- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.221
Canim kontrol altinda olursan ve dinlenirsen bisey olmaz diye dusunuyorum.sen canini skma aglama uzulme pozitif dusunmeye gayret et lutfenKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Ben de buna benzer yiyorum abur cuburda oluyır bazen ben tahin pekmez cok yiyorum kaşık kaşık. Son aylarda kalori ihtiyacı artıyor ya acaba az mı besleniyorum diye kaygılanmıştım teşekkür ederim cevabın içinSabah 1 yumurta ve koca bardak süt canım. Bir dilim bazen iki dilim ekmek peynir.taze yeşilliğim varsa yiyorum kahvaltı da..
Ara olarak yeşil elma ( hastası oldum kızım da çok sevecek sanırım normalde pek yemezdim )
Öğlen mutlaka ya sebze ya etli yemek yiyorum. Mutlaka yoğurtla.
Atıştırmadık yiyorum ara olarak. Ama pek sağlıklı değil. Söylemiyim diyet yapan arkadaşlar var canları çekmesin.
Akşam da yine sebze ya da et yiyorum salata ve yoğurtla.
Dükkanı kapatıyorum. Bu aralar gece yatmadan mide bulantım oluyor. Gebeliğin ilk aylarında bile yoktu. Anlamıyorum. Yarın randevum var bakalım ne diyecek. Birde 400 kilo felan aldım ben çok yiyorum sen azaltarak yiyebiliyorsan ne mutlu
Çıkmış canım kilosu 750 tl adetle satılıyormuşBenm canm su ara cekmio desem yalan olur cikmis mi ki :)
Canim cok gecmis olsun anne evi candir bende erken dogum riskimden annemde yatiorum.rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.insallaahh zamaninda gelir bebislerimiz ama moral cok onemli moralini hep yuksek tut ve iyiyi dusun iyi olsun.Kizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberler alırız hepimizGecen haftasonu biraz fazla gezmistim, ama herkes geziyor yani bilemedim ona mi yormak lazim bu durumu. Olacagi varmis herhalde bilemiyorum, bende bol sinlenerek ilaclarimi kullanarak hayirlisiyla son haftalari gorecegimize inaniyorum. Baslangicta şokla birlikte agladim icimi doktum, simdi iyiyim. Aman siz dikkat edin yorulmayin canlarimgüzel enerjilerini hep hissediyorum zaten, bolca dinlenmeli yatmali günler beni bekliyor. Hepimiz vakti zamaninda bebegimizi saglikla kucagimiza alalim insalllah
Beni nstye sokmadi, hemen igneye basladik ilaclar yazdi iste. Dinlenecegiz atlatacagiz insalllah. Benim bir haftadir var bu karin sertlesmesi, sende yarin daha guzel haberler alirsin insalllah canim
Anartmıyosun canım bunu kvalidenin düşünmesi lazım çok da haklısın yani.ama eşinin deyapabileceği bişey yok ama kendimi koydum yerine eşime söylerdim o da çaktırmadan annesini kibarca uyarırdı kendi öyle düşünüp söylüyormuş gibi,biraz taktiksel çalışırdım ki gerçekten nasıl halde olacaz allah bilirKizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum fikirlere acigim. Malum dogumda anneler kayinvalideler vs gelir. Ozellikle anne lohusalk doneminde yardimci olmak icin geliyor hani. Neyse benm kayinvalidem de gelecek annemde. Babam hemen gelmeyecek hem isleri var hemde biraz benim toparlanmami bekler. Ama kayinvalide sanirim kayinpederle gelecek. Herkesin dusuncesi farklidr. Ama bana kalirsa hemen gelmemeli. Corumdalar cunku kalmali olacak ev 2 +1 hem annem rahat edemez hemde ben. En azindan 1 hafta sonrasi bile gelse tmm diyecegm ama oyle degil. Ee muhafazakar biride boyle evde pijamayla vs dolanamazsn. Ki ben lohusa olacagm icin k. Bakmasin umursamayacagm. Ben gelmesini hic dogru bulmuyorum. Bilmiyorum yanls mi dusunuyorum. Kendi babam olsa neyse babamn yaninda istedgm gibi hareket eder dolanrm. Ama kayinpeder beni geriyorsoylenmezde gelmesin diye esime diyorum nasil diyeyim diyo hakli olarak. Kendinin dusunmesi lazim ama.bilemiyorum. siz ne diyorsunz. Ben mi abartiyorum acaba
Oyledir heralde canim benden baskada surekli detayliya giren yok sanirim.dr um biraz detayci biri sanirim bu yuzden.bide hep erken dogum riskim vardi o yuzdende olabilir heraldeCanm oyle dediyse oyledir aklina baska bisey getirme bi olumsuzluk gorse, hissetse muhakkak soyler sana
geçmş olsun canım. bol bol dinlenmeye bak. ayakta kalıp yorulmadıktan sonra bi sıkıntın olmayacak inş. bebek alışverişi süsler püsler derken farknda olmadan yorduk kendimizi heralde. uzun bi dönemi geride bıraktık soz düzlüklerdeyiz o yüzden dikkat etmek zorundayız zaten. tekrardan geçmiş olsunKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Ah bir belli edebilsem. Olmadi.emin olursam bir sekilde soyleyecgm.Canım benim eşimin ailesi de gelecek kayınpederim de. Gelmişken kalırlar sanırım 2 hafta falan. Benim için pek önemli değil, sıkıntı yapmıyorum öyle şeyleri ama seni anlıyorum, bir şekilde belli edersen kayınvalidene falan bence anlayışla karşılayıp ona göre ayarlarlar.
