- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #44.781
Park yatak prego wonderland aldık canım jokerde hala indirimde 350 tl'yepark yatagın markasını yazar mısın peki canımBu arada çok saol cevaplar için pis bogaz olduk galiba benim içimdeki maşallah habire yiyesi var doyduramııorum
Canm ben 179 a aldim lanisoh 2 li elektrkli. Kargo dahil. Baya arastrmstm 2 ay oldu galiba. En uygun olan oydu. Magazalar 210 a kadar indi benm takip ettgmCanım süt sağmak hem çalışan hem çalışmayan anneler için çok faydalıymış. Bebeğin yanında bile olsan sürekli, düzenli sağmak hem süt verimini ve miktarını arttırıyor hem de göğüsleri rahatlatıyormuşben ilk 6 ay bebeğimin yanında olucam, ona rağmen sağmayı düşünüyorum sürekli, 6.aydan sonra işe başlayacağım o zaman zaten sağmam gerekecek inşallah hala sütüm olursa :) ben lansinoh 2'li elektrikli düşünüyorum henüz almadım indirim yakalamayı umuyorum ama pek girmeyecek gibi..
Canım nerden aldın? İnternetten bakıyorum hep fiyat karşılaştırması yapıyorum minimum 198 tl şu an.. Biraz daha düşse alıcam, mağazalar çok daha pahalı 250 civarı.. Bazen 210a falan düşüyorlar ama o kadar.Canm ben 179 a aldim lanisoh 2 li elektrkli. Kargo dahil. Baya arastrmstm 2 ay oldu galiba. En uygun olan oydu. Magazalar 210 a kadar indi benm takip ettgm
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-270382293 canm ben bu firmadan almistim. Tubitak icin okul alisverslerimde de burasi denk geldi.skinti yasamadim hic. Ama zam yapmis. 198 kargo dahil dio. Bana bide hediye gogs pedi yollamsti ozaman. Istersen bekle diyecegim ama benmde iner dye bekledgm kanguru vardi.. Hep zam yapmislar cok sinir oldum dunCanım nerden aldın? İnternetten bakıyorum hep fiyat karşılaştırması yapıyorum minimum 198 tl şu an.. Biraz daha düşse alıcam, mağazalar çok daha pahalı 250 civarı.. Bazen 210a falan düşüyorlar ama o kadar.
Ben varım canım ben daha konuşmadım doktorumla ama benimle ayni durumda olan bir arkadaş vardı ona ikisi de olur demiş doktoru ama o sezeryan tercih etmiş, yani iğne kullanınca mutlaka sezeryan olacak diye bir durum yokmuş, sen de mi kullanıyorsun iğne?Kizlar aranizda her gün kan sulandirici igne kullananlar var mi ?dogum şekli olarak doktorlariniz sezeryani mi öneriyor?
Sızdırma şikayetinden dolayi molfix aldım canım benKızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedimbirde bezi herkes primamı tercih etti
Aaa ben 21 e aldım 40 adeti kazık yemişim tühhh45 tanesi falan 12 liraydı a101de gördüm denemek lazım uygun nasılsa
fiyatıda uygunmuş joker ürünleri cesaret edemedim iyimi ? ben bir kaç ürün begendimde kötümüdür diye cesaret edemedimPark yatak prego wonderland aldık canım jokerde hala indirimde 350 tl'yealt açma kısmı da var. Sallanabilir (ben bu özelliğini pek kullanmayı düşünmüyorum ama), dönenceli, içeri girip çıkmak için fermuarlı kısmı var, ilerde oyun yatağı olarak kullanıcaz.
Çok küçük o bez kızzz bebeğe bile küçük gibi geldi bana eşimle gulüştük pindiriciknasıl yani hasta bezi yerine yenidoğan bebek bezi mi kullanacaksın
aynı işlevi görüyor mu
ya da o bez bizim bedenimize oluyor mu ki
kafam karıştı acaba yanlış mı anladım?
canım sezeryan benim tercihim değil ama inan 3 Dr a gidiyorum özellikle konuştum biri devlet hastanesinde ama 3 ününde dediği aynı yapacak bişey yok keşke bende bulsam normal doğum yaptıracak bir Dr inan denerim .Yine de hakkımızda hayırlısı olsun bir bakmışsın gününü beklerken poncik kendi gelmiş normal yolla belli de olmaz .Sağlıcakla gelsinler diyecek birşey yok.Canim ben bu konu icin tip fakultesindeki yard. Doc ile gorustum. Hayir tup bebek normal doguma engel degil dedi. Eger riskli bir durum olursa sezeryana alirim ama normal istiyorsan normali de deneriz dedi. Hatta adama birkac kez sordum net bir sekilde normal dogum da olabilir dedi. Tabi herkesin dogum tercihi kendine ozeldir
Bende ihtiyaç halinde doğum sonrasına bıraktım o zamana kadar gruptakiler ee kullanmış deneyimlemiş olurlar direkt tavsiye üzerine alırız bide Allah korusun süt gelmez bebek meme tutmaz filanfiyatlara baktım şok oldum. illa almak gerekiyor mu? sonuçta hep evde olacağım, ücretsiz izine çıkacağım. kafam karıştıkimler kullanıyor daha çok?
