- 29 Ocak 2017
- 4.522
- 8.618
- 158
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.201
Tarama sonuçların nasıl çıkmıştı? Herhangi bir terslik var mıydı tetkiklerinde?Kizlar bugun kontrolumuz vardi beni her seferinde detayliya gonderio dr um normalmi sizce?kizimda kendisi bakiodu ultrasonla simdi her kontrolde detayliya gidiorum.
Hic sordunmu doktoruna neden gonderdigini belki sadece doktorunun kendi aliskanligidirKizlar bugun kontrolumuz vardi beni her seferinde detayliya gonderio dr um normalmi sizce?kizimda kendisi bakiodu ultrasonla simdi her kontrolde detayliya gidiorum.
Benm canm su ara cekmio desem yalan olur cikmis mi ki :)Ben erik diye tahmin etmiştim:))yaklaşmışım
Hepsi iyi cikti hicbi sorun yoktu canimTarama sonuçların nasıl çıkmıştı? Herhangi bir terslik var mıydı tetkiklerinde?
Sordum onlar daha detayli bakio dedi sadece canimHic sordunmu doktoruna neden gonderdigini belki sadece doktorunun kendi aliskanligidir
Kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum fikirlere acigim. Malum dogumda anneler kayinvalideler vs gelir. Ozellikle anne lohusalk doneminde yardimci olmak icin geliyor hani. Neyse benm kayinvalidem de gelecek annemde. Babam hemen gelmeyecek hem isleri var hemde biraz benim toparlanmami bekler. Ama kayinvalide sanirim kayinpederle gelecek. Herkesin dusuncesi farklidr. Ama bana kalirsa hemen gelmemeli. Corumdalar cunku kalmali olacak ev 2 +1 hem annem rahat edemez hemde ben. En azindan 1 hafta sonrasi bile gelse tmm diyecegm ama oyle degil. Ee muhafazakar biride boyle evde pijamayla vs dolanamazsn. Ki ben lohusa olacagm icin k. Bakmasin umursamayacagm. Ben gelmesini hic dogru bulmuyorum. Bilmiyorum yanls mi dusunuyorum. Kendi babam olsa neyse babamn yaninda istedgm gibi hareket eder dolanrm. Ama kayinpeder beni geriyorsoylenmezde gelmesin diye esime diyorum nasil diyeyim diyo hakli olarak. Kendinin dusunmesi lazim ama.bilemiyorum. siz ne diyorsunz. Ben mi abartiyorum acaba
O zaman ben panik yapayım en iyisi :) daha hiç başlamadımküçük süslü kolonya şişeleri aldım içinede kiraz aromalı pembe kolonya :)
birde küçücük aynalar gördüm onlardan alıp kendim süslemeyi düşünüyorum.
Şeker külahları var içine lokum çikolatalı şeker falan konuyor
Magnetli buzdolabı süsü istiyorum ama onda pek emin değilim.
son olarakta şeker hamurlu kurabiye yapmayı istiyorum kendim yapıcam bakalım :)
bunları küçük süslü karton poşetlere koymayı planlıyorum. Abartmayacağım 25 kişilik falan en samimi gördüklerime verecek şekilde bir hazırlık yapacağım.
Esime diyorum beni hakli buluyor ama nasil diyeyim diyorOnu bende düşünüyorum..eşimin ailesi ile aynı şeyirde oldugumuz için kayınpeder bebegi görüp evine gider ama annem vefat ettiği için kendi tarafımdan da şehir dışından gelenler olacak. Babam zaten gelecek ama onun yanında bende rahatım. Geceliğimi giyip dolanabilirim.. Dede , dayı vs ben o dönemde onlarla nasıl vakit geçirebilirim bilmiyorum. Kaldı ki kayınpeder kalacak olsa ben de çekemem ne yalan söyleyeyim.
ufaktan bi cıtlatsak mı eşlerimize veya kayınvalidelere.. tatlı bi dille o zaman nasıl olacagını bilmediğimizi, kolay atlatabilecek miyiz diye endişelendiğimizi vs.. anlatarak aklımızdakileri söylesek ne olur ki
Canım çook geçmiş olsun. Kendini çok mu yordun ki acaba? Sakın ağlayıp üzme kendini. İlaçlarla kaç haftalardan kaç haftalara kadar geliyorlar. Sen sık sık kontrole git, keyif yap nazlan olur muKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Ben de bunun aynısını almıştım. Guzel yorumlar vardı. Eylul ekim gibi işe donecegimden bana şarttı pompa, erkenden aldım o yüzdenSizin yorumlarınızdan sonra ben de göğüs pompası aldım arkadaşlarAlmam almam diyordum Görseldeki "Lansinoh Tekli Elektrikli Göğüs Pompası" aldığım ürün. Biraz araştırınca Lansinoh hep göğüs ürünleri ürettiği için o markayı tercih ettim. Manueller çok yorucu oluyormuş. Araştıranlara fikir olabilir.