Senin erken dogum riskinin sebebi neydi canim? Evet anne evi candir, herseyimi ayagima getiriyo saolaun agladigimdada sarildi teselli etti. Ben bebegime, annem bana uzuldu. İnsallah yatarak atlaticaz kuzum, elimizden geleni yapacagiz artik moralim iyi. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize, saglikla kucagimiza alalim yeterki ben her turlu agriya dayanirim nasilsaCanim cok gecmis olsun anne evi candir bende erken dogum riskimden annemde yatiorum.rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.insallaahh zamaninda gelir bebislerimiz ama moral cok onemli moralini hep yuksek tut ve iyiyi dusun iyi olsun.
Degil.mi canm. Annem kesinlikle rahat edemez. Esimi.ikna etmeye bakaym ben en iyisi. Cunku ben diyemem. Hem yanls anlaslrm.Kesinlikle abartmiyorsun:) inan ben de istemem .benim de evim 2+1 o yüzden küçücük evde o kadar insan icinde ,lohusa bi insan ve bebegi hiç rahat edemez .hayir bir de annen geliyor kayinvaliden de geliyor kayinpederin onca kadin arasinda ne işi var .anneler beraber rahat rahat takilsin lohusali kadin olcan yeri gelecek uzanacan bütün gün .bence iki aile bir arada olmaz kocan güzel bir dille söylesin annen rahatsiz olabilir çünķü:)
Hey Allahim :))))) hemn bi kosu diyeymde alsin 1 kilo.Çıkmış canım kilosu 750 tl adetle satılıyormuş
Cok tesekkur ederim canim, gececek insallah bugunleride gulumseyerek hatirlayacagiz. Artik yatarak gecirecegim bundan sonrasini, 38leri görelim de bebislerimiz saglikla dogsunlar insalllahgeçmş olsun canım. bol bol dinlenmeye bak. ayakta kalıp yorulmadıktan sonra bi sıkıntın olmayacak inş. bebek alışverişi süsler püsler derken farknda olmadan yorduk kendimizi heralde. uzun bi dönemi geride bıraktık soz düzlüklerdeyiz o yüzden dikkat etmek zorundayız zaten. tekrardan geçmiş olsun
Canim gecmis olsun sen bol bol dinlen Allahin izniyle 38 de gorursun 39da.bende carsamba gidicem kasik agrilarimdan dolayi.dua edelim birbirimizeKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Insaallah kendisi düşünür. Dusunmezse de bi sekilde senn dedgin gibi direk degilde alttan msji vermeli :)Anartmıyosun canım bunu kvalidenin düşünmesi lazım çok da haklısın yani.ama eşinin deyapabileceği bişey yok ama kendimi koydum yerine eşime söylerdim o da çaktırmadan annesini kibarca uyarırdı kendi öyle düşünüp söylüyormuş gibi,biraz taktiksel çalışırdım ki gerçekten nasıl halde olacaz allah bilir
Annelik ve bebek bakımını daha bugün bir arkadaşım tavsiye etmişti canım. Gerçekten iyiymiş ben de alıcam sanırım.Bende bunlardan takip ediyorum. Özellikle büyük olanı çok tavsiye etmişlerdi.
Aynen canim slogan belli zaten hersey onlar iyi olsun diye.sen hic yorma kendini uzat ayagini annelerimiz saolsun her zaman yanimizdalar allah uzun omurler versin onlara insallah.benimki iki sezeryan arasi yakin olmasi diye basladi simdide acilmam var canim ben hic yuruyemiorum zaten alt tarafimda gecmeyen asiri bi aci var.cocukta cok baski yapiomus arada uyusuo alt tarafim.bide dun cok feci agrim vardi ama allahtan acile yaklasirken gecti ebelerin muayene etmesini hic istemiodum zaten.allah hepimizin yardimcisi olsun canim.Senin erken dogum riskinin sebebi neydi canim? Evet anne evi candir, herseyimi ayagima getiriyo saolaun agladigimdada sarildi teselli etti. Ben bebegime, annem bana uzuldu. İnsallah yatarak atlaticaz kuzum, elimizden geleni yapacagiz artik moralim iyi. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize, saglikla kucagimiza alalim yeterki ben her turlu agriya dayanirim nasilsaherzamanki gibi, anayim ben anaaaaaaa cekerim her derdi yeterki yavrum iyi olsun, sloganina devam
Hah aynen canım ben de bunun ikilisi indirime girsin diye bekliyorum ama bakalım. Teklisini be kadara aldın acaba?Sizin yorumlarınızdan sonra ben de göğüs pompası aldım arkadaşlarAlmam almam diyordum Görseldeki "Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompası" aldığım ürün. Biraz araştırınca Lansinoh hep göğüs ürünleri ürettiği için o markayı tercih ettim. Manueller çok yorucu oluyormuş. Araştıranlara fikir olabilir.
Eki Görüntüle 1967040
Acaba diye düşünüyor olman bile arkadaşlarının düşünceli olduğunu gösteriyor bence ben çok netim izne ayrılırken bile vedalaşacağım kişi sayısı bi kaç kişibanada yaparlarmı ki cuma günüamaaan banane yapmasınlar
Fiyatı yanıltıcı olmasın, eşim işyerinin anlaşmalı yerlerinden aldı. Ama internette 170lerde satılıyor.Hah aynen canım ben de bunun ikilisi indirime girsin diye bekliyorum ama bakalım. Teklisini be kadara aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?