2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN AMA STRES OLDUM MORALİM BOZULDU YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK RABBİM EVLATLARIMIZI ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN AMA STRES OLDUM MORALİM BOZULDU YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK RABBİM EVLATLARIMIZI ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Sana onerebilecegim en onemli sey ; erken dogumun en onemli sebeplerinden birisi annedeki artan stres! Doktorum ski ski tembihledi beni. Sakin stres yapma. Ilaclarni kullan. Tansiyon takibi yap. Bol bol bol su ve yorulma. Vee no stress.... Sakin...

Eşim de bu işlerle uğraşıyor canım aslında yani gözümde büyütüyorum abartılacak şeyler değil de:))hallolur tabi bu kadar hazırlık yaptık en fazla iki günümü alacak da işte ben kurmayı sevdiğim için kafada hazır zamanım da var kurduça kuruyorum:)))

Ben hafta sonu hastane çantasını hazırladımm ama kuzucuklar 9 aylarını doldurup, büyüyüp öyle gelsinler

AYNEN CNM BENDE TEKLİ ALACAĞIM AYNI MARKANIN. 155 TL İDİ. SEN KAÇA ALDIN .

Bu ayın sonunda 1.yılımız dolacak
Sizde erkenciymissiniz ama :) Biz istemedik, gezelim dolasalım işleri toparlayalım dedik, bu temmuzda iste olsun artık dedik, sükür oldu hemencik. Esime kalsaydı 3-4 cocugumuz olurdu bu zamana kadar :)

Sizde erkenciymissiniz ama :) Biz istemedik, gezelim dolasalım işleri toparlayalım dedik, bu temmuzda iste olsun artık dedik, sükür oldu hemencik. Esime kalsaydı 3-4 cocugumuz olurdu bu zamana kadar :)
Bizim yaştan dolayı pek erteleme şansımız olmadı. O yüzden artık bebeğimizle gezmeyi planlıyoruz, inşallah uyumlu, sakin bir bebek olur

sendikanın verdiği ücretsiz izin demişsin. onasıl bişey canım

Bizim yaştan dolayı pek erteleme şansımız olmadı. O yüzden artık beneğimizle gezmeyi planlıyoruz, inşallah uyumlu, sakin bir bebek olur
insallah, hepsi sakin sakin uyusun uyansın :) allah saglık sıhhatle gelsinler Zeynepcim insallah.

sendikanın verdiği ücretsiz izin demişsin. onasıl bişey canım
6 ay kullandı arkadaslar. sendıkaya uye olduk mesela yıllık ıznım 20 ıdı 2 gunde sendıka kendısı verıyor bu ıscının hakkı dıye . 22 oldu. bu da oyle. devletın verdıgı bıtınce 45 gun daha hak verıyor ucretsız ızın alabılır dıye .ıs yerı ıtıraz etmıyor kabul edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…