2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim kontrol altinda olursan ve dinlenirsen bisey olmaz diye dusunuyorum.sen canini skma aglama uzulme pozitif dusunmeye gayret et lutfen

Ben de buna benzer yiyorum abur cuburda oluyır bazen ben tahin pekmez cok yiyorum kaşık kaşık. Son aylarda kalori ihtiyacı artıyor ya acaba az mı besleniyorum diye kaygılanmıştım teşekkür ederim cevabın için

Canim cok gecmis olsun anne evi candir bende erken dogum riskimden annemde yatiorum.rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.insallaahh zamaninda gelir bebislerimiz ama moral cok onemli moralini hep yuksek tut ve iyiyi dusun iyi olsun.

Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Anartmıyosun canım bunu kvalidenin düşünmesi lazım çok da haklısın yani.ama eşinin deyapabileceği bişey yok ama kendimi koydum yerine eşime söylerdim o da çaktırmadan annesini kibarca uyarırdı kendi öyle düşünüp söylüyormuş gibi,biraz taktiksel çalışırdım ki gerçekten nasıl halde olacaz allah bilir

Canm oyle dediyse oyledir aklina baska bisey getirme bi olumsuzluk gorse, hissetse muhakkak soyler sana
Oyledir heralde canim benden baskada surekli detayliya giren yok sanirim.dr um biraz detayci biri sanirim bu yuzden.bide hep erken dogum riskim vardi o yuzdende olabilir heralde

geçmş olsun canım. bol bol dinlenmeye bak. ayakta kalıp yorulmadıktan sonra bi sıkıntın olmayacak inş. bebek alışverişi süsler püsler derken farknda olmadan yorduk kendimizi heralde. uzun bi dönemi geride bıraktık soz düzlüklerdeyiz o yüzden dikkat etmek zorundayız zaten. tekrardan geçmiş olsun

Ah bir belli edebilsem. Olmadi.emin olursam bir sekilde soyleyecgm.

Canim cok gecmis olsun anne evi candir bende erken dogum riskimden annemde yatiorum.rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.insallaahh zamaninda gelir bebislerimiz ama moral cok onemli moralini hep yuksek tut ve iyiyi dusun iyi olsun.
Senin erken dogum riskinin sebebi neydi canim? Evet anne evi candir, herseyimi ayagima getiriyo saolaun agladigimdada sarildi teselli etti. Ben bebegime, annem bana uzuldu. İnsallah yatarak atlaticaz kuzum, elimizden geleni yapacagiz artik moralim iyi. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize, saglikla kucagimiza alalim yeterki ben her turlu agriya dayanirim nasilsa herzamanki gibi, anayim ben anaaaaaaa cekerim her derdi yeterki yavrum iyi olsun, sloganina devam

Degil.mi canm. Annem kesinlikle rahat edemez. Esimi.ikna etmeye bakaym ben en iyisi. Cunku ben diyemem. Hem yanls anlaslrm.

Cok tesekkur ederim canim, gececek insallah bugunleride gulumseyerek hatirlayacagiz. Artik yatarak gecirecegim bundan sonrasini, 38leri görelim de bebislerimiz saglikla dogsunlar insalllah hazirliklarimi bayagi tamamlamistim, kalanlarida annemler ablamlar yapar ben yatarim keyif yaparim

Canim gecmis olsun sen bol bol dinlen Allahin izniyle 38 de gorursun 39da.bende carsamba gidicem kasik agrilarimdan dolayi.dua edelim birbirimize

Insaallah kendisi düşünür. Dusunmezse de bi sekilde senn dedgin gibi direk degilde alttan msji vermeli :)

Aynen canim slogan belli zaten hersey onlar iyi olsun diye.sen hic yorma kendini uzat ayagini annelerimiz saolsun her zaman yanimizdalar allah uzun omurler versin onlara insallah.benimki iki sezeryan arasi yakin olmasi diye basladi simdide acilmam var canim ben hic yuruyemiorum zaten alt tarafimda gecmeyen asiri bi aci var.cocukta cok baski yapiomus arada uyusuo alt tarafim.bide dun cok feci agrim vardi ama allahtan acile yaklasirken gecti ebelerin muayene etmesini hic istemiodum zaten.allah hepimizin yardimcisi olsun canim.

Hah aynen canım ben de bunun ikilisi indirime girsin diye bekliyorum ama bakalım. Teklisini be kadara aldın acaba?

Hah aynen canım ben de bunun ikilisi indirime girsin diye bekliyorum ama bakalım. Teklisini be kadara aldın acaba?
Fiyatı yanıltıcı olmasın, eşim işyerinin anlaşmalı yerlerinden aldı. Ama internette 170lerde satılıyor. ECEcanN gittigidiyordan ücretsiz kargolu 150lerde buldum diyordu, onun dediği yerden de bakabilirsin. İkilisi kullanırken rahatsız beni eder gibi geldi bana o yüzden teklisinden aldım. Ama araştırlamalarıma göre bu marka iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…