- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.261
Evet ya zamani burda geciririm ben artik, zaten baya islerimide bitirmistim ev temizligi ve bebek odasinin hazirlanmasi kalmisti. Onlarda biraz bekleyiversin artik napim, temizlikci alir hallettirim. Gerisi burda dedikodu felan yapariz, kizim uslu duracak bende inaniyorumKuzucum şimdi sen evde yatarken can sıkıntısından hep buralarda gezersin takılırız birbirimize işte fena mı her şerde var bir hayırbebekler konuşulanı anlıyormuş kızlar da babalarına düşkün olur gör bak akıllı uslu duracak orda babacı minik
Saol canimmmmm, hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza insallllaah.Petisko canım çok geçmiş olsun. İyi yat dinlen rabbimin izniyle yavrun gününü bekler. Ablam aynı problemle hatta 30. Haftalarda başlayan açılmasıyla 39 a kadar geldi. Artık her şey onkadar ileri ki... şükür ki farkedilmiş hemen.
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi.
Allah razi olsun kuzummm cok saolÜzülme canım dualarımızdasıniz Rabbimin izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim dualarimızı geri cevirmeyecek inşallah
Bebeğin kilosundan emin olmak için de yolluyorlar canım kuzenimi de her kontrolde değil ama son kontrollerinde yollamısti kilosundan emin olmak için ona göre sezeryan tarihi veriyorlar aslında göndermesi daha iyi değil mi doktor bebek sağlığından emin olmak istiyordur belkiKizlar bugun kontrolumuz vardi beni her seferinde detayliya gonderio dr um normalmi sizce?kizimda kendisi bakiodu ultrasonla simdi her kontrolde detayliya gidiorum.
Ben de bu aralar buraya baya sardım sıkıntıdan bilgisayar önümde açık, sayfayı yenileyip duruyorum kimseler yok. İşim yoğunken de sayfa sayfa mesaj birikiyorKuzucum şimdi sen evde yatarken can sıkıntısından hep buralarda gezersin takılırız birbirimize işte fena mı her şerde var bir hayırbebekler konuşulanı anlıyormuş kızlar da babalarına düşkün olur gör bak akıllı uslu duracak orda babacı minik
Ben her ay kan ve idrar veriyorum, doktorum da istiyor. Bu dönemlerde kan ve idrar tahlili çok önemli. Doktoruna neden istemediğini bir sor. Seni huzursuz etmek istemem ama ben olsam kesinlikle o doktora gitmezdim.Benim doktorum idrar tahlili vs istemedi sadece kan tahlili yaptirdim o da saglik ocagi istedi diye. Bi tuhaflik yokmu :/
Canım kesin gelecek mi emin misin? Sanmam geleceğini ya da 1 gün kalır bebişi sizi görür geri döner galiba. Akrabaları vs yok mu belki sizde değil başka birinde kalır. Diğer türlü zaten doğru bi davranış olmaz ki sizde kalması o konuda değil %100 % 1000000 haklısın. Evin geniş bile olsa doğru değil ki emzireceksin, evde rahat gezmek isteyeceksin. Eşin ben diyemem dememeli canım annesine söylemeli annesi kayınpederini ayarlar ona göre. Bu istememek değil ki evinizi emeğinizi esirgemezsiniz bu ayrı birşey. Sen hiç karışma bence yanlış anlaşılırsın. Baktın olmuyor kv ile konuşurken babam da şu kadar zaman sonra gelecek doğumdan ben lohusa olacağım için, aslında çok özledim ama ne yapalım gelmesi zaten doğru da olmaz evde rahat olamam de çaktırmadanKizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum fikirlere acigim. Malum dogumda anneler kayinvalideler vs gelir. Ozellikle anne lohusalk doneminde yardimci olmak icin geliyor hani. Neyse benm kayinvalidem de gelecek annemde. Babam hemen gelmeyecek hem isleri var hemde biraz benim toparlanmami bekler. Ama kayinvalide sanirim kayinpederle gelecek. Herkesin dusuncesi farklidr. Ama bana kalirsa hemen gelmemeli. Corumdalar cunku kalmali olacak ev 2 +1 hem annem rahat edemez hemde ben. En azindan 1 hafta sonrasi bile gelse tmm diyecegm ama oyle degil. Ee muhafazakar biride boyle evde pijamayla vs dolanamazsn. Ki ben lohusa olacagm icin k. Bakmasin umursamayacagm. Ben gelmesini hic dogru bulmuyorum. Bilmiyorum yanls mi dusunuyorum. Kendi babam olsa neyse babamn yaninda istedgm gibi hareket eder dolanrm. Ama kayinpeder beni geriyorsoylenmezde gelmesin diye esime diyorum nasil diyeyim diyo hakli olarak. Kendinin dusunmesi lazim ama.bilemiyorum. siz ne diyorsunz. Ben mi abartiyorum acaba
