2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende dalan roxy aldım cnm bılmıyordum o kadar ıyı oldugunu :) acıkcası ındırımde dıye aldım :) fakat baktım skmdk kullanım talımatına bır yemek kasıgından cok koyun dıyor bır ıkı olcek hatta

İçimi rahatlattın cAnım çok sağol bana da birikmiş dedi

Ahh gece tuvalete uyanmak yok mu resmen lendimle savasiyorm yaa
Gece resmen tuvalette sabahlıyorum eşim artık alıştı eskiden soruyodu nereye diye artık horul horul uyuyo bi gözünü açıyo ben tuvaletteyim diyo sen hala ordamısın en iyisi yatak yorgan taşın tuvalete diyo tam kudurtuyo beni

İçimi rahatlattın cAnım çok sağol bana da birikmiş dedi

canım pedlerden bulamazsan da turnusol kağıdı bulursun...
benim doktor turnusol kağıdı ile kontrol etti
kırmızıya dönünce rahatlamıştık...
bazen çatlak oluşuyormuş yavaş yavaş su sızabiliyormuş
bazen de enfeksiyon aşırı akıntı oluşturuyormuş
ayırt etmek için turnusol kağıdı kullanıyorlar
gene al kullan için rahat eder hiç yoksa

Bende bugün girdim canım ama bazı Doktorlar bir sıkıntı yoksa 32.haftayı erken buluyir ve 34. Haftada istiyor.belki senin doktoruna 34.haftada ister
Heralde oyle canim vardir bir bildigi biraz daha beklicem bakalim cok merak ediyorum :)

Ben de agrim oldugunu soyledim magnezyumu arttirdi ona ragmen gir demedi yani :)

kızlar sorum olcak sizlere

1. soru: Çagla çıkmışmıdır mevsimi bu aylar degilmi felaket canım istiyorda

2. soru: Benim cadı kızım kaburgalarıma yaklaştı baskı yapıyor sizde durum nedir

3.soru: Agzım boş durmasın habire yiyim gelip gidip aranma zamanı geldi benim sizde bu durum var mı ? kendini yemede tutan ben tutamaz oldum kızım saolsun yemegi yiyorum şiştim diyorum 5 dk sonra sanki yiyen ben degilim gibi yarı tok yarı aç oluyorum

4.soru: dogum takvimi 17 mayıs demesine karşılık nedense ben nisan sonu mayıs başı gibi hissediyorum rüyamdada 36 haftalık görmüştüm gününe kadar hesaplayınca günü öyle çıktı ama 28 nisan dogum olcak gibi geliyor neden bilmiyorum sizde tahminler nedir ?

5.soru: Benim gibi hassaslaşan herşeye aglama modunda olan var mı yoksa yanlızmıyım

6.Soru: Hamilelikten dolayı ayagında şişme olan varmı bende yok şuan içinde

7.Soru: karnım çok fazla baştan beri aşagıya bakarken şimdi yukarı dogru bakıyor sizce bu neden olur

8.Soru: Gögüsler için şimdiden korumaya alan varmı ne yapıyorsunuz ?

9.soru: Baştan beri çatlak kremi kullanmadım üşeniyorum galiba çatlak yok sizce dogumdan sonra olabilir mi ? şimdiden çıkanınız varmı

10.Soru: yatak odasına ne tarz beşik aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

11.soru: Hastahane çantasını nisanda hazırlıycam sizce erken mi yoksa tam vaktimi olur ?

12.Soru: İlişki konusunda doktor kısıtlama verdimi bize birşey demedide çarşamba sorcam sizde durum nedir
13 Galiba bir iki soru derken baya soru sordum cevap verenleri şimdiden çok öpüyorum ve teşekkür ediyorum

ilk yıkamalar için bir yemek kaşığı yeterli canım zaten kirli değil birde makineden makineye de değişir mesela benim makina 9 kilo hâliyle daha çok su alıyor ona göre ve çamaşırların durumuna göre ayarlanabilir tam toz olduğu için tamamen çözünüyor.

Sezaryan olcaktı dimi senin canım bizimde sezaryan derse bende 23 nisan isticem ama normal olursa bebişin keyfine kalcak
evet canım tüp bebek benimki o yüzden ve 30+5 olduk hala dikine oturuyor Dr 22 nisan 2 mayıs arası tarih seçin dedi hem 23 nisan çocuk bayramı hemde o gün Miraç kandili diye babası 23 nisan ı sećti sağlıkla gelsinler inşallah fark etmez Sezeryan normal sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah.

Çağla için henüz erken muhtemelen nisan gibi çıkar .Ama hamileler için bir site vardı pahalıda olsa her türlü meyve bulunuyor.bir ara kaburgamdaydı hala oturuyo benim minnak .büyüyen beşik aldım kendi yatak odama kurdum gardolabı için ama benim yatak Odam büyüktü .evdeyken değil ama biraz yürüyünce ayaklarım ve ellerim şişiyor. Hamileliğimin başında bebek yağı sonra lierac diye bir krem kullandım şimdi zeytin yağı kullanıyorum hala bir çatlak belirtisi bende de yok inşallah olmaz göğüs uclarımada zeytin yağı kullanıyorum bir ay kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım. benim ki Sezeryan günü belli o yüzden doģumla ilgili tahminim yok.cinsel ilişki biraz sıkıntılar yaşadığımız için hamile kaldığımdan beri bize yasak .Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ay çok teşekkür ederim cevaplar için canım,O zaman nisanı bekliyim bari ne yapayım eşim getirtti bildigin pörsümüştü güvenemiyorum o sitelere,Sezeryan sen mi istiyorsun durumlar mı o yönde cnm bizimde kendi odasında varda bitane daha beşik alcaz annem gile kayınvalidem gile gittigimizde beşik sıkıntısı olmasın diye

Amin canım sag selamet kucagımıza alalım yavrularımızı inşallahh

Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedim birde bezi herkes primamı tercih etti
Ben molfix aldım.primayı kızımda kullandım bir süre ama kokusunu sevmiyorum.çiş ile karışınca iyice ağırlaşıyor burnuma geliyordu hep,bilmiyorum yada ben huylandım.kokuya hassasım biraz molfix e döndüm memnun kalmıştım.Şimdi de molfix aldım bakalım

tüp bebek olduğu için mecburi Sezeryan özel bebek statüsüne giriyormuş devlet kesinlikle izin vermiyormuş bebeği riske atmak için malesef 3 Dr a gidiyorum hepside Sezeryan diyor .

Farketmez nasil dogacaklari. Ben normal dogum istemiyorum, sezeryan olacak umuyorum. Konustuk Dr'umlada oda bir dogum seklidir saygı duyarım dedi. sonucta biri o anda biri sonradan acı. Ama ne yalan söyleyeyim bu epizyo kesileri beni daha cok korkutuyor. Göbeğimi kessinler artık yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…