- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.741
bende dalan roxy aldım cnm bılmıyordum o kadar ıyı oldugunu :) acıkcası ındırımde dıye aldım :) fakat baktım skmdk kullanım talımatına bır yemek kasıgından cok koyun dıyor bır ıkı olcek hattadalan roxy aldım ben ablam ve kardeşmin hanımı kullanıyor hem mis gibi kokuyor hemde yumuşacık yapıyor %100 bitkisel makine için olanı sadece bir yemek kaşığı deterjan gözüne koyuluyor tamamen toz olduğu için kalıntı da kalmıyor.
İçimi rahatlattın cAnım çok sağol bana da birikmiş dedicanım geçmiş olsun...ben de ilk aylarda öyle yoğun bir sıvı akıntısı yaşadım.. öyle ki çamaşırımdan eşofmana geçmişti sıvı
doktora gidince bazen enfeksiyon içerde birikip yoğun sıvı şekilde gelebiliyormuş
fitil ve antibiyotik vermişti...ama çok korkmuştum haliyle
turnusol kağıdı al kırmızıya dönüyorsa normal vajinal akıntı ve enfeksiyon
mavi ise o zaman amniyon sıvısı oluyormuş canım
Gece resmen tuvalette sabahlıyorum eşim artık alıştı eskiden soruyodu nereye diye artık horul horul uyuyo bi gözünü açıyo ben tuvaletteyim diyo sen hala ordamısın en iyisi yatak yorgan taşın tuvalete diyo tam kudurtuyo beniAhh gece tuvalete uyanmak yok mu resmen lendimle savasiyorm yaa
Sezaryan olcaktı dimi senin canım bizimde sezaryan derse bende 23 nisan isticem ama normal olursa bebişin keyfine kalcakevet canım belli 43 gün falan kaldı Allah ın izni ile kendi erken gelmezse 23 nisan da kavuşacagiz kuzumla
İçimi rahatlattın cAnım çok sağol bana da birikmiş dedi
Heralde oyle canim vardir bir bildigi biraz daha beklicem bakalim cok merak ediyorum :)Bende bugün girdim canım ama bazı Doktorlar bir sıkıntı yoksa 32.haftayı erken buluyir ve 34. Haftada istiyor.belki senin doktoruna 34.haftada ister
Ben de agrim oldugunu soyledim magnezyumu arttirdi ona ragmen gir demedi yani :)Ya bilmiyorum benim doktordan emin olamıyorum daha erken diyerek gerek gormeyebilir :) dun gece baya kasılma oldu onu söyleyeceğim ama ona da "normal bu haftalarda" diyebilir :)
Bi kere sorduğumda 36'dan sonra her hafta gireceğimi söyledi ama oncesi icin bi sey dememisti bakalım ne olacak.
Iste o doktor benim doktorum olabilir :) pazartesi kontrol var öğreneceğiz bakalım :)
Oy masaallah. Hayrlisiyla gelsin melekevet canım belli 43 gün falan kaldı Allah ın izni ile kendi erken gelmezse 23 nisan da kavuşacagiz kuzumla
Kızlar bide dalan roxy kullanan varmı bugün aldım ama tozu kalıyor deniliyor umarım iyidir
Bu doktorların rahatlığı bizde de olsa keşkeBen de agrim oldugunu soyledim magnezyumu arttirdi ona ragmen gir demedi yani :)
ilk yıkamalar için bir yemek kaşığı yeterli canım zaten kirli değil birde makineden makineye de değişir mesela benim makina 9 kilo hâliyle daha çok su alıyor ona göre ve çamaşırların durumuna göre ayarlanabilir tam toz olduğu için tamamen çözünüyor.bende dalan roxy aldım cnm bılmıyordum o kadar ıyı oldugunu :) acıkcası ındırımde dıye aldım :) fakat baktım skmdk kullanım talımatına bır yemek kasıgından cok koyun dıyor bır ıkı olcek hatta
evet canım tüp bebek benimki o yüzden ve 30+5 olduk hala dikine oturuyor Dr 22 nisan 2 mayıs arası tarih seçin dedi hem 23 nisan çocuk bayramı hemde o gün Miraç kandili diye babası 23 nisan ı sećti sağlıkla gelsinler inşallah fark etmez Sezeryan normal sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah.Sezaryan olcaktı dimi senin canım bizimde sezaryan derse bende 23 nisan isticem ama normal olursa bebişin keyfine kalcak
Çağla için henüz erken muhtemelen nisan gibi çıkar .Ama hamileler için bir site vardı pahalıda olsa her türlü meyve bulunuyor.bir ara kaburgamdaydı hala oturuyo benim minnak .büyüyen beşik aldım kendi yatak odama kurdum gardolabı için ama benim yatak Odam büyüktü .evdeyken değil ama biraz yürüyünce ayaklarım ve ellerim şişiyor. Hamileliğimin başında bebek yağı sonra lierac diye bir krem kullandım şimdi zeytin yağı kullanıyorum hala bir çatlak belirtisi bende de yok inşallah olmaz göğüs uclarımada zeytin yağı kullanıyorum bir ay kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım. benim ki Sezeryan günü belli o yüzden doģumla ilgili tahminim yok.cinsel ilişki biraz sıkıntılar yaşadığımız için hamile kaldığımdan beri bize yasak .Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.kızlar sorum olcak sizlere
1. soru: Çagla çıkmışmıdır mevsimi bu aylar degilmi felaket canım istiyorda
2. soru: Benim cadı kızım kaburgalarıma yaklaştı baskı yapıyor sizde durum nedir
3.soru: Agzım boş durmasın habire yiyim gelip gidip aranma zamanı geldi benimsizde bu durum var mı ? kendini yemede tutan ben tutamaz oldum kızım saolsun yemegi yiyorum şiştim diyorum 5 dk sonra sanki yiyen ben degilim gibi yarı tok yarı aç oluyorum
4.soru: dogum takvimi 17 mayıs demesine karşılık nedense ben nisan sonu mayıs başı gibi hissediyorum rüyamdada 36 haftalık görmüştüm gününe kadar hesaplayınca günü öyle çıktı ama 28 nisan dogum olcak gibi geliyor neden bilmiyorum sizde tahminler nedir ?
