2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Peygamberimizin sas tavsiyesi olduğunu biliyorum canm. Annemde hepmdaha bebek yokken derdi gamze yapar vs doye. Ama ayva ve armut guzellesrriyormus. Benmde aklimda.ama.hep unutuyorum alaymda.kizim iyce bal olsunn :)

Merhaba canım. Sen bursada mı doğum yapacaksın? Ben de bursadayım. Doruk çekirge hastanesine gidiyorum. Sen nerdesin?

Peygamberimizin sas tavsiyesi olduğunu biliyorum canm. Annemde hepmdaha bebek yokken derdi gamze yapar vs doye. Ama ayva ve armut guzellesrriyormus. Benmde aklimda.ama.hep unutuyorum alaymda.kizim iyce bal olsunn :)

birde bebek doğduğunda ilk ağzına hurma sürmek sünnetmiş. Tartışılan bir konu ama bende uygulamayı düşünüyorum sonuçta midesine gitmicek şekilde dudağına değdireceğiz.

Merhaba canım. Sen bursada mı doğum yapacaksın? Ben de bursadayım. Doruk çekirge hastanesine gidiyorum. Sen nerdesin?
Merhaba, yok canım biz Eskişehirdeyiz ama arkadaşım var Bursada bazen sırf gezmek içinde geliyoruz. Alışverişimizin büyük kısmını bebbelife mağazasından yaptık çokta memnun kaldık tavsiye ederim

birde bebek doğduğunda ilk ağzına hurma sürmek sünnetmiş. Tartışılan bir konu ama bende uygulamayı düşünüyorum sonuçta midesine gitmicek şekilde dudağına değdireceğiz.
Peygamberimizin sunnetlerinden canm. Hatta hacdan getrilen acve hurmasi ariyorum. Bende yapacagm ins kuzuma :))

Canım galiba aramaya kapalı senin bulamadım aratınca. Özelden yazayım adımı sen ekle beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…