2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet ya zamani burda geciririm ben artik, zaten baya islerimide bitirmistim ev temizligi ve bebek odasinin hazirlanmasi kalmisti. Onlarda biraz bekleyiversin artik napim, temizlikci alir hallettirim. Gerisi burda dedikodu felan yapariz, kizim uslu duracak bende inaniyorum sen izne basladin mi canim, artik buralarda 7/24 talikacak kankilere ihtiyacim var
Saol canimmmmm, hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza insallllaah.
Üzülme canım dualarımızdasıniz Rabbimin izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim dualarimızı geri cevirmeyecek inşallah
Allah razi olsun kuzummm cok saol

Kizlar bugun kontrolumuz vardi beni her seferinde detayliya gonderio dr um normalmi sizce?kizimda kendisi bakiodu ultrasonla simdi her kontrolde detayliya gidiorum.
Bebeğin kilosundan emin olmak için de yolluyorlar canım kuzenimi de her kontrolde değil ama son kontrollerinde yollamısti kilosundan emin olmak için ona göre sezeryan tarihi veriyorlar aslında göndermesi daha iyi değil mi doktor bebek sağlığından emin olmak istiyordur belki

Ben de bu aralar buraya baya sardım sıkıntıdan bilgisayar önümde açık, sayfayı yenileyip duruyorum kimseler yok. İşim yoğunken de sayfa sayfa mesaj birikiyor Anlamadım gitti
Benim doktorum idrar tahlili vs istemedi sadece kan tahlili yaptirdim o da saglik ocagi istedi diye. Bi tuhaflik yokmu :/
Ben her ay kan ve idrar veriyorum, doktorum da istiyor. Bu dönemlerde kan ve idrar tahlili çok önemli. Doktoruna neden istemediğini bir sor. Seni huzursuz etmek istemem ama ben olsam kesinlikle o doktora gitmezdim.

Canım kesin gelecek mi emin misin? Sanmam geleceğini ya da 1 gün kalır bebişi sizi görür geri döner galiba. Akrabaları vs yok mu belki sizde değil başka birinde kalır. Diğer türlü zaten doğru bi davranış olmaz ki sizde kalması o konuda değil %100 % 1000000 haklısın. Evin geniş bile olsa doğru değil ki emzireceksin, evde rahat gezmek isteyeceksin. Eşin ben diyemem dememeli canım annesine söylemeli annesi kayınpederini ayarlar ona göre. Bu istememek değil ki evinizi emeğinizi esirgemezsiniz bu ayrı birşey. Sen hiç karışma bence yanlış anlaşılırsın. Baktın olmuyor kv ile konuşurken babam da şu kadar zaman sonra gelecek doğumdan ben lohusa olacağım için, aslında çok özledim ama ne yapalım gelmesi zaten doğru da olmaz evde rahat olamam de çaktırmadan alır o mesajı

Saol canimm insallah benim zaten 5 haftam kaldi.kizim 20 aylik cok hareketli ve cok muzur cok zorlaniorum ama allahtan annem var esimde cok yardimci oluo saolsun mumkun oldugu kadar dinlenmeye calisiorum.

Canim ben calismiorum o yuzden emin deilim ama sanirim izinde yatmio daha sonra toplu yatio size tabi calisan arkadaslar daha dogru bilgi verir

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun üzme kendini ve bebişini Allah ın izniyle hepsi geçecek inşallah
sen yat dinlen...
belki bu ara hepimiz bir bebiş alışverişi telaşıyla farketmeden kendimizi yoruyoruz
belki biraz yoruldun..
annen gül gibi bakar sana zaten... aklına olumsuz bir şey getirme

Yok canim iyi bisey tabiki ama merak ettim benden baskasinada yapiliomu diye.galiba dedigin gibi kilo boy vs icindir.

Insallah dusuncesi bile cook tatli

Yarin kontrolumuz var .benimde gun icinde en az on kere oluyodur kasilmam.gecen seferde soylemistim normal demisti ama yarin tekrar hatirlaticam bakalim..

Yarin kontrolumuz var .benimde gun icinde en az on kere oluyodur kasilmam.gecen seferde soylemistim normal demisti ama yarin tekrar hatirlaticam bakalim..
Canım sen deneyimlisin, kasılma nasıl oluyor tam olarak? Benim son günlerde göbek deliğimin etrafında bebek sanki toplanıyor gibi oluyor semsert şişiyor, biraz sonra normale dönüyor. Ama başka ağrı gibi birşey filan yok. Kasılma bu şekilde mi oluyor? Petisko Senin şişlik ve sertlik de böyle mi oluyordu yoksa sürekli bir şişlik ve sertlik miydi canım? Ben de tedirgin oldum

Saol canimm insallah benim zaten 5 haftam kaldi.kizim 20 aylik cok hareketli ve cok muzur cok zorlaniorum ama allahtan annem var esimde cok yardimci oluo saolsun mumkun oldugu kadar dinlenmeye calisiorum.
Cok az kalmis senin canim masalllah baya atlatmissin, kalan haftalarida insalllah saglikla atlatirsin. Kizinda minnos kucukmus ama olsun ikisi birlikte buyurler
Cok tesekkurler canim, insalllah Allahin izniyle atlaticaz bu zor zamanlari

Tatlim senin anlattigin yalanci kasilmaymis, ama bu haftalarda normalmis yani sayica cok degilse normal karsilaniyor. Ama benimki surekli bir şislik ve sertlik. Yatarken sorun yok ama ayaga kalkinca daha kotu oluyor yurumekte zorlaniyorum. Sen korkma seninki normal hazirlik kasilmalari, ama cok merak edersende doktoruna bi danisirsin

Yok canim senin bahsettigin bebegin bi yerde toplanmasi.bu kasilma rahmin tamaminda oluyo.dusunki yuruyosun tamamen kaskati kesiliyo karnin ve bazen kipirdayamiyosun oturuyosan kalkamiyosun mesela.esim gecenlerde gece farketmis karninin icine beton atmislar gibiydi gece dedi sabah kalktigimizda.gun icinde en az 10 kere oluyodur bu

Canım bu senin bahsettiğin bana da oluyor doktoruma sormuştum, rahim yavaştan doğuma hazırlık yapmak için kasılır arada o sırada da bebek sağda solda ya da ortada toplanabilir normal bir durum dedi, 34.haftadan sonra baya bir artacakmış bu durum

Ben kasılma yahut hıçkırık bunları hiç farkedemiyorum bende oluyor mu diye yalnız geçen hafta boyunca karnıma kramp tarzı ağrılar girdi adet sancısı gibi sancı çektim hep yattım ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum tecrubesizlik sanırım

çok geçmiş olsun canım. Ben de kasılmalar için progestan kullanıyorum 10 gündür. Günde bir vajinal olarak. Karnım yumışamıştı ama bugün akşam yine kasılmalar arttı. Drum ultrasonda her şey yolunda demişti ama erken olursa diye korkuyorum ben de. Bugün markete çıktım alt tarafı hemen frk etti. Sen dinlen yoröa kendini. Benim 3 yşında kızım var mecbur onun peşindeyim

Ebeler nasıl muayene yapıyor canım benim de ultrasonda bişey çıkmayınca acildeki doktor ebe bi muayene etsin dedi ben de dedim o nasıl bişey diye ama tam açıklamadı ben de evim yakın çok ağrı olursa dayanılmayacak kadar o zmn gelirim yine dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…