2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynen cnm bitti. Bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben biraz tez canlıyımdır onun da etkisi olabilir tabi. Hatta bu aralar hastane çantasını hazırlamayı bile düşünüyorum. Kenarda kalsın :)
Maşallah.bizim daha oda gelecek oda gelmeden duvar boyanacak perde yaptırmadım henüz bla bla..kendime tez canlı derdim:))

aynen cnm bitti. Bir eksiğimiz kalmadı çok şükür. Ben biraz tez canlıyımdır onun da etkisi olabilir tabi. Hatta bu aralar hastane çantasını hazırlamayı bile düşünüyorum. Kenarda kalsın :)
Ne güzell, darısı başıma. Nisan başına kadar bitirme hedefi koydum kendime ama bakalım.. Hastane çantası hazır olmalıymış artık aynen canım her ihtimale karşı...

Ne güzell, darısı başıma. Nisan başına kadar bitirme hedefi koydum kendime ama bakalım.. Hastane çantası hazır olmalıymış artık aynen canım her ihtimale karşı...
Ben de öyle düşünüyorum. Ne olur ne olmaz. Bebişler erken gelmeye kalkarsa elimiz ayağımız birbirine dolaşmasın

Maşallah.bizim daha oda gelecek oda gelmeden duvar boyanacak perde yaptırmadım henüz bla bla..kendime tez canlı derdim:))
Canım duvar kağıdı yaptırdım ben bir saatte bitirdiler. Boyatmak yerine duvar kağıdı istersen boyanabilenleri var ortalık kirlenmiyor bir de çok güzel modeller var. Sıvaya vs de gerek kalmıyor. Gerçi ben kiracı olduğum için öyle bir yola başvurdum senin de aklında olsun Perdeyi de 4 gün içinde getirdiler taktılar hemen telaşlanma halledersin

Sizin yorumlarınızdan sonra ben de göğüs pompası aldım arkadaşlar Almam almam diyordum Görseldeki "Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompası" aldığım ürün. Biraz araştırınca Lansinoh hep göğüs ürünleri ürettiği için o markayı tercih ettim. Manueller çok yorucu oluyormuş. Araştıranlara fikir olabilir.

Kizlar bu arada isimleri kacirdim bi ara bakicam ama kusura bakmayin lütfen o konuda cok kötüyüm isim ezberim berbat zamanla ögrenirim ancak :) hep basima geliyor malesef bi ortamda 3-4 kisi arka arkaya kendini tanitsin hemen unuturum sonra tek tek konusup sormam gerekir ezberlemek icin :)

KIZLAR İDRARIMDA PROTEİN KAÇAĞI SINIRDA ÇIKMIŞ VE ENFEKSİYONDA VARMIŞ TEK KULLANIMLIK İLAÇ VERDİ BUGÜN İÇİP YARIN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ VERECEĞİM BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI??? STRES YAPTIM ERKEN DOĞUM FALAN YAZIYOR NETTE OKUDUĞUM KADARIYLA

Tansiyonunu düzenli ölçüyor musun?

TANSİYON PROBLEMİM OLMADIĞI İÇİN ÖLÇMÜYORDUM MORALİM BOZULDU SÜPRİZ OLDU BANA
Normalde tansiyon problemi olmasa da gebelikte artabiliyor tansiyon. İyi bir koldan ölçen tansiyon aleti edinip düzenli ölçmeni öneririm. 3-5 dk oturur pozisyonda dinlendikten sonra ölçüp değerlerini kaydedip doktoruna gösterebilirsin. Kontrol altında olduktan sonra sıkıntı değil. Ama ölçmezsen ve yükseliyorsa sıkıntı.

TEŞEKKÜR EDERİM CVP İÇİN AMA STRES OLDUM MORALİM BOZULDU YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK RABBİM EVLATLARIMIZI ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…