5.soru: Benim gibi hassaslaşan herşeye aglama modunda olan var mı yoksa yanlızmıyım
6.Soru: Hamilelikten dolayı ayagında şişme olan varmı bende yok şuan içinde
7.Soru: karnım çok fazla baştan beri aşagıya bakarken şimdi yukarı dogru bakıyor sizce bu neden olur
8.Soru: Gögüsler için şimdiden korumaya alan varmı ne yapıyorsunuz ?
9.soru: Baştan beri çatlak kremi kullanmadım üşeniyorum galiba çatlak yok sizce dogumdan sonra olabilir mi ? şimdiden çıkanınız varmı
10.Soru: yatak odasına ne tarz beşik aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
11.soru: Hastahane çantasını nisanda hazırlıycam sizce erken mi yoksa tam vaktimi olur ?
12.Soru: İlişki konusunda doktor kısıtlama verdimi bize birşey demedide çarşamba sorcam sizde durum nedir
13Galiba bir iki soru derken baya soru sordum cevap verenleri şimdiden çok öpüyorum ve teşekkür ediyorum
Ay çok teşekkür ederim cevaplar için canım,O zaman nisanı bekliyim bari ne yapayım eşim getirtti bildigin pörsümüştü güvenemiyorum o sitelere,Sezeryan sen mi istiyorsun durumlar mı o yönde cnm bizimde kendi odasında varda bitane daha beşik alcaz annem gile kayınvalidem gile gittigimizde beşik sıkıntısı olmasın diyeÇağla için henüz erken muhtemelen nisan gibi çıkar .Ama hamileler için bir site vardı pahalıda olsa her türlü meyve bulunuyor.bir ara kaburgamdaydı hala oturuyo benim minnak .büyüyen beşik aldım kendi yatak odama kurdum gardolabı için ama benim yatak Odam büyüktü .evdeyken değil ama biraz yürüyünce ayaklarım ve ellerim şişiyor. Hamileliğimin başında bebek yağı sonra lierac diye bir krem kullandım şimdi zeytin yağı kullanıyorum hala bir çatlak belirtisi bende de yok inşallah olmaz göğüs uclarımada zeytin yağı kullanıyorum bir ay kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım. benim ki Sezeryan günü belli o yüzden doģumla ilgili tahminim yok.cinsel ilişki biraz sıkıntılar yaşadığımız için hamile kaldığımdan beri bize yasak .Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Amin canım sag selamet kucagımıza alalım yavrularımızı inşallahhevet canım tüp bebek benimki o yüzden ve 30+5 olduk hala dikine oturuyor Dr 22 nisan 2 mayıs arası tarih seçin dedi hem 23 nisan çocuk bayramı hemde o gün Miraç kandili diye babası 23 nisan ı sećti sağlıkla gelsinler inşallah fark etmez Sezeryan normal sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah.
Ben molfix aldım.primayı kızımda kullandım bir süre ama kokusunu sevmiyorum.çiş ile karışınca iyice ağırlaşıyor burnuma geliyordu hep,bilmiyorum yada ben huylandım.kokuya hassasım biraz molfix e döndüm memnun kalmıştım.Şimdi de molfix aldım bakalımKızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedimbirde bezi herkes primamı tercih etti
tüp bebek olduğu için mecburi Sezeryan özel bebek statüsüne giriyormuş devlet kesinlikle izin vermiyormuş bebeği riske atmak için malesef 3 Dr a gidiyorum hepside Sezeryan diyor .Ay çok teşekkür ederim cevaplar için canım,O zaman nisanı bekliyim bari ne yapayım eşim getirtti bildigin pörsümüştü güvenemiyorum o sitelere,Sezeryan sen mi istiyorsun durumlar mı o yönde cnm bizimde kendi odasında varda bitane daha beşik alcaz annem gile kayınvalidem gile gittigimizde beşik sıkıntısı olmasın diye
Hakkında hayırlısı canımtüp bebek olduğu için mecburi Sezeryan özel bebek statüsüne giriyormuş devlet kesinlikle izin vermiyormuş bebeği riske atmak için malesef 3 Dr a gidiyorum hepside Sezeryan diyor .
Öyle tabi canım Rabbim bizleri ve tüm hamileleri vaktinde hayırlı sağlıklı kolay doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun amin.Hakkında hayırlısı canımYavruna kavuşcan ha sezeryan ha normal saglıklı olunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?