Eki Görüntüle 1967040
Canım insallah riski atlatırsınız, doktorunun tavsiyelerine uy, dinlen guzelce, insallah bir şey olmazKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Arkadaşım geçmiş olsun ben de son kontrolümde aynı sıkıntıyla karşılaştım 29 haftalıkken serviks uzunluğu bende de 29 mm çıktı nst ye grdim sancı çıkmadı çok şükür ben de bayağı bi korktum rapor verdi doktorum dinlen istirahat et iş güç yapma dedi ama bana iğne falan başlamadı karın sertleşmesi bende de oluyor yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah zamanında gelir yavrularımızKizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Canım benim eşimin ailesi de gelecek kayınpederim de. Gelmişken kalırlar sanırım 2 hafta falan. Benim için pek önemli değil, sıkıntı yapmıyorum öyle şeyleri ama seni anlıyorum, bir şekilde belli edersen kayınvalidene falan bence anlayışla karşılayıp ona göre ayarlarlar.Esime diyorum beni hakli buluyor ama nasil diyeyim diyorbu gun kayinvalide annemo arams . anneme sormus esin geliyomu diye annemde demis yok o ilk zaman gelmez sonra beni almaya gelir diye. Umarim.ordan bsyler anlar. Rahat bir adamda degl durduk yere gerecek beni. Sehir disindalar 2 hafta kalirlar birde. Olmadi ben kayinvalideye belli edecegm. Bi net anlasam tek mi gelecek esiyle mi. Ama tek gelmez sanmiyorum :
Kesinlikle abartmiyorsun:) inan ben de istemem .benim de evim 2+1 o yüzden küçücük evde o kadar insan icinde ,lohusa bi insan ve bebegi hiç rahat edemez .hayir bir de annen geliyor kayinvaliden de geliyor kayinpederin onca kadin arasinda ne işi var .anneler beraber rahat rahat takilsin lohusali kadin olcan yeri gelecek uzanacan bütün gün .bence iki aile bir arada olmaz kocan güzel bir dille söylesin annen rahatsiz olabilir çünķü:)Kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum fikirlere acigim. Malum dogumda anneler kayinvalideler vs gelir. Ozellikle anne lohusalk doneminde yardimci olmak icin geliyor hani. Neyse benm kayinvalidem de gelecek annemde. Babam hemen gelmeyecek hem isleri var hemde biraz benim toparlanmami bekler. Ama kayinvalide sanirim kayinpederle gelecek. Herkesin dusuncesi farklidr. Ama bana kalirsa hemen gelmemeli. Corumdalar cunku kalmali olacak ev 2 +1 hem annem rahat edemez hemde ben. En azindan 1 hafta sonrasi bile gelse tmm diyecegm ama oyle degil. Ee muhafazakar biride boyle evde pijamayla vs dolanamazsn. Ki ben lohusa olacagm icin k. Bakmasin umursamayacagm. Ben gelmesini hic dogru bulmuyorum. Bilmiyorum yanls mi dusunuyorum. Kendi babam olsa neyse babamn yaninda istedgm gibi hareket eder dolanrm. Ama kayinpeder beni geriyorsoylenmezde gelmesin diye esime diyorum nasil diyeyim diyo hakli olarak. Kendinin dusunmesi lazim ama.bilemiyorum. siz ne diyorsunz. Ben mi abartiyorum acaba
Gecen haftasonu biraz fazla gezmistim, ama herkes geziyor yani bilemedim ona mi yormak lazim bu durumu. Olacagi varmis herhalde bilemiyorum, bende bol sinlenerek ilaclarimi kullanarak hayirlisiyla son haftalari gorecegimize inaniyorum. Baslangicta şokla birlikte agladim icimi doktum, simdi iyiyim. Aman siz dikkat edin yorulmayin canlarimCanım çook geçmiş olsun. Kendini çok mu yordun ki acaba? Sakın ağlayıp üzme kendini. İlaçlarla kaç haftalardan kaç haftalara kadar geliyorlar. Sen sık sık kontrole git, keyif yap nazlan olur muMoralini bozacağın bir durum yok, gönlünü ferah tut. Güzel enerjiler, bol dualar yollayacağım sana, hepimize
Beni nstye sokmadi, hemen igneye basladik ilaclar yazdi iste. Dinlenecegiz atlatacagiz insalllah. Benim bir haftadir var bu karin sertlesmesi, sende yarin daha guzel haberler alirsin insalllah canimArkadaşım geçmiş olsun ben de son kontrolümde aynı sıkıntıyla karşılaştım 29 haftalıkken serviks uzunluğu bende de 29 mm çıktı nst ye grdim sancı çıkmadı çok şükür ben de bayağı bi korktum rapor verdi doktorum dinlen istirahat et iş güç yapma dedi ama bana iğne falan başlamadı karın sertleşmesi bende de oluyor yarın tekrar kontrolüm var bakalım inşallah zamanında gelir yavrularımız
Canm oyle dediyse oyledir aklina baska bisey getirme bi olumsuzluk gorse, hissetse muhakkak soyler sanaSordum onlar daha detayli bakio dedi sadece canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?