evet öyle yapalım iyi fikir.Bende ihtiyaç halinde doğum sonrasına bıraktım o zamana kadar gruptakiler ee kullanmış deneyimlemiş olurlar direkt tavsiye üzerine alırız bide Allah korusun süt gelmez bebek meme tutmaz filan
Evet canim her seyin hayirlisi ama ben doktorlara kiziyorum. Eger anne istiyorsa normal denenmeli en azindan. Yani hayirlisi olsun tabi. Ben de sirf bunun icin ikinci doktora basladim. Bakalim sonucta ne olacak. Mevlam neylerse guzel eyler... hakkımızda en hayirlisi neyse o olsun canım. Bugunlere gelebilmek icin ne kadar zorlu yollardan gectik hepimiz canimcanım sezeryan benim tercihim değil ama inan 3 Dr a gidiyorum özellikle konuştum biri devlet hastanesinde ama 3 ününde dediği aynı yapacak bişey yok keşke bende bulsam normal doğum yaptıracak bir Dr inan denerim .Yine de hakkımızda hayırlısı olsun bir bakmışsın gününü beklerken poncik kendi gelmiş normal yolla belli de olmaz .Sağlıcakla gelsinler diyecek birşey yok.
Olmayanı duymadim ben daha:) oturamıyormussun belirli bir zaman tam düzgün olarak, birde idrar torbasi sarkmasi oluyor cogu kadinda, hapsuruldugunda, cok gülerken, idrar kacırma olayı falan var. Pek benlik değil. Ben sezeryanı ameliyat olarakta görmüyorum. Acı esigim cok dusuk, sivilce bile sıkamam ben, dogum sancılarını karsılayabilecek bir bünyem yok biliyorum kendimi ne yazık ki. O yüzden genel anestezi en güzeli benim icin. Epidural falanda yaptıramam, kan alirken bayılacak kıvama gelen biriyim. Mahvoldum ben :)Her normal doğumda bu kesilerden oluyor muymus ?bir de onun dikis acisi olur sanki
Amin canım eşimde sezeryan istiyor Dr la konuştuktan sonra ben erken menopoz hastasıyım 12 sene bekledik bu bebişi o yüzden riske atamıyoruz Allah korusun bir daha ne zaman olur olmaz mı belli değil sıkıntı değil sağlıcakla gelsin varsın 5 -10 cm dikiş izi olsun oğlumun hediyesi olur .Evet canim her seyin hayirlisi ama ben doktorlara kiziyorum. Eger anne istiyorsa normal denenmeli en azindan. Yani hayirlisi olsun tabi. Ben de sirf bunun icin ikinci doktora basladim. Bakalim sonucta ne olacak. Mevlam neylerse guzel eyler... hakkımızda en hayirlisi neyse o olsun canım. Bugunlere gelebilmek icin ne kadar zorlu yollardan gectik hepimiz canim
Benim bildiğim dogum günü az cok bilindiğinden 2-3 gün önce kesiliyor iğne. O yüzden sorun yasanmıyor, normalde sezeryanda yapılabiliyor.Ben varım canım ben daha konuşmadım doktorumla ama benimle ayni durumda olan bir arkadaş vardı ona ikisi de olur demiş doktoru ama o sezeryan tercih etmiş, yani iğne kullanınca mutlaka sezeryan olacak diye bir durum yokmuş, sen de mi kullanıyorsun iğne?
fiyatlara baktım şok oldum. illa almak gerekiyor mu? sonuçta hep evde olacağım, ücretsiz izine çıkacağım. kafam karıştıkimler kullanıyor daha çok?
Sezeryanda da kullanılıyor diye tahmin ediyorum canım beli yüksek gibi ama tam emin değilim. Bu arada bu dediğim külot şeklinde, bez gibi bağlanmıyor, emici külot olarak geçiyor galiba daha çok. Hastaneler de veriyormuş hasta bezi sanırım ama bizimki veriyor mu bilmiyorum ben kendimi sağlama alıyım zaten 10 tl'lik bir şey :) ilk su geldiğinde falan da hasta bezi kullanmak mümkünse daha iyi oluyormuş
Çok küçük o bez kızzz bebeğe bile küçük gibi geldi bana eşimle gulüştük pindiricik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?