Çok beğendim. Nasıl yaptınızGunaydin kizlaaar, haftasonu yaptigim Taki yastigimiz, anne ve bebek yatak fiyonklarimiz ve kapi süsümüzYoruldum biraz ama değdi, cok içime sindi. Fikir olsun yapmayi dusunenlere
Saol canimm insallah benim zaten 5 haftam kaldi.kizim 20 aylik cok hareketli ve cok muzur cok zorlaniorum ama allahtan annem var esimde cok yardimci oluo saolsun mumkun oldugu kadar dinlenmeye calisiorum.Saol canim, insalllah guzel haberlerle gelirsin. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalllah
Sanada cok gecmis olsun canim, insalllah sorunsuz bir sekilde atlatiriz da 38leri goruruz yavrulrimizla birlikteilk bebisin suan kac aylik oldu? Senin durumun daha zor tabi, hem bir bebisin var hem hamişlik derken Allah kolaylik versin. İyiki annelerimiz var, Allah saglik sihhat versin tüm analara
Canim ben calismiorum o yuzden emin deilim ama sanirim izinde yatmio daha sonra toplu yatio size tabi calisan arkadaslar daha dogru bilgi verirPeki ben de bişey soracağım... özel sektörde çalışıyorum... Doğum iznine ayrıldığımda maaşım yatmaya devam edecek mi 32.haftadan sonra iznim bitene kadar? Sonrasında ayrıca bir de doğum ücreti alacağız, öyle mi?
Simdilik kasilmalari azaltip erken dogumu durdurmak icin iğne ve pregastan hap verdi. Birde magnezyum verdi canim. Duruma gore ilerleyen haftalrda ciger gelistiriciyi de önlem amacli kullanabilir dedi. Bir kac hafta tedaviyle birlikte durumu gözlemleyelim, sonrasinda bakacagiz dedi. İlk etapta 32. Haftayi görmek hedef dedi, sonrasinda duruma göre devam ederiz dedi.
Yok canim iyi bisey tabiki ama merak ettim benden baskasinada yapiliomu diye.galiba dedigin gibi kilo boy vs icindir.Bebeğin kilosundan emin olmak için de yolluyorlar canım kuzenimi de her kontrolde değil ama son kontrollerinde yollamısti kilosundan emin olmak için ona göre sezeryan tarihi veriyorlar aslında göndermesi daha iyi değil mi doktor bebek sağlığından emin olmak istiyordur belki
Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur haftalarda geri sayim basladi benmde riskli geciyo buraya hepimiz beraber ayni heycan larla basladik dogumlarimizda ayni heycanla olacak sonra en tatlı anlari acemiliklerimizide paylasacagiz inş
Canım sen deneyimlisin, kasılma nasıl oluyor tam olarak? Benim son günlerde göbek deliğimin etrafında bebek sanki toplanıyor gibi oluyor semsert şişiyor, biraz sonra normale dönüyor. Ama başka ağrı gibi birşey filan yok. Kasılma bu şekilde mi oluyor?Yarin kontrolumuz var .benimde gun icinde en az on kere oluyodur kasilmam.gecen seferde soylemistim normal demisti ama yarin tekrar hatirlaticam bakalim..
Cok az kalmis senin canim masalllah baya atlatmissin, kalan haftalarida insalllah saglikla atlatirsin. Kizinda minnos kucukmus ama olsun ikisi birlikte buyurlerSaol canimm insallah benim zaten 5 haftam kaldi.kizim 20 aylik cok hareketli ve cok muzur cok zorlaniorum ama allahtan annem var esimde cok yardimci oluo saolsun mumkun oldugu kadar dinlenmeye calisiorum.
Cok tesekkurler canim, insalllah Allahin izniyle atlaticaz bu zor zamanlariCanım arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini ve bebişini Allah ın izniyle hepsi geçecek inşallah
sen yat dinlen...
belki bu ara hepimiz bir bebiş alışverişi telaşıyla farketmeden kendimizi yoruyoruz
belki biraz yoruldun..
