ben de birkaç yerde görüp yaptım ama alelacele doğurmazsam inşallah kullanırız Olmadı evde filan takarlar
Benim dogum plansiz olmustuya, hastanede herkesin oglumla fotografi var amcasi dayisi teyzesi annane babanne dedesi babasi bir Allahin kulununda aklina oglumu benimle cekmek gelmemis. Rozetleri gorunce aklima o geldi. Hastanede herkesin oglumla fotografi var benim yok. Bu sefer ilk hastaneye gittigimde hastanenin fotografcisiyla anlasip ișimi saglama alicam

Ben aşırı ağrıyla gitmiştim, tetkiklerde çıkmıştı. Sonra bir daha tekrar etmedi. Ama ben o gün bugündür heryerde salata yemiyorum. Özellikle de gebelikte. Çünkü iyi yıkanmamış sebzeler tetikliyor genellikle. İnşallah senin de geçer ve sonrasında tekrarlamaz.
Ben anlaştım ama acil bir durum olursa foto moto istemem. Herşey seyrinde gelişirse çektiricem anlaştım hastanenin fotoğrafçısıyla.

Ahh gece tuvalete uyanmak yok mu resmen lendimle savasiyorm yaa

Penye koyuyorum canm ben. Bez primadan baska dsunmedim. Poposunu bilmiozki neyi sevecek bakalim :)
İki tane koyuluyor ya battaniye birini penye diğerini nohut battaniye dediklerinden koyucam sanırım bende.bez bende oğlumda prima kullandım ama molfixi merak ediyorum nasıldır yeni doğanı acaba

Bende oğlumda prima kullandım ama dediğiniz gibi o yüzden kararsız kaldım.daha sonra deneyerek tecrübe edeceğiz bakalım hangisi iyi

İki tane koyuluyor ya battaniye birini penye diğerini nohut battaniye dediklerinden koyucam sanırım bende.bez bende oğlumda prima kullandım ama molfixi merak ediyorum nasıldır yeni doğanı acaba
Bezi az az sayida alip deneyeblrsn bence. Molfix kullananda cok var soncta.bende gobek oyuntlyu merak etmstim ama internetten alayimda aradan cksin dye dusunemedm hic

Kızlar bide dalan roxy kullanan varmı bugün aldım ama tozu kalıyor deniliyor umarım iyidir

nasıl yani hasta bezi yerine yenidoğan bebek bezi mi kullanacaksın
aynı işlevi görüyor mu
ya da o bez bizim bedenimize oluyor mu ki
kafam karıştı acaba yanlış mı anladım?

peki canım bu depend sezaryende de kullanılıyor mu? bilgin var mı dikişler için soruyorum
Ben de bebek bezi prima premium care aldım

canım geçmiş olsun...ben de ilk aylarda öyle yoğun bir sıvı akıntısı yaşadım.. öyle ki çamaşırımdan eşofmana geçmişti sıvı
doktora gidince bazen enfeksiyon içerde birikip yoğun sıvı şekilde gelebiliyormuş
fitil ve antibiyotik vermişti...ama çok korkmuştum haliyle
turnusol kağıdı al kırmızıya dönüyorsa normal vajinal akıntı ve enfeksiyon
mavi ise o zaman amniyon sıvısı oluyormuş canım

Hasta bezi mi sormuştun ben bebek soruyorsun sandım olmaz tabi Ben yanlış anlamışım

Allah iyiliğini versin...Beynimi yaktın iki dakikada...

Bu arada kuzum ne güzel şeyler yapmışsın maşallah sana..hepsi de çok güzel...

Sanırım sen doğumhanede beklerken sıkılıp orayı da süslersin canım sen de o hamarat potansiyeli görüyorum :)

Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedim birde bezi herkes primamı tercih etti
Canım ilk başta prima kullanmak en iyisi diye duydum. Battanye olarakta bi tane kalın bi tanede penye koydum ben yeni dogan bebekler çok üşürmüş Ablam dedi iki battaniye koy Hemşirelerde öyle diyo kalın olanı şart bence

Doğumhaneyi görünce tüm süsü püsü kenara atabilirim bırak süslemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…