annen gül gibi bakar sana zaten... aklına olumsuz bir şey getirme
Tatlim senin anlattigin yalanci kasilmaymis, ama bu haftalarda normalmis yani sayica cok degilse normal karsilaniyor. Ama benimki surekli bir şislik ve sertlik. Yatarken sorun yok ama ayaga kalkinca daha kotu oluyor yurumekte zorlaniyorum. Sen korkma seninki normal hazirlik kasilmalari, ama cok merak edersende doktoruna bi danisirsinCanım sen deneyimlisin, kasılma nasıl oluyor tam olarak? Benim son günlerde göbek deliğimin etrafında bebek sanki toplanıyor gibi oluyor semsert şişiyor, biraz sonra normale dönüyor. Ama başka ağrı gibi birşey filan yok. Kasılma bu şekilde mi oluyor?Petisko Senin şişlik ve sertlik de böyle mi oluyordu yoksa sürekli bir şişlik ve sertlik miydi canım? Ben de tedirgin oldum
Yok canim senin bahsettigin bebegin bi yerde toplanmasi.bu kasilma rahmin tamaminda oluyo.dusunki yuruyosun tamamen kaskati kesiliyo karnin ve bazen kipirdayamiyosun oturuyosan kalkamiyosun mesela.esim gecenlerde gece farketmis karninin icine beton atmislar gibiydi gece dedi sabah kalktigimizda.gun icinde en az 10 kere oluyodur buCanım sen deneyimlisin, kasılma nasıl oluyor tam olarak? Benim son günlerde göbek deliğimin etrafında bebek sanki toplanıyor gibi oluyor semsert şişiyor, biraz sonra normale dönüyor. Ama başka ağrı gibi birşey filan yok. Kasılma bu şekilde mi oluyor?Petisko Senin şişlik ve sertlik de böyle mi oluyordu yoksa sürekli bir şişlik ve sertlik miydi canım? Ben de tedirgin oldum
Canım bu senin bahsettiğin bana da oluyor doktoruma sormuştum, rahim yavaştan doğuma hazırlık yapmak için kasılır arada o sırada da bebek sağda solda ya da ortada toplanabilir normal bir durum dedi, 34.haftadan sonra baya bir artacakmış bu durumCanım sen deneyimlisin, kasılma nasıl oluyor tam olarak? Benim son günlerde göbek deliğimin etrafında bebek sanki toplanıyor gibi oluyor semsert şişiyor, biraz sonra normale dönüyor. Ama başka ağrı gibi birşey filan yok. Kasılma bu şekilde mi oluyor?Petisko Senin şişlik ve sertlik de böyle mi oluyordu yoksa sürekli bir şişlik ve sertlik miydi canım? Ben de tedirgin oldum
Ben kasılma yahut hıçkırık bunları hiç farkedemiyorum bende oluyor mu diye yalnız geçen hafta boyunca karnıma kramp tarzı ağrılar girdi adet sancısı gibi sancı çektim hep yattım ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum tecrubesizlik sanırımYarin kontrolumuz var .benimde gun icinde en az on kere oluyodur kasilmam.gecen seferde soylemistim normal demisti ama yarin tekrar hatirlaticam bakalim..
Benimki de hiç idrara bakmıyor hep kan hep kanBenim doktorum idrar tahlili vs istemedi sadece kan tahlili yaptirdim o da saglik ocagi istedi diye. Bi tuhaflik yokmu :/
çok geçmiş olsun canım. Ben de kasılmalar için progestan kullanıyorum 10 gündür. Günde bir vajinal olarak. Karnım yumışamıştı ama bugün akşam yine kasılmalar arttı. Drum ultrasonda her şey yolunda demişti ama erken olursa diye korkuyorum ben de. Bugün markete çıktım alt tarafı hemen frk etti. Sen dinlen yoröa kendini. Benim 3 yşında kızım var mecbur onun peşindeyimGecen haftasonu biraz fazla gezmistim, ama herkes geziyor yani bilemedim ona mi yormak lazim bu durumu. Olacagi varmis herhalde bilemiyorum, bende bol sinlenerek ilaclarimi kullanarak hayirlisiyla son haftalari gorecegimize inaniyorum. Baslangicta şokla birlikte agladim icimi doktum, simdi iyiyim. Aman siz dikkat edin yorulmayin canlarimgüzel enerjilerini hep hissediyorum zaten, bolca dinlenmeli yatmali günler beni bekliyor. Hepimiz vakti zamaninda bebegimizi saglikla kucagimiza alalim insalllah
Beni nstye sokmadi, hemen igneye basladik ilaclar yazdi iste. Dinlenecegiz atlatacagiz insalllah. Benim bir haftadir var bu karin sertlesmesi, sende yarin daha guzel haberler alirsin insalllah canim
Ebeler nasıl muayene yapıyor canım benim de ultrasonda bişey çıkmayınca acildeki doktor ebe bi muayene etsin dedi ben de dedim o nasıl bişey diye ama tam açıklamadı ben de evim yakın çok ağrı olursa dayanılmayacak kadar o zmn gelirim yine dedimAynen canim slogan belli zaten hersey onlar iyi olsun diye.sen hic yorma kendini uzat ayagini annelerimiz saolsun her zaman yanimizdalar allah uzun omurler versin onlara insallah.benimki iki sezeryan arasi yakin olmasi diye basladi simdide acilmam var canim ben hic yuruyemiorum zaten alt tarafimda gecmeyen asiri bi aci var.cocukta cok baski yapiomus arada uyusuo alt tarafim.bide dun cok feci agrim vardi ama allahtan acile yaklasirken gecti ebelerin muayene etmesini hic istemiodum zaten.allah hepimizin yardimcisi olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?